Sunday 2 September 2012

A szerető Isten

"nyolc töltény" "nekem nyolc" - "mindegy, hogy élek vagy halok"

"meghúzta a ravaszt és a fegyver nem sült el. végiglőtte a tárat és egyik töltény sem sült el. Szétszedte a fegyvert átvizsgálta, minden rendben volt vele. Megnézte a töltényeket is - semmilyen preparációt vagy különöset nem látott rajtuk. 'basszátok meg ez megint valami kurva átverés - egy set up, ugye' - gondolta. 'rohadjatok meg hogy ezzel szórakoztok!' Kettőtt kilőtt most a padlóra. A fegyver elsült. Két golyó végre felrobbant és a golyók a parkettába fúródtak. Gyorsan újra felemelte a fegyver a fejéhez és újra meghúzta a ravaszt. A fegyver ismét csütörtököt mondott."
'Várjunk csak. - gondolkodott tovább. lehet hogy ez is az én fejlesztésem volt? aha persze ezért lett a műanyag golyós megoldás (majd a lézeres fegyver) - mert a műanyag golyónak nem olyan a hangkarakterisztikája és nem tudnak elhajolni a golyó elől (MÁTRIXBAN VISSZAKÖSZÖN). Azután jött az, hogy ezt is megoldották. Ezért kellett továbblépni a célzás érzékelésére (az emberi tekintet érzésére, célzóberendezések hullámformáinak érzékelésére stb lásd korábban). majd ez után is tovább kellett lépni. Hol lehet még megállítani a folyamatot? Hát a golyó kilövésénél pl. A gyutacs befolyásolható-e valamilyen módon? Létezik-e olyan légköri jelenség amiben nem sül el a gyutaacs? Nézzétek át az összes jelentést és szakértői anyagot a lőszerhibák tekintetében. Van-e olyan lőszerhiba (gyutacshiba) mely előidézhető mesterségesen? Lehetséges-e valamilyen hullámtechnológiával lehetetlenné tenni a gyutacs működését? Igen. Ez az. Ez történt. Ezért nem küldtek mesterlövészeket. nincs semmi értelme. Bizonyos körön belül le lehet tiltani a gyutacsokat... ezért jött annyi késes.'
...
A szeretet. Az Isten. Gyermekkorban a szülő az Isten. Mindenkinek ez az első képe az Istenről. Ő adja a meleget, a kaját, a törődést és a jó érzéseket - szerencsés esetben. Aztán van akinek az Isten mást ad. Annak az Istene (Szülője) felemás lesz. Annak ki kell bogoznia a szeretet csorbult fogalmát.
Ó, hányan is vagyunk ilyenek...
Én próbálom ezt kibokozni a magam számára.
Meg kell ismernem a magyarok Istenét.
Az én Istenemet.
Meg kell teremtenem az Istenemet.
Meg kell teremtenem a szerető szülőt önmagam felé. Ha megteremtem önmagam felé akkor a világ felé már csak ki kell sugároznom és gyakorolnom önmagam képmásai felé.
A szerető isten vagy a szerető szülő nem követelőzik (kérni kér).
A szerető szülő vagy isten megteremti a szeretet közegét a fejlődésemhez. Segíti a valóságos szükségleteim kielégülését.
A szerető isten vagy szülő megszabja a határokat melyek között valódi önmagam és valódi szükségleteim szerint tudom élni az életemet.
A szerető isten vagy szülő megmutatja a helyes irányt, ha nem találom és kérem a segítségét.
A szerető isten vagy szülő segít nekem.
A római birodalom bevezette a túlvilági mennyországba vetett reményt. miért? Mert a hatalmi törekvéseiket szolgálta. Hogyan? Hogy ne akard itt ebben a világban megvalósítani a mennyországot, Isten országát. Reméld, azt hogy a túlvilágon minden szép lesz és addig is legyél türelmes birka. Ne harcolj, ne lázadj. Uradat Istenedet imádd!
Hát ezért kell jól megválasztani ezt az urat. És ezért nem szabad földi zsarnokokat választani.
Én a szerető Istenben hiszek.
Valaki megteremtette az univerzumot - és ez sokkal nagyobb mint az ember. A hatalma is nagyobb.
Az Isten fogalma mögött természeti jelenség rejlik.
Fizikailag és más dimenziókban is vizsgálható - tudományosan is.
Isten - a teremtő szeretet ereje és hatalma - nem félemlít meg amikor tudományos igényességgel közelítesz felé. Ha megközelítően jól le tudod írni a törvényeit (megismered) akkor mosolyog és csodákat ajánékoz neked.
Ha félreismered (vagy hazudsz róla) akkor megbüntet, de csak úgy mint azt aki ejtőernyő nélkül ugrik ki 3000 méter magasságból. Nem gonosz. Nincs rossz szándéka. Nagy. Nagyobb mint mi. Tudjuk alakítani, hogy mit tegyen. Ezt a tudást hazudják el évezredek óta az emberek elől a megvilágosodottak. Ezt a tudást tartják meg maguknak, hogy pusztítsanak és magukat helyezzék legfelülre. A tudás kitudódott. De még mindig nem látják be sokan mennyire egyszerű. Mennyire tökéletes.

1 comment:

Tia64 said...

Nagyon szép, megnyugtató gondolatok. Az élet mégis csak olyan, amilyennek sejtjeinkkel, lekünkkel, ösztönünkkel érzezzük, hogy kéne lennie! :) De mégis minden létező eszközzel tagadják, és terelik el az emberek figyelmét már óvodás kortól. Ránk erőszakolnak életidegen világot, életidegen viselkedésmintákkal. Csodák igenis vannak, és minden ember egy csoda!