Sunday, 29 May 2011

Csupa kessergőt tudnék csak írni

Kiírom, ha tudom azt a mérhetetlen keserűséget magamból, amit a fölött érzek, amit látok. Amerre megyünk, ami itt körben zajlik. De leginkább az önzőségem miatt érzem ezt. Szeretnék valami értelmeset cselekedni, embertársakkal közösen. Tulajdonképpen ezt teszem, de szeretnék megélni is valamilyen elfogadható szinten. Jelenleg elképesztő helyzetben vagyok. És még tudnak ezen rontani a népzsigerelő zsidó-cigány-magyar fehérgalléros maffia. Jól megszervezett megrévesztés ez, csúcstechnológiával és lelketlen, embertelen robotokkal. Hazudnak amikor kérdeznek. Teljesen természetessé vált a folyamatos hazudozás. Hihetetlen színpadi teljesítménnyel, előadják az emberek fejében megjelenő problémákra a lehető legjobb megoldásokat - majd teljesen ellenkező irányú cselekedeteikkel "hátba szúrják", szembe köpik, elárulják, megcsalják, kifosztják, megalázzák, nyomorba döntik az embereket.
A titkosszolgálatok ügynökei és dolgozói ma már két csoportra oszthatók, nemzetektől függetlenül. Az egyik csoport teszi a fent leírt mocskot, azt szervezi, végrehajtatja és ezeken felül még gyilkol és háborúzik is.
A másik csoportba azok tartoznak, akik megpróbálnak embernek maradni, vagy legalábbis emberré válni valamilyen spirituális ébredés következtében.
Ez a felosztás tulajdonképpen minden emberre igaz. És tulajdonképpen tekinthetünk is minden embert potenciális alvó ügynöknek, hiszen a technika lehetővé teszi - bizonyos szintű irányítását minden embernek. Persze a java irányíthatatlan. Őket kényszerítik fizikailag: anyagi ellehetetlenítés és gyilkosság.
Természetesen a rendszer ügynökei (a gané egyszerűen) jót nevet ezen. Mulat. Hiszen ő még jelen pillanatban jól él. Még nem szembesült saját sérülékenységével. Még bizakodik. A rendszer szervezői egyre nagyobb gondban vannak a védelemmel. Azt ígérik ugyan, hogy megvédenek, ha dolgozol nekik, de ez nem így van. Simán eltesznek mindenkit láb alól, csak ne tudjon róla senki. Remek szakemberek dolgoztak ki olyan módszereket, amivel úgy lehet ölni, hogy természetes halálokot állapít meg egy átlagos orvos. Hiszen az orvosi képzés is az ördögi redszer része ma már - tisztelet a kivételeknek, ha van ilyen. Bár ők a természetgyógyászat veszik az irány, miután felismerik a gyógykezelések mögött rejtőző mocskot. Persze vannak talán ott is phaidroszok.
Piszok meleg van. Éget a nap. Melegszik a Föld légköre. Lázas a bolygónk. A mocsok, az olajégetés és a romboló energiákat használó közlekedésünk felborította az immunrendszerét. Közel nem olyan ütemben történik ez, mint azt egyes tudósok állítják. A chamtraileket is azért permetezik, mert már most tömegesen halnánk meg a perzselő nap hevétől. És az uralkodó réteg nem szeretné, ha a halálfélelmükben hirtelen felébredő emberek - látni kezdenének. Úgy, ahogyan a világ van. És nem úgy, ahogyan ők diktálják. Nincs 100 év. talán 5. De lehet, hogy már annyi sincs.
A világ tagadásban van. És az uralkodó réteg (mocsok) nem meri a szemét nyitni. Azt gondolják, még mindig van lehetőség megoldani a dolgot. Ők kézben tartják. Csak még ezt az egyet.
Pontosan úgy, mint egy heroin függő. Csak még ezt az egyet, azután abbahagyom. És mind elpusztul - kivéve, ha valamilyen csoda folytán spirituális ébredésen megy keresztül.
A függőség karakterisztikája egy U alakú görbe (lásd Jellinek grafikonját). Az U alján ott a halál, de ha bekövetkezik a csoda, akkor felfelé is fordulhat az élet iránya.
Adtak néhány jelet, hogy bekövetkezett a fordulat, de én nem ezt látom. A fordulat a kommunikációban következett be, egyébként nem történt semmi. Megváltoztatták azt, hogy mit mondanak, de a tetteik nem változtak. Ugyanúgy robogunk a szakadék felé. Egészen pontosan a szakadék szélén állunk. Ha itt laksz Budapseten érezted a bőrödön a nap égető erejét. Ilyen nem volt. És egyre durvább lesz. Jövőre élelmiszer hiány lesz. Éhezni fogunk. Nem csak a nincstelenek. És nem csak itt Magyarországon.
Csatlakoznék én is embertársakhoz, de nem látok erre érdemes társaságot. Szinte mind ölni és győlölködni akar. Ezt én nem szeretném, de megteszem ha nem bírok tovább ember maradni. A megoldás pedig kizárólag spirituális lehet az én szemléletemben. Máskülönben, akik életben maradnak továbbvisznek egy olyan tudást, amelyre nem lehet jövőt építeni.
Az erőszak megoldása - a bolygónk és a világegyetem megsemmisüléséhez vezet. Hosszabb távon ugyanis, ma már körvonalazhatóan - iszonyú erejű fegyvereket tudunk majd építeni és ezekkel még iszonyatosabb károkat tudunk majd okozni. Ha megnézzük mi történik az atomenergia és az atomfegyverek körül, ez mutatja világosan a technikai tudás és az élet tiszteletének a tökéletes hiányát.
Bosznia, Irak, Irán, Líbia - atomfegyverek lettek bevetve. A balkán szindrómaként elhíresült, sugárzásra visszavezethető halálesetek, atomfegyverek használata miatt következtek be. A nukleáris sugárzást pedig nem tudja egyik hadsereg sem eltakarítani. Semmit nem tudnak vele csinálni. mégis használjuk. A Japán erőmű katasztrófája is ezt üzeni. Olyan energiákat használunk, melyet nem tudunk kordában tartani. Olyan energiát, ami mindannyiunk pusztulását fogja okozni. Azokét is, akik a rakétákat kilövik.
És megjelentek a színen még brutálisabb fegyverek is: a föld mágneses mezejének energiáját hasznosító scalar hullám technológia, az ionoszférát manipuláló tükrözéses technológia. A hullámok fegyverei.
A hangok.

1 comment:

Tamás said...

Ne keseredj el, tudom, hogy ez sovány vigasz, de vagyunk páran. Csak én is, személy szerint ezen, amin most mész keresztül, szegről végről már túlestem. Már amennyire ezen túl lehet esni.

Hiába mondják sokan, hogy egyéni utak vannak, és mindenkinek saját magával kell kezdeni a rendrakást, ezzel én sem tudok maradék nélkül azonosulni. Én megjártam a saját spirituális és materiális útvesztőimet, és hiszem, hogy most több vagyok, mint annak előtte. De ez mit sem változtat azon, hogy reggel ugyanazokkal a savanyú pofákkal találkozom a buszon, ugyanazok a hazugok beszélnek a politikában, és ugyanazok a háborúk zajlanak a felszínen és a háttérben.

"Csatlakoznék én is embertársakhoz, de nem látok erre érdemes társaságot. Szinte mind ölni és győlölködni akar."

Magam sem fogalmazhattam volna meg szebben. Ugyanezzel a bajsággal küzdöttem én is. Most meg egyelőre azt mondom, kivárok. Megvannak azok a platformok, amiket követek szemmel, fejben mindegyikről lefejtem a sallangot, és raktározok.

Aztán ha eljön az idő, tudni fogom. Aki meg nem... Most őszintén, azokkal amúgy is mit kezdjek?

Kitartás!