Friday 3 May 2024

Ferge Zsuzsa és a Rákosi diktatúra

 Oké. Nem bírom ki. Azt az ömlengést amit ezzel aszarházival kapcsolatban hallani lehet leverte a biztit nálam.

Néhány tény:

1949-ben érettségizett, majd felvették a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemre, ahol 1953-ban szerzett közgazdász diplomát.

1950-ben a KSH közgazdasági főosztályának munkatársa lett, majd 1959-ben a rétegződéskutatási osztály vezetőjévé nevezték ki.
Tehát még egyszer. 1953-ban szerzett közgazdász diplomát, de már előtte 1950-ben a Központi Statisztikai Hivatal közgazdasági főosztályának munkatársa lett... Abban az 1950-ben amikor már Rajk László 1949-ben ki lett végezve az által a Rákosi Mátyás által, aki 1950-ben már tombolt mint diktátor, kitelepítések, börtönök, koncepciós perek gyilkosságok - egyszóval a vérrendszer kiteljesedése közben... FERGE ZSUZSA a KSH főosztályán dolgozott. Azon az osztályon ahonnan bele lehetett látni szinte mindenbe, ami a költségvetési számokat illette. És ő bele is látott... Zsidó volt. És Rákosi is zsidó. És vérhitű. Elhitette mindenkivel a Kádár korszakra, hogy ő oldotta meg a "minimálbér" fogyasztói kosárhoz való hozzákötését... és ha ő vele valami történne idő előtt... ajajjj És pont erre hivatkozva megtiltotta mindenkinek hogy erről egy szót is ejtsen bárki bárhol... Mert akkor vége mindennek. Szóval beszélni se lehetett a dologról agészen a haláláig 2024 április 4-ig és plusz a pár nap amíg megkaptam a visszaigazolást hogy tényleg ő döglött meg végre. Egyike a legnagyobb szarháziknak a világon... Felrobbanok. És közben mit szervezett a Dekás haverokkal? Megszervezte hogyan lehet majd a kötést kikerülve felemelni az árakat az egekbe miközben a minimálbér emelkedése sokkal lassabb lesz a negyedéves utánállítások következtében és hogy ha nem tudnak tovább árat emelni akkor majd a kiszerelés dekáit faragják majd meg... Senkitől se kérek se bocsánatot se levenni ne mfogom ezt amit most ide kiírtam. Bizonyítani tudom és ha valamelyik beugat vagy támad arra lesz megfelelő válaszom. A róla ömlengők úgyszintén azok a szarházik akik folytatnák a mocskos rohadt szervezkedését ennek a patkány bandának akiket ezek jelentenek. Még a saját fajtája se bírja elviselni őket sorra megölték mind, mert egyik se telik be a vérengzéssel. Fujj. És hány ilyen van. Csak meg kell nézni milyen díjakat kapott. Ferge Zsuzsa a nemzetközi zsidó cabal egyik oszlopos tagja volt. És mint ilyen pontosan azt is csinálta ami ennek a galerinek a célja: a harmadik világháború (a precíziós, amit megszavaztak mind) kirobbantása és közben utána a világuralom kiteljesítése. Ennek egyik stratégiai lépése az "alja" sarokba szorítása a mélyszegénység, ahonnan már semmilyen más választásuk nincs: harcolnak vagy meghalnak harc nélkül. A víz feletti uralom megszerzése amivel végleges folyamatos sakkban tartanának mindenkit aki inni szeretne. Mindezt úgy tette, hogy közben a legszegényebbekkel törődő, tudós küzdő képét tartotta fenn és halála után is a cabalos kórus ezt hörgi, tapsolja mint sztálint meg rákosit annak idején - miközben azok rátekerték az akasztófa kötelét a nyakakra. Ő is ezt tette.
Egyébként vannak jó írásai. Kár hogy azokat nem ő írta.
És az is szerepeljen itt hogy az Antall Józsefnek is csak úgy fűződik a nevéhez az első magyar létminimum számítás, hogy ő volt akkor az egyik parlamenti képviselő aki kiállt nem ellene... de mellette is csak később... Igen a későbbi Antall Józsi miniszterelnök és köztársasági elnök apja.
Közben eszembe jutott mi is volt az egyezség közöttünk. Ő megtarthatta élete során a pozícióját a KSH-n belül, tündökölhetett mint szociológus szociálpolitikus tudós fehér kalapos tündérke... és közben ! - Mivel a KSH annak idején valósan belelátott nagyon sok mindenbe, főleg az állami költségvetési számlák be és kimenő forgalmába, e mellett valós adatokat gyűjtött a népesedés alakulásáról, az elhalálozások, születések, a nemzetiségi etnikai arányok, sőt más egyéb rétegződési és szociológiai infó is a rendelkezésükre állt... ezért egy különösen kiemelt stratégiai területnek számított. Az összes idegen területekhez tartozó titkosszolgálatok egyik kiemelt beszivárgási célpontja volt.
A helyi "urak és úrnők" meg leszartak mindenkit idehaza a szó legszorosabb értelmében. A helyi érdekeket senki se képviselte azok közül akik ott dolgoztak. Voltak viszont olyanok akik látszólag és származásuk szerint Árpád háziak voltak. Meg ott volt a zsidó nemzetközi cabal és az Árpád házi nemzetközi cabal metszete a Salamony nemzetség az Ypszilonos banda is. Akikben "mindneki" megbízott hiszen ők magyarok... ja. És azok is voltak. Csak épp leszarták a magyarokat.
Szóval ezek közül a szarházik körül akik piranyákként hemzsegtek az államkassza és annak számlaadataiba belelátó szervezetek így a KSH körül, mi kiválogattuk azokat akik hajlandóak voltak velünk egyezkedni éstudtuk hogy rájuk is tudjuk kényszeríteni, hogy el is végezzék amiben megegyeztünk. Egyik ilyen volt a Ferge Zsuzsa mint főleg a zsidó nemzetközi cabal egyik oszlopos tagja. Azt a feladatot bíztuk rá, hogy szervezze meg tudat-alatt tudaton kívül egy hálózatban az összes adat tárolását a pontos összegekkel, nemzetközi szinten lekövetve hogy azok hová kerültek (név szerint kikhez, kiknek a rendelkezése alá és onnan kik örökölték).
Ez azért volt nagyon fontos, mert a nemzetközi szarházi szervezetek nemzedékeken át fizettetik az összes állami szerveződéssel az adósságokat újabb és újabb nemzedékekre hárítva olyan terheket amelyeknek előnyeit soha nem élvezték soha nem profitáltak belőle. Ezért az ilyen ellopott pénzeket követni kellett és számon tartani hogy kiknek kellene visszafizetni azt. Csak hogy tudjuk. Mint pl a marshall terv során Magyarország egy rohadt fillért se kapott meg, az újjáépítést a helyi lakosok finanszírozták és iszonyatos munkateherrel termelték meg a napi fogyasztáshoz ami kellett plusz az újjáépítéshez. Miközben pontosan az állami és a hivatali réteg pedig azt kommunnikálta nemzetközi összefogással, hogy felvettünk egy csomó pénzt, de a valóságban annak apénznek egy töredéke került egyáltalán az ország közelébe - és az se arra acélra lett felhasználva, hanem néhány szarházi épített magának üzleteket belőle. Magáncélra. És mindezek után éveken át a magyar állam - azaz az adókat befizetni kénysezrülők - fizették ennek a soha ide nem ért, fel se vett de úgy hazudott pénzeket vissza.
És ezt megcsinálták velünk kismilliószor. Így épültek ezek az üzletláncok is mint a TESCO. Ez a cég egyértelműen magyarországi pénzből indult el és közben mindenki azt hazudta és hazudja a médiákon keresztül, hogy angliai befektető cég... holott az itt eltüntetett állami pénzekből jött létre, a mi befizetett pénzünkből! És ennek fejében évekig nem is fizettek ráadásul semmilyen közterhet ide magyarországra... adómentesen kereskedtek... kereskednek. Nem véletlen terjedt el a vicc a titkosszolgálati emberek között a 90-es években hogy Hogy hívják a magyar CIA-ét? ÁFÉSZ. És ez nem az egyetlen ilyen cég.
A Rákosiról még drótos felvételem is van, amikor a haverokkal arról dumálnak  röhögve (Acél, Nagy, Antall jelen voltak több mással együtt) hogy mit csináljanak azzal a rengeteg pénzzel ami befolyt az államkasszába, mert ha kiderül hogy mennyi van akkor abból fene nagy baj lesz.
Szóval Fergével megoldottuk (ő volt az egyik) hogy tudjuk kik voltak ebben benne és kikhez kerültek a pénzek és hová. És ha az ilyen soha általunk felvett adósságot ránk lehetett tolni bennünket terhelni, akkor ezért az elszámolás során is meg fogjuk terhelni azokat akik ténylegesen tehetnek erről, akik ténylegesen felvették azokat a pénzeket. lekövettük a pénzek útját még úgy is ha dél amerikából ausztráliába majd onnan oroszország területére, majd vissza került 70 év leforgása közben. Lesz számonkérés akár a harmadik nemzedéken is... És mondanom sem kell hogy Ferge - mint a zsidó cabal oszolpos tagja - nemzetközi, nemzetek feletti szerveződésben, bűnszövetségben mozgott és cselekedett. Ennél fogva mi is csak nemzetközi, nemzetektől független alapokon tudtuk a saját céljainkra felhasználni. És ebből következik, hogy természetesen megszerveztük a föld minden nemzete számára ugyanazt a figyelő, nyomonkövető rendszert amivel tudni lehet hogy melyik pénz hova került, milyen cégcsoportba vagy magánvagyonba folyt bele, melyik pénzalapba került és onnan ki vette fel, hogyan alakította át. Igen érdekes dolgokat vehettünk észre az elmúlt három emberöltő alatt... Igen. Megvannak a kulcsfigurák, a nagy mágusok és a thinktankjaik.
HuNato
Egy kis emlékeztető 1985-ből a NATO-ba való belépésünk első mozzanata, erre válaszként elfogadták a hivatalos belépést, hogy élét vegyék és kifogják a szelet ennek a titokban létrejött együttműködésnek a vitorlájából és megfosszák az anyagi támogatástól. 
A gyermekek nem felelnek a szüleik bűneiért, de ha a pozitív vagyont lehet örökölni akkor a negatívot is. És ha lehet nemzedékeken keresztül örökölni akkor úgy is felelni fognak. Mi nem felejtünk.
közben stratégiai húzásként felneveltek egy pár nemzedéket, akik nem tudják hogy milyen vér tapad az öröklött vagyonukhoz... hogy ha elkezdődik a számonkérés akkor azok jogosnak higgyék a felháborodásukat. De a helyzet az hogy a számonkérést is velük fogjuk megcsinálni. A vörös kalapos réteggel. Azok nem hibáznak ilyen téren. Csak hogy gyilkolják egymást folyamatosan.
Amíg nincs jóvátétel felénk, addig nekik nem lesz se béke, se biztonságos nyugalom. De lesz takarítás, viszont a helyettesítőket nekik kell kiadniuk, hogy ne legyen ügy. (Nincs hulla és nincs hiányzó - nincs ügy.)
ohh És jut ezsembe... Megcsináltuk ugyanezt úgy is hogy a leírt és hatályba léptetett törvények, rendeletek és helyi szabályozás tekintetében is sorról sorra megvan, hogy név szerint ki és kik állnak melyik szabály, törvény és rendelet, rendelkezés mögött. Mindegyik sorra.
Annak idején én feltettem a kérdést, hogy miért nincs a magyar parlamentben felírva hogy kik alkották meg a törvényeket, név szerint nyilvántartva. Errer az egyikük felháborodva rámförmendt hogy ezt egyikük se akarja. De azért megcsináltuk azt is - hasonló módon ahogy a pénzkövető rendszert. Globális alapokon olyanokkal akik a zsidó kabal, az árpád ház, vagy ennek a metszetéből önálló csoportként a salamony nemzetség valamelyik tagjával. Ennek a jelenleg parádézó Schiffer apja volt az egyik zsidó cabalos oszlopa...
És a képen láthható zászlók nem díszek meg díszítősorok, azok az országok akkor képviselték magukat, és a többi is pórolva lett rövid idő alatt... és azok a területek lettek lefedve amik ábrázolva vannak... és nem Eckhardt mester és a magyar birodalom és nem is a II ugyanilyen birodalom csinálta meg, ők csak  a takaró voltak. Lesz elszámolás. Méghozzá globális szinten.

No comments: