Tuesday 23 April 2024

Há-ború és előrelátás

 Hatalmas tévedés fogságában van mind aki azt gondolja hogy a kommunista párt tagok, politikusok, parlament körüli és városi tanácsi tagjai naiv semmihez sem értő odatett bábok voltak mind. A nagy részük nagyon is jól látott és nem csak hogy jól látott jól is hallott és hosszú évekre előre tervezett - ugyan ez utóbbiak főleg a központi költségetés és irányítás berkeiben voltak főleg koncentrálva.

Előre terveztek nagyjából 20 a legjava 50 évre. Tovább nem nagyon érdekelte őket a történet, mert már a Kádár alatt szó volt a következő háborúról és az kb mostanra lett betervezve - 2010-2020 körülre. Egy kettő amelyik benne volt valamelyik globális hajtókörben - birodalmi keretrendszerben - azok tovább voltak kénytelen tervezni, de ők se vették annyira komolyan a feladatukat, a kiszivárgott terveik alapján, amik többnyire hatalmas lyukakat és tisztázatlanságokat tartalmaztak.

Nem. Nem halt ki az Árpád ház. 1300 körül nagyjából tiszta kép alakult ki arról, hogy ezek a nagy birodalmak nem tarthatóak egy közigazgatási keretrendszeren belül. A római birodalom példáján ez tökéletesen látszott. Ezért is kellett átalakítani szent római birodalommá, ami azt jelentette, hogy a birodalmi keretrendszer spirituális testét hagyták csak meg, a területi egységeket pedig hagyták önállósodni - természetesen csak az után miután a fasció-k elvékezték a dolgukat, azaz a liktorok betörték a birodalmi keretrendszer alá az összes számottevő, a helyi hatalom megszerzésére esélyes karaktereket - ezzel biztosítva, hogy bármit is csinálnak a római birodalmi keretrendszerből ki ne tudjanak törni.
Ezzel együtt el is rejtették a római birodalmi keretrendszer majd egészét - hiszen a maguk alá betört (értsd: tudaton kívül, félig vagy teljesen tudatosan a birodalmi szabályrendszert élete árán is betartó ahhoz hű, szolga és úr egyben) karakterek saját értelmezési keretrendszerüket alakították ki "kisbirodalmi" formátumban. Ezek a kis-birodalmak - amelyek időnként nem is voltak olyan nagyon kicsik méretüket tekintve - azért voltak kicsik, mert a nagy római kör alá tartoztak. A nagy római kör egyébiránt olyan angyra nőtt, hogy gyakorlatilag majdnem teljesen globális keretrendszerként is tekinthetnénk rá. De nem volt teljesen globális a hatalmi rendszere és itt nem a nyugat-római, kelet-római megosztásra utalok ami angyjából az író-hajtókörök két nagy csoportja mentén lett megosztva (latin-és a többi). A rendező keretrendszer alapjai azonosak voltak. Megtörték a leigázott népcsoportok, területek népességét és vezéreit - felderítették kik a valós irányítók, akik befolyással bírnak a lényegi döntések tekintetében és azokat körbevették saját embereikkel - fogságba ejtették, sokszor látható módon, elrettentés gyanánt, sokszor láthatatlan fal nélküli börtönnel, az állandó ellenőrzéssel és elszigeteléssel, ha nem voltak képesek maguk alá törni őket azonnal.
A római birodalom nem igyekezett azonnal megölni egy nép felett uralkodó csoport vezető egyéniségeit, mert intelligensek voltak a valóságról sokrétű ismeretekkel rendelkeztek, képesek voltak reálisan látni saját népüket és helyzetüket, helyüket a környezetben. Ez olyan tudást jelentett, amit nem lehetett könnyen pótolni vagy leakasztani a szögről valaki mást aki tudja ugyanazt... ez egyéni tudás volt, nagyon nehezen és sok idő elteltével volt csak pótolható. Ezért azokat akiket nem voltak képesek azonnal megtörni fizikai kényszerrel, félelemmel, éheztetéssel vagy a kurváikkal, nemi örömökkel, nem tudták megvenni vagyonnal... azokat körbezárták és állandó manipulációval célkeresztben tartották, megpróbálták megszabni kivel házasodhat, kivel szaporodhat és az utódaikkal próbálták meg kiszedni belőle atudást - tudvaleévő ugyanis, hogy a gyermek tudat alatt is átveszi a szülőktől azok minden tudását, még úgy is ha nem válik tudatossá. Ezzel a kitartó módszerrel összegyűjtötték az intelligenciát és a spirituálisan erős - a célzott népcsoportot irányítani, cselekvésre hajtani képes egyéneket és csoportokat.

A római birodalom mint közigazgatási tömb bukott meg. Azaz a bukást előre látó irányító stratégiai elit, tulajdonképpen megelőzte a bukás nyilvánvalóvá válását és eltekintett attól, hogy egy közigazgatási egységként jelentesse meg a birodalmat az alattvalók fejében és világképében.

Rájöttek arra az egyszerű tényre, hogy a nyelvi határok a népcsoportok közötti megértést korlátozzák és ez egy olyan határvonal, amithez más ideológiai és világképbeli határok is kötődnek. Főleg a vallási keretek jelentették akadályát az uralt csoportok egységesítésének és ilyen módon lehetetlenné tették az egységes tudatos birodalmi vallási és közigazgatási rendszer kialakítását.
Ennek a problémának a megoldására találták ki az uralkodó keretrendszer elrejtését és ezzel egyidőben mégis az uralt népcsoportok vezető karaktereinek maguk alá betörését, megnyerését. Ezáltal a szent római birodalmi keretrendszert olyanok ültették át az uralni kívánt népcsoportok saját keretrendszereibe, melyek pontosan ismerték azokat, tudatosan képesek voltak alakítani azt. Az uralt célterületen élők pedig még csak nem is sejtették hogy három ilyen nemzedék felnőtte után vezetőik rég a római birodalmi keretrendszert valósították meg a fejük felett, szétverve a törzsi spirituális, természetes vezetési rendszereket. FElépítettek egy láthatatlan közigazgatási egységet, mely alatt újabb birodalmak formálódtak relatív gyors egymásutánban.
Természetesen ez a folyamat nem ment minden hiba nélkül. Az uralkodó helyi intelligencia ugyanis visszafelé is végezte a maga dolgát: felderítette a szent római birodalmi rendszer alapelveit, szerveződési struktúráját és a fő stratégia alkotó, a fő katonai kiképző, a fő technikai és egyéb intelligenciákat biztosító egyéneket, csoportokat. Abban az időben még sokkal többen pontosan tudták a tudaton kívüli részek és rétegek csoportokra való hatásának jelentőségét, nem volt letiltva az erről való beszéd. Ennek a tiltása az inkvizíciók kezdetére tehető (spanyol, római, katolikus és a többi. Inkvizíció szó jelentése: bármiylen bírósági folyamat ami a római jogrend alapjain nyugodott). Az egyik leglényegesebb tétele az inkvizícióknak az eretnekség (heresy). Az eretnekség jelentése pedig: egy vélemény vagy hit birtoklása (cselekvő bírás), mely ellentétes a hivatalos vagy népcserű, elterjedt hittel és vagy véleménnyel, vagy egy cselekmény, mely megmutatja hogy nem tiszteled a hivatalos elterjedt véleményt, hitet.

A szent római birodalom már a nevében is jelezte, jelzi hogy nagy mértékben támaszkodott a kanonizált - egységesített - vallási keretrednszerre amit a katolikus egyház tagjai alkottak meg és terjesztettek tűzzel vassal, és természetesen jótéteményekkel is. Betörni, megnyerni. Érdekes véletlen, hogy mindezzel a folyamattal egyidőben az Árpád ház - mint uralkodó ház (klán szerkezetű dinasztikus uralkodó csoport) - eltűnt a térképről. Más kérdés hogy a valóságban nem tűntek el, csak új neveken kezdtek szerepelni és maguk inkább a háttérbe húzódva építgették ugyanilyen módszerrel a saját világbirodalmukat úgy hogy közben a maguk alá gyűrt népek semmit sem vettek mindebből észre - hiszen csak a népcsoportokra már rátelepedett saját vagy idegen vagy vegyes uralkodói kört vették célba és gyűrték maguk alá, azokkal együtt akik a népcsoportok rejtett vezetőik, bölcseik, sirituális vezetőik voltak. Így a nagyobb tömegek nem látták, hogy kik hozták a lényegesebb döntéseket a sját látható vezetőik felett és nyilvánvalóan a kudarcok esetén sem ezeket vették elő, hanem a látható pozíciókban lévő vezetőket kérték számon. A háttérhatalmi struktúra pedig egyre nőtt.

Ez az Árpád házi stratégia kiválóan bevált és 1492-ben már ők indították el az amerikai kontinens felé a hivatalos első utakat. Nem ez volt az első hajóút az "új világ" felé. Több bizonyíték is van - egyenlőre titokban - arra, hogy már az 1100-1200-as évek során is elkalandozott arra két fő irányból is több felderítő csoport. Az Árpád ház felderítői alaszka felé is átkeltek az amerikai kontinensre a mongol felderítőkkel szövetségben és Dánia, Grűnland felé is eljutottak a viking lelki társakkal szövetkezve. Ezek a bizonyítékok máig nem láthattak napvilágot pontosan az Árpád házi birodalmi keretrendszer szabályai miatt, amelynek az egyik fő alapelve a láthatatlanság, és névtelenség. Onnantól kezdve hogy egy jelenség, egy társadalmi csoport életét befolyásoló erő megnevezésre kerül - még ha a megnevezés nem is írja le pontosan a valóságot - akkor is elindít egy folyamatot, ami a teljes lelepleződéshez vezethet. A tudás, azaz a tudatossá válás az első lépése mindig minden önvédelmi folyamatnak. Ha tudod mi ellen kell védekezni, akkor már félig nyert ügyed van. Ha megtalálod a megfelelő védekezési módszert, eszközt - akkor teljes mértékben nyert ügyed van, már csak a végrehajtás van hátra. Ezt az Árpád házból 1300-ra Árpád házi világbirodalommá vált csoport pontosan tudta. A római birodalom példáján tanulták meg, amiben sok emberrel vettek részt, jól ismerték, Attillától kezdve. Ezért az Árpád ház látható története saját akaratukból véget ért 1301-ben, egyben elkezdődött a titkos életük.

Az Árpád házi világbirodalom melett a másik hasonlóan nagy és hasonlóan erős birodalom a római-zsidó világbirodalom. Ebből lett a szent római birodalom majd abból a zsidó világbirodalmi keretrendszer amit innentől a zsidó cabal birodalomnak fogok hívni. Ők hozták létre Izraelt és annak szintén az egész világot behálózó mosszad fémjelezte birodalmát, annak egyik alrészeként. A két gigászi méretű birodalmi keretrendszer egymást át és átfonva sokszor ugyanazon egyéneket és ugyanazon karaktereket is használva működik minden nemzeti felelősségtől és kötődéstől mentesen. Céljuk: a világuralom megszerzése, megtartása, és még több hatalom megszerzése az egész univerzum felett. Ugyanakkor pontosan ezért egymás ellenségei is. Mindkettő részt vett a világ az író hajtókörök szerinti felosztásában - kelet és nyugat. Mindkettő folyamatosan megpróbálta a különböző népeket nemzetek felett átnyúló egységes közigazgatási rendszerbe is beilleszteni, mert ha ez sikerülne nekik, akkor úgy nyílt és együttműködő módon összedolgozó egységet kidolgozva meg tudták volna vetni egy nyílt nagy birodalom alapjait. A nyílt birodlami berendezkedés ugyanis mindig erősebb egy rejtettnél - főleg ha tagjai önként vesznek benne részt.

Ezek a kisbirodalmak 1000-től máig folyamatosan kudarcot vallottak. Mindegyik több nemzetet uralt és próbált egy keretrendszerben irányítani. Ukrán birodalom, Lengyel-Litván birodalom, Napóleon birodalma, Porosz birodalom, Orosz birodalom, - csak néhány minden időrendiséget nélkülözve. Ezek relatíve sokáig fennáltak mert a birodalmi keretrendszer önmagában sok olyan alapelvet magába foglalt, ami több különböző nép közös érdeke volt. Pl már a római birodalom egy idő után felvette alapelvei közé, hogy nem használnak többé olyan hadi eszközöket amellyel hosszú időre tönkretették volna egy terület természeti értékeit, és főleg az ivóvizet és a termőföldet védték. Ezek nélkül a helyben élők megjegyezték mit műveltek és nem felejtették el őket. Ellenállásuk megtörhetetlenné vált. A termőterületek felsózása, a források megmérgezése mindig hatalmas és hosszan tartó haragot hívott életre. Aki ezeket az értékeket nem tisztelte, az sok száz évre elásta magát. Mind a zsidó cabal mind az Árpád házi világbirodalom ezeket a cselekedeteket nem tűrte meg saját tisztjeitől. A vért két kézzel locsolták maguk körül, brutalitásuk felülmúlta bárkiét, de az élet alapfeltételeire vigyáztak az életük árán is. II. Lajos azért kellett hogy meghaljon 1526-ban, mert a Csele patakba akart önteni egy olyan mérget amivel hosszú időre tönkre tette volna a Duna és környéke élővizét (hogy az ellenfelet megmérgezze) - ami akkoriban iható minőségű volt, lassabban folyt és sokfelé ágazott el. Egy király gyilkosságot csak olyan tudott végrehajtani, aki felette állt a királyi hajtókör szabályrendszerének.

A hajtókörök működésmódjára jellemző, hogy akik bele tartoztak - és főleg akik önként elfogadták azt bármilyen alapon - azokra tudat alatt is komoly hajtóerővé váltak a szabályai. Ez azt jelentette, hogy nem voltak képesek megszegni a szabályokat és akár az életük árán is betartatták azokat másokkal, és akármilyen áron betartatták azokat másokkal. Ez egy olyan iszonyatos erejű hajtóerőt jelent ami egy csoport erejéből táplálkozik és a csoportba tartozó egyénre ezzel az erővel hat. Ez az erő mindig nagyobb mint az egyén akaratereje! Ami azt jelenti, hogy még ha a halálfélelem hideg verejtéke is izzasztja le a csoport egyik tagját, és esetleg fogságba esve már levágták több ujját, lábát, hogy megkínozzák és valamire rávegyék, kiszedjenek belőle információt stb... akkor se fog se beszélni, se végrehajtani semmit se ami ellene mondana a csoport szabályainak.
Ez az erő képes az emlékezet befolyásolására. Az emlékezet egy nagyon fontos része az ön-tudatnak. Amit tudsz magadról (amire emlékszel, hogy itt voltál és ezt és ezt csináltad, ezért és azért) az vagy te, az jelenti az én-képedet - feltéve hogy mindenre emlékszel, ahol voltál, amit csináltál. Ha megöltél valakit, de nem emlékszel erre, akkor az én-képedben az önmagadról alkotott tudásod szerint lehetsz akár szentéletű apáca is úgy hogy nem tartod magad gyilkosnak. Hiszen nem emlékszel. Ez a tudás az összes rejtőzködni kívánó háttérből manipuláló hatalmi csoportnak egyik sarokköve.
Az uralni kíváncs csoportok vezető egyénainak és karaktereinek felderítéséhez el kell vegyülni a célcsoportban. Oda kell menni és ott időt kell eltölteni lehetőleg úgy hogy a beépülő életben maradjon és a csoport bizalmába fogadja, megtanítsa a nyelvet a nyílt és rejtett szokásokat. Ehhez sok idő kell, sokszor több nemzedéknek kell felnőnie és a felderítés feladatát rejtve tovább kell örökíteni a következő nemzedékbe. A következő nemzedéknek is tudnia kell, hogy a felderítést végző szülő melyik csoporthoz tartozik, melyik keretrendszerben működik, mi a "honi" csoportja. Teljesen nyilvánvaló hogy egy erős keretrendszerben felderítést csak egy annál a keretrendszernél még erősebb keretrendszerhez tartozó képes elvégezni.
Ezek a pszichikai, világnézeti, mentális keretrendszerek attól lesznek erősebbek vagy gyengébbek, hogy milyen egyetemes alapértékekre épülnek, milyen mértékben szolgálják és mekkora csoport élet-érdekeit azaz az életükhöz szükséges külső környezeti és belső alapok meglétét, megőrzését. Alapállás és az élet alapjait képező környezet: ember esetén ivóvíz, táplálék, védelem a környezeti káros hatások ellen (szállás, ruha), szeretet közössége és értelmes, hasznos tevékenység.

A kommunista vezetők látszólag hozzá nem értő, báboknak tűntek, tűnhetnek akár ma is, de nem voltak azok. A kommunista keretrendszer tagjai voltak, sok ezek közül még sok más még mindig működő keretrendszer-hajtórendszer részeiként is működtek. Magyarországon például működik a magyar királyi hajtókör, az osztrák habsburg birodalmi, a hochenzollern, az orosz cári, a kommunista, a fasiszta, a zsidó mosszad, a napoleoni francia, az Árpád házi világbirodalmi és a zsidó cabal világbirodalmi, az MI6, MI5, CIA, NKVD, GRU, anyámkínja ferenc józska, mária terézia, hidegvállú, nagyrádai grófi, torokvagdosó és a többi...

A legerősebb hajtókör viszont mindig ugyanaz marad: a valódi szeretet törvénye. Aki ez alá rendeli életét annak minden megnyilvánulásában, az megtalálja az egyensúlyt mindezek között is. Minnél több ilyen ember lesz, annál nagyobb az emberi faj esélye a vérrendszerek túlélésére. Mind a két legnagyobb méretű és hatalmú világbirodalmi rendszer (a zsidó cabal és az Árpád házi) vérrendszer. A vérhagyományra épül. Használják a szeretet cselekedeteit, de ez a szeretet számító és hazug - még akkor is ha fenn tudják tartani hosszabb időn keresztül is, akár nemzedékek felnövekvésén keresztül. Végül mindig ugyanoda jut: háború, és vérontás.

Nem a Végvári vette fel azt a beszélgetést, ami 1988-ban lezajlott az Orbán-Fodor-Deutsch-Gyurcsány-Gajdos-Medgyessy-Ferge-Iványi és a többi között. Én voltam. Egy új kommunikációs és lehallgató rendszer került üzembe globálisan, amivel egy időben több szereplő tudott megbeszéléseket és megfigyelésket folytatni a föld bármely pontjáról becsatlakozva. Azok akkor arról beszélgettek, hogy kinek mit kell majd elvégeznie ahhoz hogy itt Magyarországon is ki tudják robbantani a háborút. Közösen egyetértésben. Egyébiránt ha tudsz valami újat mondani az elmúlt 20 évből amit nem mi csináltunk akkor tapsolhatsz magadnak... De ilyen nincs. Elméleti szarrágás az van új kismillió a gyakorlatnak megvannak a határai és azt már nem fogja senki túlszárnyalni amit letettünk az asztalra. Az arzenál pedig biztosítani fogja, hogy az emberi faj vagy leszámol a vérrendszerekkel vagy elpusztul velük együtt. Nincs kibújási lehetőség. Nincs több hajtókör és erősebb rendszer csak a valódi szeretet rendszere amit nem lehet összekeverni a hazug szeretet rendszerével, mert a gyakorlatban egyre gyorsuló ütemben megmutatja önmagát az ismétlődő nemzedékekben is. Már nem lesz lappangás se két nemzedék között... :-D Aminek én örülök. Mindenki megmutatja magát annak ami. A szarházi szarházinak. Elválik az ocsú a búzától.

Egyébiránt széljegyzet, hogy hová tűnt volna el és hogyan a magyar nép története, ha nem önmaguk tüntették volna el. Annak idején azt a magyarázatot adta nekem egy nagy "tudós"-uk hogy azért veszett el, mert fapálcákra vésték a történeteket rovásírással... na ja a fasciókra is írtak a lictorok... De az a helyzet hogy rézlemez tarsolyfedőkre is írtak... és fennmaradt azért egy pár dolog, mégis valahányszor találtunk egy-egy ilyet mindig egy pár napon belül eltűnt. Nyilván egy nemzetcsoport mégha olyan vegyes is mint az Árpád házi csoport - csak úgy tud eltűnni ilyen szinten, ha önmaga el akar tűnni és fel tudja használni az összes többi hajtókört. Egy kivételével: a zsidó cabal. Amivel egyébként elég nagy az átfedés is (karaktereik, egyéneik, területeik) de egymást folyamatosan vadásszák és irtják is, miközben házasodnak és utódokat nemzenek egymástól. Alrendszereket alhajtóköröket hoztak és hoznak létre hogy megnehezítsék a világbirodalmi szerkezet kiismerését, felderítését és megszüntetését. Az alrendsezreik átlapolással vegyes működésű rendszereket hoztak létre, hogy még ez is nehezítse a felszámolást. Az Árpád házi szarházi banda - mielőtt a nemzeti honvédők örömmel hörögnék az ősök után - magasról leszarnak minden nemzetet beleértve a magyart is, ugyanúgy ahogy a zsidó cabal is leszarja izraelt vagy akármelyik másikat. felhasználnak mindent és mindenkit a céljaik érdekében és abban a pillanatban beáldoznak bárkit és bármit ha az érdekeik úgy kívánják és megtehetik. A rendszeres háborúk rendszerét is ezzel biztosítják és az alrendszereik egymásra uszításával, mert a népességcsökkentés már a tizedik század óta a programjuk része, hiszen a népesség szaporításának a hajtását is meg kellett oldaniuk, amit szintén ők csináltak. Basszál több gyereket, hogy legyen hadsereg amivel azután háborúzhatunk. A háború hozzájárul a népesség megtörési folyamatához is és a megtört, megkínzott, félelemben élők könnyebben irányíthatók az ő szempontjaik szerint.

Az Öreg mint természetes személy és mint karakter ennek a két fő globális hajtókörnek - világbirodalmi keretrendszernek volt a feje és irányítója. Több csoport is ellenőrizte és használta, azért jött létre hogy a harmadik világháborút meg tudja akadályozni. A megoldást pedig erre egy olyan pusztító potenciál létrehozása jelentette amivel az egész földet lakhatatlanná lehet tenni és a földi élet alapjait több évtizedre elpusztítani - ez volt az egyetlen ok amivel kapcsolatban mind a két globális keretrendszer kénytelen volt cselekedni és lépni hiszen a keretrendszer egyik alapja ezek védelme. Ez után már csak helyi háborúkat tudnak létrehozni olyan fegyverekkel amik nem hordozzák ezeket a veszélyeket és ezeket is csak az alrendszereket jelentő tartalék hajtókörökből -  akisbirodalmi keretrendszerekből, királyi és egyéb hajtókörökből, a nagy világbirodalom alkotóelemeiből tudják összehozni. Ezekből is lehet igen komoly vagy komolynak látszó - a média fel tud fújni igen elszigetelt és kis volumenű eseményeket is igen nagyra - ügyeket faragni. Sőt olyan helyzetet is össze tudnak hozni ami egyáltalán nem veszélytelen, sőt egész globális méretű lövöldözéseket is létre tudnak hívni ha az alrendszerek nem teszik meg a saját önvédelmükhöz szükséges lépéseket... pl a valósággal való szembenézés a nemzetközi rejtett kapcsolatrandszerek, a nem bizonyítható vagy nehezen bizonyítható hajtókörök létét továbbra is elhazudják, a tudaton kívüli hatásokat továbbra is bagatellizálják, az ilyesmiről való beszédet tiltják, sőt lejáratják mindenféle áltudományos és nevetséges bohócokkal és majmokkal, miközben a köztörvényes az államkasszákból lopó tolvaj élvezi a tudományos akademikus szarrágás magas intelligenciájú tolvajnyelvgyártó körök támogatását. Küldünk egy kis ízelítőt privát üzenetben emlékeztetőnek, ha esetleg valaki úgy gondolná ezek közül hogy én vagyok az aki kamuzik, hazudik, vagy illúziókat kerget... Sok ember van aki lépni fog nemzetközi szinten ha ezek amegfelelő helyre eljutnak. Csak ha már a képernyőről a szemembe ugattok és onnan beleröhögtök a képembe, akkor én meg ezt üzenem...
Atöbbinekmeglegyencsakvalamiskizomellébeszéléshogynetuggyákmertnemérdemlikmegmineknekikhaazalapokatseértiksemmilyenszintenvagynemakarjáklefeküdtekbagóért.................

Ugye a pozsonyi csataként emlegetett harcban amikor az Árpád-ház sokkal kisebb hadereje mérkőzött meg egy európai sokkal nagyobb haderővel... amely arra lett konkrétan szervezve hogy a magyarokat kiirtsák, végleg elpusztítsák - akkor az Árpád ház szembe kellett hogy nézzen azzal a ténnyel, hogy tevékenysége és léte nem kívánatos az európai uralkodó házak és az alattuk létező népek számára sem. Fosztogattak és gyilkoltak mint minden akkori hadsereg mely átvonult bármelyik területen - hiszen csak ez által voltak képesek biztosítani a megélhetésüket egy nagy hadi csoport vonulásakor. Az utánpótlást a hadtápot nem tudták magukkal vinni. Élelmet szerezni kellett. Valamennyit tudtak vadászni, de az enm volt elegendő. Földműves termés is kellett. Azt elvették a helybéli népektől akik útba estek. Mindegy melyik hadseregről beszélünk.
Szóval kialakult egy nyugati összefogás az Árpád ház ellen. Kénytelenek voltak valamiféle választ találni erre a helyzetre. Tisztában voltak azzal is, hogy a pozsonyi csata tapasztalatait levonják a nyugati hadvezérek is és tanulnak belőle. Ott azzal verték meg a nagyobb sereget, hogy 100 ezer fő körüli seregnek kellett vonulnia és az ilyen vonulás közbeni hadtápellátás nem olyan egyszerű mint azt gondolnánk. Ma sem egyszerű a helikopterek és ejtőernyők korában, akkoriban meg még nehezebb volt. Lovon kellett szállítani vagy vízen leúsztatni. Mindkét lehetőségnek voltak előnyei és hátrányai. A vízen úszó hadtáp lassú és könnyen felgyújtható elksüllyeszthető célpont. A lovakat legeltetni kellett, lassították a haladást a hadtáp feladatai. Ráadásul a vonuló hadsereg szétnyúlt, nem egy tömbben haladt. Árpád szétosztotta a seregét és több kis fronton megakasztotta a hadtáp ellátást, amikor pedig összetömörödtek, összegyűltek - a hátuk mögött elvágta az utánpótlást. Kiéheztette és csipkedte a nagy sereget, folyamatosan távolról az íjászaival főleg, a nyílt összeütközést kerülve.
De végül tudta, hogy erre is meg fogják találni a megoldást. Nem tudja elkerülni a sorsát a serege és a népe. Kézenfekvő megoldás egyszerűen eltűnni a térképről és úgy tenni mintha már elpusztultál volna és szétoszlatni a nagy hadsereget és letelepülni minden területen. Pontosan ezt is tették. De nem önmaguktól. Tudták hogy nekik végük, ha nem találnak megoldást a nyugati összefogás ellen. Hiszen az ellenük küldött sereg csak egy sereg volt, az összefogás nem szűnt meg. Sőt, még nagyobb lángra kapott. Bizonyították veszélyességüket. Azt is tudták hogy a nyugati összefogás mögött a zsidó cabal áll. Azt is tudták hogy náluk már csak mi vagyunk erősebbek. Ezért hozzánk fordultak egyszerű emberekhez, akik elkötelezetten és tudatosan a valódi szeretet törvénye alá rendeltük az életünket. Szerződést kötöttünk. Mivel az tisztán látszott addigra, hogy a zsidó cabal nem lesz hajlandó lemondani és önmagát felszámolni, miután évezredeket tölt a világuralom megszerzésével - és taktikailag egyre több kisbirodalmat, átfogó hajtókör gyűrűket és hatókörös kereszttartókat, oszlopokat épít a rendszerébe hogy minnél nehezebb legyen szétszedni a vérhitű népekből épített vérhitű rendszert - egyértelművé vált hogy egy másik, az utánuk legerősebb vérhitű csoportot kell ezzel megbízni.
A megbízás alapja az önvédelem és a saját világuralmi törekvésük. Az Árpád ház ugyanis ugyanolyan vérhitű, még ha vannak is különbségek a zsidó cabalhoz képest. Viszont a zsidó világbirodalmi cabal szerveződésének elpusztítását őszintén és teljes odaadással vállalták. Nem is volt más választásuk. Az Árpád ház addigra jakutszktól, portugáliáig terjedő eurázsiai hatalmi hálót tartott fenn aminek a legnagyobb része láthatatlanul, nem deklarált, rejtett módon érvényesült meghagyva a kisbirodalmi rendszereket, de uralva azokat. Pontosan úgy ahogyan a római birodalom a zsidó cabal alatt. Ezért bújtak el és tudtak elbújni az 1300-as évek során, és ezért indultak útnak amerika felé két irányban is. Alaszka felé és a csendes óceán áthajózásával.

Kosovó nem nato buli volt hanem UN az egyik kapitány egy orosz tiszt volt... nyugatra telepített nyugati névvel... És a NATO adott helikoptereket, meg a jó öreg kézimet, meg az intelt, meg a technikát a kommunikációhoz hogy itt baján és pécsett ne legyen háború...  pedig akkor még nem is voltunk tagok hivatalosan... csak 1999-ben lett megírott szerződés. Előtte meg ott volt a varsói szerződés amiből sokan beléptek a nato-ba... és a varsói szerződés meg a titkosszolgálata az mind orosz vezénylet alatt volt szóval az oroszok nem hivatalosan de végig benne voltak anato-ban is.
És volt ám még 82-83-ban is potyogtak az interkontinentális ballisztikus rakéták atom fejjel a tengerbe!!! És benne voltak az orosz katonaság értelmesebb része is, sok fej úgy volt hatástalanítva hogy már úgy repült... de azért le kellett szedni... nagyon sok midnen van amiről az emberek nem is tudnak. Mert a katonaságok tiszti kara a legtetején akart háborút, meg a pénzemberek mellettük a haverok... csak az alja meg az értelmesebbje nem. 

No comments: