Sunday 29 May 2011

Kérdések és kérdések

Oké. Szóval volt már itt élet az ember előtt is kb 12000 évvel ezelőtt. Vegetáriánusok voltak és hatalmasak, 2.5 méter magasak. Komopnyájukban nem volt harmadik lemez - ergo nem ugyanaz a fajta, de ember formájú és tudásában bölcsebb. Meditáltak, ismerték a csakrákat, az emberi test akupunktúrás pontjait - és kerülték az agressziót. Eszközeik erre utalnak. Elpusztultak.
Létezik ma is egy az emberitől fejlettebb kultúra. Nem agresszívek, de tudnak ölni a gondolataikkal. Vagy agresszívek és küszködnek, mert az agyuk képes ölni és pusztítani eszközhsználat nélkül. Keresik a megoldást. Technikai fejlettségük elegendő bolygók elpusztítására. Az ember is elérkezett erre a pontra. El tudjuk pusztítni a Földet. Ezért idejöttek, mert ha megtesszük - valószínűleg az egész galaxisra hatással lesz. A felrobbanó Föld darabjai és hiánya láncreakciót indít be.
Be kellett avatkozniuk. De van bennük is agresszió. A gondolatolvasás - telepátia következményeképpen nehéz szétválasztani melyik gondolat az övék és melyik a mienk. Lehetetlen. A választás az irány meghatározásában lehetséges. Mit akarok? Ezt szeretném, ezt nem. Mindegy milyen gondolat jelenik meg a fejemben, a cselekedeteim a céljaim felé kell, hogy mutassanak. Nem mindegy, hogy milyen gondolatok vannak a fejemben, mert abból lesz a cselekedet. Sőt az elme energiái teremteni tudnak. Meg tudnak görbíteni egy kanalat. Ha egy kanalat meg tudnak görbíteni, akkor csak idő kérdése, hogy egy bolygót mikor fognak tudni felrobbantani.
A helyzet érdekes.
Ezért engedik megölni magukat. Mert tudják, hogy ha elkezdenek az agresszión gondolkodni, elpusztítanak bennünket - és talán önmagukat is idővel. Talán már van ebben tapasztalatuk. Talán már éltek is itt, a Földön.
Jó ütemben haladunk a bolygó elpusztítása felé. Nem lesz újabb hidegháború. Meleg háború lesz. Perzselő. Igaza volt Nostredamusnak lesz világégés - a Föld szempontjából.
Ebből a szempontból elfogadom, hogy az emberiség kipusztul. De elpusztít mindent maga körül. Végül is, ha úgy nézem, akkor megszületünk és meghalunk. Szinte minden életnek ez a sorsa. Vagy nem?
Miért vannak a titkolózók? Miért vannak itt évszázadok óta. Hataloméhség? Ez idáig ez az egyetlen indok, amit egyértelműen ki lehet mutatni a világot jelenleg uraló, vagy uralni akarók táborában. Egyszerű és rendkívül gyarló, hovatovább primitív. Tulajdonképpen a nyíltság és a megismerés vágya teljesen hiányzik ezekből az emberekből?
Vagy mégsem? Talán néhány elérte a mélypontját és kiépett a tagadásból? Lehet, hogy felismerte néhányuk a mérhetetlen függőséget, a kényszerességet az uralkodásra, mely gyakorlatilg megfosztja emberi érzéseitől - és zsarnokká, érzéketlen robottá silányítja őt? Hiszen ezért indított háborút az úgynevezett humanitás, emberség ellen a New World Order. Ezért kell a technika, mellyel racionálisan végiggondolt programok futnak a biológiai wetware-eken, az emberi agyakban. Ezért kell robotokat csinálni az emberekből, hogy ne legyen emberség - hiszen saját gyarlóságomat elfogadni - kilépni  tagadásból - majd később beismerni egyenlő a halállal. Én tudom milyen ez. meg kell halni és tényleg meg kell halnia annak az egónak, mely a tagadásban élt - talán élethosszig is. Hiszen a függők közül is sokan meghalnak fizikailag is, mert képtelenek kilépni a tagadásból.
Ezért fontos először csak elfogadni. Magamhoz ölelni a tényt, hogy függő vagyok. Függök a hatalomtól.
Lehetségesnek tartom, hogy teljesen átírjuk az emberiség történelmét. Lehetségesnek tartom, hogy segítsünk egymásnak felébredni és kilépni a tagadásból. Segíthetünk egymásnak meghalni, egóhalálban - úgy, hogy közben életben maradunk, vagy elkezdünk élni. Érezni, és pozitívan cselekedni.
Jajj, de milyen nehéz ez - amikor az életemre törnek.

No comments: