Monday 6 February 2017

This Is How Real Power Kills - JFK

John Fitzgerald Kennedy was a written character fille by someone the Old Man trained. A mask with a history of life and personality. The original person who exposed the cabal in 1963 at the Waldrof hotel press conference never died. An other asshole of the old and brutal system was pulled in JFK's mask to die. He was called Bakker and he stole millions of dollars from american people and beainwased them through his television program.
---
Kennedy soha sem halt meg ott abbana kocsiban. Egy házaló ügyök lett akkor fejbe lőve aki egyik fő képviselője volt a népbutításnak és milliók agyát tudta a televízión kersztül manipulálni hogy bevásárló társadalmat csináljon belőlük és hülyekké tegye az amerika ilakosságot. Hatalmas siekrt aratott meg kell hagyni. Szóval a valódi hatalom így öl.
Az Öreg sok tekintetben hibázott a rendszere alapjait rosszul választotta meg, de jó irányt képviselt és feljutott a legtetejére ennek az önnmagát körbe kontrolláló borzadálynak. Ez tette lehetővé hogy én befejezhessem a művét végleg vagy örökre és felépítsem a természet rendjére alapuló társadalmat vagy teljes pusztulásba taszítsam azt ha ez nem valósulhat meg.
---
Valahol az USA szenátus komplexumában egy félreeső irodában. Jelenlévők: Pisti a karbantartó, apu én az Öreg.
"Pisti!" kiált az Öreg szigorúan
"Jelen!" vágja vigyázzba magát tréfásan
"Te jövő hét kedden meghalsz." folytatja gyengédebb hangnemben
"Rendben főnök! Hol és mikor akarom ondani hogyan?" félig nevetve néz apura, annak már ekkor rázkódik a válla a szokott csendes nevetéstől.
"Egy kocsmai szóváltás után a gyerek eltöri a nyakadat és egy téglával szétkeni a fejedet valahol - "Úhhh jujj jujj - vág közbe Pisti - nem lesz az egy kicsit sok? Meg fog fájdulni a fejem tőle..." de az öreg egy szigorú pillantással elhallgattatta és folytatta: " ...ezt a kérdést nyitva hagyjuk hogy jelezni tudjátok a többieknek hogy el tudtad e végezni a feladataidat mind vagy csak részben sikerült. Lehet homok, járda, padló akármi azt majd megbeszélitek csak ti ketten tudhatjátok meg akinek kell senki más!"
---
P Howard alias REjtő Jenő klasszikus irodalom az Öreg zseniális humorát tükrözi amivel a legborzalmasabb dologból is mókát és kacagást tudott varázsolni. Ő írta a legtöbbet.
---
Nincs olyan vírus hogy H1N1 a madarak azért hullanak el mert ugyanazzal a plazma fegyverrel ölik őket amivel engem köhögtetnek és sok más embert is.
---
Néha azt gondolom én is hogy az egész csak színjáték volt, holott korántsem... S néha szeretném azt gondolni hogy az egész csak rossz álom és nemsokára felébredek belőle... A pisti jön velem szemben a hídnál meg is örültem neki bár amikor megláttam volt némi rossz érzés bennem mintha támadni akart volna.
"Találkozni fogsz azzal a sráccal aki megverte a Varga Pistit."
"Hol van? Megölöm."
"Ott jön szembe veled."
"De ez a Peti... őt nem ölhetem meg. De lekeverek neki egy pofont."
"Pisti emlékezz mit művelt a vonattal..."
...
"Sokat segített a kislány Peti őt ott ne felejtsd!"
A Pistinek kellett beépülni a szadista körökbe azt én nem voltam képes megcsinálni már, meg oda ő volt a legalkalmasabb. Beépítettem viszont egy lányt akivel találkoztam is Strasburg-ban ahol a vonatjegyet vettem legutoljára, teli volt vágásokkal és cigaretta égette nyomokkal... Útbaigazítást kértem tőle merre van a haupbahnhofe...
...
Őt is meg lehet őrjíteni, meg kellett is neki az emlékeztető hogy azért lehet viccelődni meg tréfálkozni de vannak dolgok amivel nem érdemes. Egy bizonyos szint felett már nem akaszkodhat össze két mester, mert amikor két ilyen szörynyeteg összecsap az egyik meghal a másik súlyosan megsérül. És nehogymár itt a végén a célegyenesben essünk egymásnak mint ellenségek valami fülbe sugdolózó elmeháborodott miatt...
A pisti egyébként is olyan egész életében bizonyítania kellett hogy ő a legkeményebb faszú legény a gáton... nekem viszont mindenkinél jobbá kellett válnom a feladat fontossága miatt. Nem volt más választásom.
---
Dékán Alexa majdnem kinyírt egyszer. Ő még erősebb majdnem mint a Gömi. A nemi élményen keresztül tud manipulálni. A MÁI-ban majdnem ugyanazt a hatást elő tudta csalni az emberekből mint amit a Pisti tud szexxel... körbeszopott és nyalt mindenkit hogy működjön.
Én jöttemrá hogy mennyire erős persze rögtön ellenem használták és ő meg belement mert sok pénzt és gazdagságot ígértek neki. Ezért megcsináltam vele ugyanazt amit ő velem. Eltörtem a gerincét ott ahol ő az enyémet. Pontosan ugyanott. Csak ő nem kapott olyan segítséget mint én. A szarházi ilyenek ő azt az oldalt választotta. Oda mehet segítségért. Megmutattam neki hogy én is vissza tudom adni neki amit ő csinált. A hátam a gerinctőnél azért szőrös, mert a doki csontrősítő kenőcsének ilyen a mellékhatása. Viszont én tudok futni ha kell meg ugarni ő meg ül szépen a kerekesszékében amíg el nem mond mindent és jóvá nem teszi. akkor és csak akkor lehet hogy a doki majd segít neki is... azt majd ő eldönti attól függően hogy hogyan teljesít az Alexa.
---
Tényleg ezt megbeszéltük a gömivel hogy ekkor majd idejön és megmutatja magát zitaköntösben... hogy lásam hogy él és közben megmutatta azt is hogy már nem húz állandóan nemileg... bár ezt régen is tudta irányítani... mindegy majd meglátom.
---
fecsó is megvan dógozik...
---
Vágó egyébként nagy kérdés bennem. Nem tudom hogy őt hova tegyem. Mert akkor arra hivatkozott hogy őt is fogják, de azóta ki lett képezve a saládja is ő is ez nem lehet indok és azóta is van bizonyíték arra hogy ő adta a parancsot a táamdásra pl a pénzem ellopására ő adta az utasítást... Meg az egész profilja. Amikor beszéltem vele és megkérdeztem miért csinálták ez a VPistivel akkor:
"De Péter egyetértesz-e abban, hogy a Pisti nem irányíthatja a képességeit önmaga?"
"Hát igen ez így van."
"Nos akkor valamit tennünk kellett hogy ne ő irányítsa, ezért kínoztuk meg és kondícionáltuk. Akkor ezt tudtuk csinálni. A rendekezésünkre álló tudás ezt tette lehetővé."
...
De valahogy mégsem állt ez nekem össze akkor. Kiegyensúlyozott volt, magabiztos, intelligens és mindez mélyről fakadt benne. Kreatív is volt ami jelezte hogy ő nem holmi hátulgombolós távirányított mint a többi. A legtöbb akit 'fogtak' azokon látszott is ennek a pszichiai jellegzetessége. Van egy sajátos jele a pszichén ami mind a testen mind az összképben megnyilvánul. A Vágón ennek semmi jele nem volt. "...azokban a körökben ahová én bejáratos vagyok..." ezt valami olyan mély humorosan vidám és jelentőségteljes hanggal mondta ahová most már nem bejáratos... nem kapta meg a havast alakítós filmet és ezzel jelezték nekem a nagypáholy tagjai hogy a páholy újjáalakult és kiszórták azokat belőle akik össze vissza hazudnak és az egész csoportot manipulálni akarják a saját céljaik eléréséhez. Ezek szerint a "mulyák" már nem mulyák többé és felébredtek látják az összképet... viva la vita És a Vágó út nem foták hanem ő irányította ezt a mocskot. Felette kizárólag az Öreg tornyosult. De várom a fejleményeket ebben a kérdésben. Akkor mutatott hajlandóságot arra hogy segítsen. Bár ebben sem vagyok biztos mintha inkább én elmondtam volna neki hogy mit fog csinálni ha ide érünk. Ellentmondást nem tűrően. És ez nem is tetszett neki egy pillanatig sem. Nem volt hozzászokva hogy valaki megmondja neki mit tegyen. Felháborította a dolog.
---
Mi lehet jaco-val? él e hal e sün e?
---
Jó volt a show!!! van aki már nem eszi meg hakapeszi de még van akinek kellett... Ennyit fejlődött igen!
---
Ja mintha a márkust is láttam volna felvillanni egy árnyékos légrongáló belsejében vigyorogva. bár igaz farsang van ki tudja... Én vagyok a bús királyfi, könnyű engem megtalálni.... vagy mégsem? :-D
---
JA a VArga Pisti tudja még most is tudatosan irányítani a képességét és bármellyi célpontot meg lehet neki adni akár egyszerre is tudja őket támadni. Csak meg kell kérni. Leteszteltük és ha olyan kerül a célpontok közé aki a mienk és a mi célunkat szolgálja akkor ott nem aktivizálódik ez az erő, csak ott ahol kell. Tegnap rám irányította megint és működi nem jött át a dolog. Szóval ha kell egy kis ösztöke valakinek akkor csak forduljatok hozzá bizalommal! Ha a mieinket akarja valaki támadni azt észrevesszük és ott nem fog átmenni!
---
Amikor azt mondom mieink az azt jelenti hogy azok akik a helyes irányt követik maximális iránytartással!
---
Szóva lnem a népbutítás hanem a szint felemelése a megoldás. A tudás továbbadása és megtanítása olyan nyelven amit a tanuló megért. Az unifromizált tanítási struktúrák ahogy most állnak nem alkalmasak erre a feladatra! Át kell őket alakítani. Gyökeresen. Személyre szabott oktatás kell kis és nagy csoportokkal élményszerű tanulási módszerrel, kísérletezéssel és mozgással játékkal. Gyökeres változások kellenek.
---
Ja megpróbálták hogy hátha jó lesz-e diktártornak, de nem vált be mert amikor jól érzi magát akkor nem tudja produkálni ezt a haragot és nem olyan erős. Ha feldühíti magát akkor megy neki. És amikor kérdeztük és apu felhívta - igen mobilon akkor!!! nekünk már volt akkor is mobilunk bizony - este lerajzolta mit látott álmában és látta a kis fekete kerek szemű mézegeret álmában. Szóval vannak más képességei is. De ahogy halad előre a kiépzéssel úgy kibontakozik minden amit meg tud tenni.
---
"Csak a végén lehet ezt megoldani fiam?"

"hmmm.... végül is nem. Lehet ezzel is kezdeni. De miért hagytuk ezt a végére? Miért tettem ezt a kiképzés végére nem emlékszem már... Ja tudom azért mer telőször fel kell fedezniük a különleges képességeket megismerni őket megtanulni tudatosan használni majd alárendelni a célunknak és egy minden emberi hatalomnál nagyobb hatalom alá az univerzum teremtő és pusztító erőinek hatalma alá hogy ők kapcsolgassák a megfelelő időben a megfelelő erővel szinkronban a többiekkel. Így ha mindenki ezt teszi, nem egy tökéletlen emberi intelligencia irányít bennünket hanem az univerzumot megteremtő erő ami sokkal jobb lesz nekünk mint bármilyen emberi intel csoport okossága. Eleddig már nagyon sokak előtt bizonyított ez a rendszer. Működik és rendkívül jó! A pisti már ismeri a képességét. És végül is lehet ezzel kezdeni... sőt az ő esetében még jobb ha ezzel kezdünk és folyamatosan gyakorolja is. mire oda érünk már mélyen lesz a program és nem fogják tudni olyan könnyen kibillienteni vagy egyáltalán nem. És teljesen szabad ember módjára élhet mindenféle emberi kontroll nélkül ezt mndhat ls gondolhat amit csak akar..."
Egyébként pont az ő személye volt az ami segített eljutni ehhez a struktúrához. amikor az ő képességein gondolkodtam akkor jutottam el ehez az ötlethez és miatta lett így megoldva az irányítás kérdése, hogy legyen kivéve az ember kezéből.
---
"olyan mint amikor először próbálsz úgy kerékpározni hogy elengeded a kormányt... pontosan olyan izgalmas szívdobogtató és félelmetes..."
"Igen csak sokkal veszélyesebb." tette hozzá a Szabolcs.
---
Elég egyébként egyszer látni egy igazi hullát amit ez arendszer darált le hogy felfogják EZ NEM JÁTÉK! A könyvtáram biztonsági rendszere megöli azt aki megpróbálja feltörni!!! Igen azok az információk fontosak és vannak akik még a másolati példányokért is milliérdokat hajlandóak fizetni hogy magukénak tudják. Azért ilye na biztonsági rendszer, mert másképpen nem tudom megvédeni csak a halálos fenyegetéssel. Ezt tessék tudomásul venni. Használni lehet biztonságos - csak maszk nélkül továbbra is - rongálni, lopni, rejtekajtót keresni, másra használni mint amire való NEM! Aki nem azért megy be hogy ezeket az infroméciókat megismerje, megjegyezze, megtanulja és felfedezze - az az életével játszik és nem biztos hogy kijön onnan élve ha bejutott...
---
A két német tengeralattjárót is a könyvtáram lőtte le... meg akarták támadni elük és ha már ellopni nem tudják akkor leglább el akarták süllyeszteni. Van egy a tegner alatt is persze, jól dolgozott a szpichik team, csak épp nem értem miért akarták felderíteni hogy hol vannak... bizonyosan nem azért mert meg akarták védeni...
Saját fejlesztésem volt az a két tengeralattjáró is azzal akartak az én cuccaim után menni... na ne, na ne, na ne izálj már... veleeeeem... Persze azok már úgy lettek megépítve hogy vész esetén van katapult is bennük... tegeralattjáró katapult bizony. Sokszor csodálkozta mazon hogy hogyan mertek egyáltalán lemerülni ezekkel régen. Nekem olyan para volt mindig hogy el se tudom mondani. Ha valami baj van semmit se tudsz csinálni odaveszel. Ezért azokat úgy építettem meg, hogy legyen bennük katapult ami a felszínre viszi a legénységet ha baj van. Szóval besült a próbálkozás de szerintem kijutottak... azt mondja valaki itt hogy ki. Akkor minden okés. A főnökök megtanulták hogy velem nem jó ujjat húzni a cuccaimat meg jobb ha békén hagyják a többi meg tudja hogy a cuccaimban lehet bízni mert úgy működnek ahogy leírtam.
---
A Juhász gabinak meg van dolga méghozzá nem is kevés... Ne mhagyom hogy ez az ügy megálljon ezen a szinten. Létre kell jönnie azoknak a közösségeknek ahol nyíltan lehet beszélni és ahová én is bejárhatok. Addig megy az őrlőgép tovább. A csávó meg aki azt hazudta hogy nekem végzett feladatot szépen tisztázza mi volt az vagy megy vissza, mert én úgy emlékszem ő volt az aki eljött kiképzésre és utána úgy döntött hogy nem tart velünk mert ő gazdag akar lenni és szabad. A többivel együtt aki ott ugatott. Még a Pisti se ugatott nekem pedig ő a legborzalmasabb mocsok árkon kellett hogy bejusson egy olyan körbe ahová senkit se építettem volna be szivesen... Szóval a kutyáidat pórázra mert szétcsapok közöttük! Nem ugatsz nekem fasszopó köcsögbanda... A feladatot végző és a fasszopó köcsög között óriási a különbség. Kis patkány mész te is táncolni.
---
Amikor beállítottam a holdra feltelepített bombát - hívjuk most annak mert rendelkezik olyan sőt még olyanabb pusztítóerővel - és rájöttem hogy nem fogom tudni szétszerelni, mert a technia és a tudás nem kerülhet senkinek a kezébe legalább 2050-ig akkor hatalmas dilemméba kerütem mit tegyek. Tudtam hogy fel kell robbantani de nagy kérés volt hogy hol. Ez a pusztítóerő ugyanis képes egy bolygó pályáját megváltoztatni ezért tettem a holdra. A Napot nem akartam bántani mert annak van máshol is szerepe. Ezért hosszas elemzés és gondolkodás és meditáció után kiválasztottam egy helyet és egy bolygó állást ami alkalmas a kilövésére hogy pontosan ott robbanjon ahol kell. Ezt a helyet el is mondtam pár embernek hogy hol fog robbanni és be is állítottunk egy pár megfigyelő eszközt és helyszínt amik rögzíteni fogják - feltéve hogy eljutunk odáig és nem itt fog bekövetkezni a dolog. Később néhányan a csillagokat fürkészők között felfedeztek egy közeledő valamit - ha jól értettem de nem értettem mi az csak annyit hogy az a bigyó egymaga elintézi ugyanazt amit én akartam a bombámmal - ami pont akkor abból az irányból fog érkezni. Ha minden jól megy akkor a bombám ki fogja téríteni a pályájáról. Nos ezt én akkor nem tudtam hogy ez a cucc jön. Ez ezért lehetséges - véletlen!!! hahaha - mert már akkor is alárendeltem mindent amit csináltam egy minden emberi hatalomnál nagyobb erő akarata alá az univerzum dolgait rendező erő akaratának. Ez az erő tudta hogy mi lesz. És úgy tűnik ez az erő úgyszintén döntött: az emberi faj megkapta az utolsó lehetőséget a változtatásra és ha nem teszi meg akkor a föld története véget ér.
...
"Ha megkapja amit akar utána visszajön majd... (megkaphatja a levelet de pénzt nem fizetünk ki senkinek a circusön kívülre!)" Nos ha élni akartok akkor most megteszitek.
Én soha többé nem veszek részt ebben a maskarabálban. maszkot akkor fogok újra magamra ölteni amikor megmutatom az emebreknek hogy hogy megy ez. Sehova máshova. És teljes expozé lesz a rendszer összes szaros titkáról. mindenkinek tudnia kell mi ze és hogy működik ahhoz hogy megfelelő lépéseket tudjanak tenni. Nyíltan fogunk játszani. Nekünk nincs titkolni valónk. Megyó jelezte hogy nekem is feltöltött egy számlát arra az esetre ha visszamennék... nos ez soha nem fog bekövetkezni úgyhogy azt a pénzt akár oda is adhatjátok vlaaki másnak aki még dolgozik és a mi ügyünket szolgálja.
A vágó meg önállósította magát amikor kezdett egy kisit lazulni az Öreg rendszerének a fegyelme. Fel is töltötte a titkos számláit ő is egy óriási vagyonnal amit most el fog bukni az utolsó fillérig. Szépen önállósította magát és részben ő is hozzájárult ahhoz hogy az Öreg megőrüljön a nyomás alatt.
---
A bayer is végül megadta magát és anno levette a maszkot most már emlékszem lenyomta azt a filmet a tegeri védőruháról asszem azt ő csinálta talán... ja hát végül is mindenki ugyanazt akarta csak éppen a közös nevezőt nem találta senki... mert mindenki a saját zsebét akarta megtömni hogy meg tudja védeni a szeretteit... és közben a többit taposta el ahogy tudta... Persze hogy ez így nem működött.
---
megint valamelyik támad a gépeivel... egy pár napig csendesebben ment egész elviselhető volt most megint teljes erővel nyomják, szerencse hogy már megszoktam... Csak a csirkékre halálos.
---
A general motorsos csapattal generátorokat is csináltam... mágneses motor, mágneses generátor stb az nagyon jó csapat volt és nagyon élveztem.. ott készültem el az air combat controllerek motorjához szükséges nagy sebességű, kis méretű generátorral is. Utána sokszor meg akarta mcsinálni ugyanazokat mindenféle szemétből hogy legalul is meg tudják ezeket építeni.
Az a helyzet hogy az elterjed villanymotorok nagy része szándékosan úgy lett megépítve hogy a fogyasztása és a hatásfoka ne legyen a legjobb. Tudatosan visszafogták, mert találtunk olyan eldugott terveket és megépített motorokat is amik kis fogyasztással adtak le hatalmas teljesítményeket. Szóval volt ilyen tudás de a szarházik rendszerében ez nem volt kívánatos. Ugyanazt a politikát folytatták mint a háborúban a töltényekkel. Minnél több fogy annál jobban megy az üzlet. Nem törekedtek arra hogy alacsony fogyasztás mellett is a legjobbat kihozzák a motorokból. Nos én akkor ott felderítettem és emgépítettem nagyon sokféle motort és generátort és dokumentáltam hogy milyen célokra milyen paramétereket érdemes variálni és hogyan kell jó motort építeni a megfelelő célhoz. Azt a munkát nagyon szerettem.
---
Szóval a legtöbb értékes embert olyan mocsokkal vették körbe amin az épeszű értelmes ember nem volt hajlandó átverekedni magát és ha megtette azt nem úszta meg többnyire komoly károsodás nélkül a pszichéjében. Viszont őket is ki kellett szedni valakinek.
A birt királyi család is közzétette a jelzést hogy dolgoznak a sérültségükön... és megpróbálnak szembe nézni a történtekkel...
---
Azon elgondolkodtam hogy miért hagytam a legvégére a különleges képességek alárendelését az univerzum alkotó és romboló intelligenciájának és a saját tudat kezéből való kivételét. A Pisti kapcsán elgondolkodtam azon hogy végül is lehetne ezt a legelején is csinálni sőt...
"Hagyd azt már jó ez így ahogy megcsináltad ne agyalj rajta..." mondja apu
"De nem apu ez fontos. Mert ha rögtön az elején is ezzel kezdjük már akkor optimálisabban fogja beállítani a közös tudat és a minden emebri hatalomnál nagyobb erő az egészet. Át kell vinnünk a legelejére ezt a gyakorlatot, mert így még lehet hogy ezek a képességek is sokkal világosabban és érthetőbben mutatkoznak madj meg jobban igazodnak az egyéni megértés szintjéhez és az egész jobban fog működni főleg a gyerekeknél. Nő az idő amit ebben a tudatállapotban töltenek, mélyül az elsajátítás szintje, pontosabban tudnak a kiképzők is dolgozni, nem kell átmenniük a tudatos kontroll eufóriáján és nem kell kitenni őket ennek a buktatónak... Ez fontos! Tegyétek át ezt a gyakorlatot a legelejére és szőjétek bele úgy! Úgy is fel fogják tudni fedezni és még azt is meg tudjuk oldani hogy kiderüljön épp ki csinálja és mikor. Egy csomószor jöttek ki nekem is a képességeim kiképzés alatt, mert akkor is fontos volt hogy kijöjjenek és a többiek lássák pedig akkor se én irányítottam... Ez működni fog nektek is. Akkor is fontos lesz és ha kell többször is megmutatja magát és időnként vissza is fogjuk kapni a tudatos irányítás lehetőségét amikor arra lesz szükség."
---
persze az enyv az már régen volt azóta van erős és jó ragasztó amit gyorsan lehet oldani...
---
Szóval bayertől származik az infó hogy a gyárfás azaz az a kugli aki mögötte benne volt többnyire a szarházik kiképzője. ÉS akkor most leírom mi volt a Jani embere kontra kézis csaj történet mögött.
A gyárfás anno megkeresett hogy segítsek neki mert a nyomás egyre nagyobb volt rajta az eredmények miatt és közben hullottak el az általa kiképzett emberek. Az ő neveltje volt a kokó a katinka legalábbis látszólag mögötte ezeket én készítettem fel - ja erdei stb... - felhíztam őket ameddig bírtam. Kit ameddig lehetett. A kézis csaj aki jött verekedni azzal a paranccsal érkezett hogy ölje meg a jani emberét. Tehát az amit ott éreztél az a fájdalom az minden amit ők tudnak... Csak az összehasonlítás végett hogy tudjad hol tartanak ők. A kézis csaj 'telefonon' beígért mindent hogy úgy fog leszopni hogy kettéáll a fülem ha ezt túléli, s amikor idejött elmondani mi van szépen elsétált. "Dehogy szopom le, szopok én eleget ott a kéziscsapatban... másképp be se lehet kerülni oda, a csávó aki a gyárfást csinálta futtat minket a haverjai között mint kurvát akkor és ott szopunk amikor ő azt parancsolja... már több csaj is öngyilkos lett a cspatból és csak kicserélik őket újracsinálják. közben úgy hajtanak minket mint a barmokat és hatalmas pénzeket kaszálnak fogadásokon mert a meccseket mind megbundázzák..." Ezt próbáltam expozálni a Púl SAnyival anno, süket fülekre talált azaz dehogy onnan vették az ötletet hogy ez mekkora bevételi forrás.
Azt is tudtam hogy ők hogy dolgoznak. Ha tudják hogy lesz egy összecsapás akkor a figyelőik felderítik a terepet és próbálják kideríteni mit fog csinálni az ellenfél. Ezért nem harcolunk előre megcsinált koreográfia szerint mi soha és ezért tanítom az improvizációt állandóan. Mi csak a filmekben használjuk az előre gyártott koreográfiát hogy ne okozzunk sérülést egymásnak. A Jani emberét meg megkértem hogy vegyen részt a show-ban és készítsen egy forgatókönyvet arról hogy mit fog csinálni. Ez alapján - miután felderítették - fel tudott készülni az összes kézis csaj hogy megölje. Nos nekik - a gyárfás és haverjai parancsára - az volt a céljuk hogy kivégezzék. Ennyi volt bennük.
A másik oldalon reméltem hogy a kézis csajok közül is lesz talán egy kettő akit meg tudok fertőzni és jön velünk, sajna annyira agylúgozott banda hogy erre semmi esélyt nem hagytak. Nos ők azok akik "egészséges" családokból jövőknek vannak beállítva.
...
Apu is azt hitte hogy csak eljátszottam hogy megvertem a Vargát, de ez sajnos nem játék volt... Szóval bocsánat érte utólag is Varga Pisti, de akkor ezt muszály volt és ezt most már te is tudod...
---
Te meg illatos srác :-D tudom nem úgy volt és azért nem is akarlak bántani érte, a múltat észben kell tartani és beszélni is kell róla egymás között hangosan, de nem kell támadási felületet adni azoknak akik csak arra használnák hogy neked ugorjanak... És igen én kértem aput hogy kínáljon fel egy számlát neked ha eléred ezt a szintet, mert tudom hogy összeroskadsz ha nem látod mi lesz és nem látsz valami célt. De szerintem most már kezded látni hogy hová tartunk úgy összegészében. És lesz még itt bőven feladat és nekünk nem kell rejtőzködnünk sokan tárt karokkal várnak bennünket a föld minden országában... még csak világútlevél se kell... És így van meg kell csinálni az alárendelős feladatot és igen mi ezért tudunk olyan tökéletes szinkronban mozogni együtt és ezért találjuk meg a feladatokat olyan gyorsan, mert sokszor nem is kell gondolkodnunk rajta elénk tolja ez a közös tudat vagy az azt irányító minden emberi hatalomnál nagyobb hatalom. És tanulj meg olvasni mert a haverok kicsit torzítják az infókat... nem biztos hogy tudatosan, lehet hogy azért mert most nyomás van rajtatok és célpontok vagytok a legerősebb manipulátorok számára, hogy összeugrasszanak benneteket vagy titeket velem vagy stb... Ez a nyomás vagy még jobban összekovácsol benneteket és még jobban a célra fogtok tartani vagy összeroppantok. Ha nem vagytok egy nevezőn a célra tartásban akkor lehet külön utakra is lépni. Igen ezért nincs a Jani. Ez egy komoly erőpróba és nem lesz olyan könnyű... a belső tartás erőpróbája ez hogy meg tudtok e maradni a célnál. Mit teszel, miért teszed és hogyan teszed. De megkaptál mindent ami feltétlenül szükséges. Az alapok megvannak és tudod csak gyakorolni kell úgy hogy nincs Jani aki mondja és felidézze - neked kell megtenned. Van még mit tanulnod rengeteg minden de az alpokat megkaptad. Mindent ami kell a feladathoz. Meditáció, elemzés, feladatmeghatározás, teendők, folyamatos önbeállítás hogy mit akarsz és miért és hogyan. A program jó és mi terjesztjük a tetteinken keresztül. Nem könnyű főleg ilyen ellenszélben.
---
mekmester elmentél mellettem és észre se vettem? :-D nohát nohát... igen az én ötletem volt hogy toljuk el az ember és szervkereskedelmet is a végletekig amíg csak lehet. Ez komoly feszültséget teremt és tart fenn a régi renszer keretein belül. Mi meg tudjuk védeni magunkat és a gyermekeinket. Ők meg szenvednek tőle és ez komoly feszültséget generál náluk. Ahhoz pedig hogy fel tudják számolni vagy valamit kezdeni tudjanak velük expozálniuk kell a maskarabált, a követési technológiákat és módszereket hogy érdemlegesen tudjanak tenni ellene. Ha meg nem tesznek és ragaszkodnak a titkolózáshoz akkor meg kell tanulniuk együtt élni saját szarukkal. Mi pedig megvédjük azokat akik hajlandóak követni ezt az egyszerű és jó felépülési programot.
A szerv és emberkerekedelem alapja a pénz hit, a szegénység-fosztogatás, a maskarabál, és a valós szeretetre épülő emberi közösségek szétforgácsolása az egyének önmaguktól való elszakítása. Amíg ezek nem szűnnek meg addig lesz ember és szervkereskedelem. Amit mi meg tudunk tenni az az hogy a gyeremekinket nem titokban szállítjuk rejtekajtókon keresztül és nem húzunk rájuk maszkot és nyíltan visszük őket kiképzésre és megtanítjuk őket mindenre amit tudunk és amit képesek megtanulni. Védjük egymást és azokat akik követik a felépülési programot. Ha maszkot is kell húzni azt olyantól szerezzük be akiben megbízunk hosszú ideje vagy megcsináljuk magunk de egymás között maszkok nélkül megmutatjuk kik vagyunk és elmondjuk mit csináltunk - a titkolózás csak annyira van jelen, amennyire szükséges egy egy feladat végrehajtásához és a társaink védelméhez.
Mekemstert nem én építettem be, az még az öreg parancsa volt noha tudomásul vettem hogy ezt is meg kell csinálni és főleg őt nem tettem volna be de mégis részt vettem abban hogy ahhoz hogy túlélje az egészet segítsek olyan karaktert írni neki. Borzasztó feladat, de tudomásul vettem én is hogy meg kell csinálni igaza volt az Öregnek ebben. Kell ez a feszültség az ő oldalukon és általában hogy az emberek feje felett ott lebegjen a tiló. Másképpen semmit sem tennének.
---
"Ne variálj most már a kiképzés szerkezetén jó ez így ahogy van mert ha megváltoztatod utólag akkor kaput nyitsz egy csomó brikának és elkezdik össze vissza variálni ahogy nekik tetszik."
"Igazad van. Csináldd akkor úgy hogy az alárendelős gyakorlatot érdemes és erősen ajánlott minden modulban megismételni. Szerintem ez gyorsítani fogja a fejlődését mindenkinek főleg a gyerekeknek. És innentől kezdve ti így csináljátok mindenkivel."
---
Kíváncsi vagyok a nagyeszű tudósok mernek e még mindig hazudni a csillagok állásával kapcsolatban...
---
"De meg akar szüntetni mindent az egész maskarabált... Akkor hogyan fogunk élni én nem akarok mást csinálni, dolgozni valami szar intézményben vagy gyárban..."
"Akkor a végén megölöm."
---
Aki túlélte a tegnapi napot a Jani csapatából annak van némi esélye hogy életben maradhasson a következő hetekben is, ha azt teszik amit mondok. A következő feladat a nyomásgyakorlás hogy a levél megérkezzen úgy megírva ahogy a Vágónak elmondtam és a pénz kifizetésre kerüljön a circus berkeiből nekem a circusön kívüli embernek akit nem tudnak irányítani és a pénzt nem tudják kiszeni belőlem úgy ahogy akarják.
Aki ezen a szinten elbukik annak mondanom sem kell hogy véget ért az élet nagyszínpadán a szereplés. Relapce is not an option.
---
"Nem hiszem el hogy te vagy Péter." mondja a Szabolcs kimerülten az idegfeszültségtől.
Ekkor összeszorította ma markaimat és a kezemben összeroppant a vastag falú bögre.
"Hány embert ismersz a földön aki össze tud roppantani egy ilyen bögrét?" kérdem tőle.
Ekkor megnyugodott. Emlékezett arra amikor egyszer ithhon ugyanígy összeroppantotam egy bögrét mert ideges voltam. Végre tudott lazítani.
"Nyugi tesó lazíts és van ott egy csaj aki szerelmes beléd keresd meg."
"Ki az? A ... Ugye?"
"Nem mondom meg kíváncsi vagyok megtalálod-e..."
Ekkor már mosolyogni is tudott.
...
Akkor én biztosítottam. Több támadót is le kellett vennem a porondról és néhányat az ő csapatából is. Ekkor döbbentem rá hogy kell a friss szem a biztosító csapatoknál és időnként forognunk kell egymás embereit kell biztosítanunk, hogy az elfogultságot ki tudjuk küszöbölni.
A Szabi csapatában például azt használta ki egy nő amikor a Szabi a szeretteire koncentrált teljes figyelemmel. Olyankor adta ki az utasításokat és olyankor szervezte meg a következő támadást. Ezért nem vette észre a Szabolcs mert pont akkor a vakfoltjába került és nem érzékelte. Ez számunkra erősség. Ugyanis teljes figyelemmel lenni a szeretteink felé úgy hogy nem a leselkedő veszélyekre koncentrálunk ez egészséges és szükséges. Ez az egészséges. Viszont az ellenségeink törekszenek arra hogy kihasználjanak minden pillanatot amit ők gyengeségnek látnak. Így ezt a pillanatot vagy időtartamot is erre használták. A nő felépített egy triggert magában amior a Szabi a szeretett személyre fordítja akkor adja ki a ravaszkodó áskálódó parancsait és szervezze a támadásokat. Így kikerülte a lebukást és elterelést sem kellett szerveznie.
Amikor a Szabi odafigyelt akkor pedig játszotta a segítő megbízható társat. Akkor jöttem rá hogy ezt úgy tudjuk elkerülni ha bizonyos időközönként forgunk és más csapatokat biztosítunk. Ettől nő is az egymás iránti bizalom megismerjük egymást és mindenkit azért mégsem tudnak átverni egyszerre. Ahhoz hosszú idő munkája kell hogy ilyen fokon át tudjanak verni egy biztosító csapatot. Ezért hamarabb kell csoportot váltanunk minthogy kialakuljanak a megszokások és tudják hogy épp ki biztosítja a terepen lévőket.
És nincs az az érzelmi elfogultság sem ami kialakul a minket átverni képes emberek felé, a friss ember következetesen és biztos kézzel habozás nélkül leszedi azokat akiket le kell szedni.
Sokszor ugyanis kialakul egy érzelmi kötelék - ez céljuk is szokott lenni a támadó átverőknek - és ez teszi sokszor vakká a kötődő célszemélyt.
Anyut is így tudták megvezetni, amikor lebukott az őt védő csapat azaz kiderült hogy kikből áll, akkor mindgyiket megpróbálták több kevesebb sikerrel megvezetni. Ez nem könnyű ami esetünkben mert mi tartjuk azért a helyes irányt de jó logisztikával pontos megfigyeléssel és hosszú idóbektetéssel megvalósítható. Viszont ha forgunk akkor lehetetlenné válik a feladat. Ugyanis ezen a szinten egy apró kis félreirányítás létrehozása is sok időbe kerül hát még az hogy a célszemélyt elérje a sokszoros áttételen keresztül megtervezett támadás. Amikor jön egy friss szem, hamar kiszelektálja a rejtett támadásokat és azonosítja a problémás személyeket majd kiiktatja őket az élők sorából. A biztosító csapatok pedig leülnek és megbeszéli egymással a hibákat és a megoldásokat így megint nő a bizalom és a hatékonyság. Másrászt nem válik unalmassá a dolog, a figyelem is frissebb amior minden új.
---
"De miért csinálod ezt? Össze akarod roppantani a pszichémet teljesen? Ezek mind olyan mértékű károsodást okoznak bennem hogy a végére teljesen ki fogsz így készíteni."
...
"Pisti. A gyereknek igaza van. Még akkor sem mehet be ő oda ha úgy dönt hogy vállalja. Úgy terveztem meg ezt az egészet, hogy abban az esetben ha egy személy akarná felgyöngyölítneni a teljes hálózatot, akkor beleroppanjon a pszichéje."
"Jó akkor megcsinálom."
...
És apu is vállalt ilyet, meg mások is.
---
Stuttgartban volt a csaj ahol felszálltam a vonatra és karlsruhe-ben vettem a jegyet.
---
Lázálom csinálta az a bolti rablást, a mekmester eslő ügye volt amit nem tudott megoldani, mert az én vérem volt a padlón. Odahívott hogy mi volt ez? Hát mondom neki hogy miért csinálnék ilyet egyáltalán? Ha úgy történt ahogy összerakta az eseménysor, és úgy történt, akkor miért lőttem volna le egy másik embert amikor valaki egy fegyvert tart rám. Hogy legyen ideje és oka rámlőni?  És ha meg akartam volna ölni akkor eleve nem így csináltam volna. Egyszerűen és sokkal rejtettebb módon mindenféle cirkusz nélkül tettem volna. Célirányosan és gyorsan amikor senki sem látja. És miért szedtem volna ki a pénztárgépből a pénzt miután lelőttemk két embert? kicsit bosszantott a dolog hogy megfordult a fejében egyáltalán hogy én lehettem. Ezért meghívtam ebédelni és kiloptam a pénztárcáját a zsebéből abból fizettem ki mindkettőnk ebédjét.... :-D És utána vissza is tettem egy másik zsebébe. Amit csak később vett szerintem észre. Azért csináltam mert egyébként is ha anyagilag megszorult helyzetbe kerülnék akkor is egyszerűen kizsebeltem volna valakit minden feltűnés és emberölés nélkül.
"De akkor mi volt ez? Arra gondoltam hogy esetleg valaki annyira megőrjített és olyan állapotban voltál amikor nem emlékeztél semmire sem..."
"De az emlékezetemet én törlöm le nem ők, és mindig megtervezett akciókat hajtok végre amikor nem emlékszem semmire csak arra ami kell a feladatohoz. Ennek itt semmi célja sem volt... hacsak nem az hogy engem befeketítsen valaki és idecsempészték a véremet."
"De ki fért hozzá a vérdedhez? És ennyihez?"
"Hát magyarországon néha adtam vért."
---
Később mekmester megtalálta azt is aki ezt megszervezte... varázsszemű lázálom volt az... "Akkor még nem tudtam róla semmit sem..." Mondja a sajtótájékoztatóján... "Ma meg ő maga adja a kezünkbe a diszkreditációhoz szükséges fegvert..." folytatja...
Nos lebukott a magabiztos kis féreg. Kemény idők jönnek rá nemsokára...
---
Mi volt ez a fürdős kurvákkal? Az a csaj volt beépítve oda igen én kértem, csak azután valahogy úgy maradt? ? Miért maradt el az utómunka? Vagy azért maradt benn hogy a tejes kislányára vigyázni tudjon... aha okés... akkor minden oksa. Persze azért takarítani kell meg az utómunka se maradhat el.
---
"Leszoptam a megváltót..." hahaha Hatalmas poén... gyagyás...
"Én vagyok a messahjah és újra eljöttem közétek. És ha nem csináljátok amit kell akkor szét fogom rúgni a seggeteket birkák!"
---
Itt magyaráz közben épp most mellettem az egyik mesternő... angolt tanít meg mesterkedést... Ő volt vagy valamelyik tanítványa aki ezt a módszert kitalálta és iszonyú magas szinten űzi, amit a Szabi körül fedeztem fel, hogy a figyelmeden kívül bedugja a kis triggereit amivel irányítani tud... nagy ravasz... Nehéz észrevenni és igen erős. Utálom - a módszert... de ezt is meg kell tanulni és észre kell tudni venni.
---
Egy pár dologra hazafelé jöttem rá. Meg el is felejtettem.
A mesternő aki angolt tanított ő volt aki a szart kavarta a szabi körül, de azért küldtem oda hogy ezt tegye. Így megmutatt ki em végezte el az alap és a végső gyakorlatokat és ki az aki a biztosító csapatban még befolyásolható abban az irányban hogy pusztítson vagy hatalmas végzetes kárt okozzon.
Ami egyébként ott történt az áttételes manipuláció amikor két mester is belepiszkít több ember elméjébe. A nő nem végezte el a végső gyakorlatokat teljesen. ÉS igazam van hosszú idő kell főleg a mi esetünkben ahoz hogy a bizalmi körbe bekerüljenek. A bizalom felépítése az ami minden hipózis alapja. Ezt velünk kapcsolatban csak az tudja elérni aki jön velünk... és az irány megvan. Az angoltanár nem végezte el teljesen a kiképzés teljes anyagát de jó irányba tart és ezért tudott viszonylag gyorsan felépíteni egy rutint most itt pár hét alatt. Amikor nem abba az irányba akart elindulni akkor azonnal jelzett a tudatalattim hogy piszkos amit csinál. Ezért feltettem a fülhallgatót, hogy ne kelljen odafigyelnem arra amit mond. Elindít egy pozitív szövegfolyamot és belecsempészi azokat az utasításokat telepata vagy nyílt módon amikkel át tudja venni az irányítást az elméd felett. Hasonlóan dolgozika főigazgató is csak más módszerekkel. Ő feltételeket szab és belehúz egy már ott lévő rejtett keretrendszerbe mint pl a nagypáholy keretrendszere.
Ez egy nagyon erős hipnózis mert sok azok közül a mulyák közül akik az emberi lét legnagyobb koponyái azt hiszik hogy ez valami szent és magasztos dolog - és az is lenne ha nem mocskos célokra használnák a természet törvényeinek megismerését. Szóval most az egyik tanítvány - aki nekem balról a szélső volt - előjött egy feltétellel: nem tudom elmondani angolul... na jó akkor most az egyszer elmondom magyarul... ment bele a mesternő - s mindjárt bele is csúszott a csapdába. De fel is ismerte hogy mi történik egy kicsit később. Azért csúszott ennyit mert még nem működik benne teljesen helyesen az iránytű. A legutolsónak hagyott de legfontosabb gyakorlat nincs elvégezve nála sem, ami a képességeknek az alárendelése és kivétele a személyes tudat irányítása alól.
A tanítvány a főigazgató módszerét használta. A módszer áttételesen rám is hatással volt, mert én is beleugrottam a nagypáholy keretrendszerének a csapdájába. Végül is az irány jó volt mert ezáltal emlkeztetve lettem arra hogy kb így működik a körbemanipuláció a rendszeren belül.
Mekmester ugyanazzal a módszerrel lopta ki az öngyújtót a zsebemből amit az angoltanárnő és a főigazgatónő is használ. Bizalomépítés és tudat alatti manipuláció. Megmutatam neki később hogyan kell. A legtöbb jó zsebes ezzel a módszerrel dolgozik. Az áldozat maga dobja el a pénztárcáját úgy hogy észre sem veszi mit tesz. De ehhez kell a bizalom azokkal szemben akik átestek és megcsinálták helyesen a kiképzésemet. A köz embere pedig észre sem veszi mi történt, aki nem ismeri ezeket a módszereket és nem csinálta meg az orvosságot jelentő kiképzést.
---
A Pistinek meg a saját lánya segített.
"Miről fogom megismerni?" "Meg fogod ismerni!"
...
Amiközben szopta a farkát körkörösen masszírozta a prosztatáját hatalmas nemi örömet okozva az akkor még mit sem sejtő apjának.
...
Olyan maszkolást csináltam a lánynak amin a sebek hihetetlenül élethűek voltak de csak műsebek. Egy sérülés nélkül megúszta az egészet.
...
Az Öreg parancsolta ezt az ő ötlete volt. Hogy a Pisti saját lányát vigyem be előkészíteni a terepet és felderíteni amit tud. Azért kellett így tenni - és én egyetértek vele - mert a Pisti azután miután beépültem a brit királyi családba és ennek a pszichés hatásai alatt voltam, akkor ezt mondta a többieknek - s mint véleményvezér nagy szava volt és ezzel rámuszította a többit - hogy én is ugyanolyan szarházi vagyok mint ezek. Nos akkor most ki a szarházi Pistikém? Az Öreg azt mondta hogy a Pisti nem érti meg mekkora áldozatot vállaltam azzal hogy kitettem magam ennek a beépülési feladat pszichés hatásainak és nem érti meg milyen brutális ereje van annak ha a saját gyermeked ad nemi örömöt a legerősebb szeretettel töltve ami létezik egy családban. Most át kell mennie ugyanazon az utómunkán amivel fel tudja dolgozni ezt a pszichikai kárt és ezt úgy tudja megtenni hogy elmondja mindenkinek mi történt és miért és hogyan. Hatalmas károkat okoztál nekem Pista akkor... a többiek rám uszították a vargát és másokat is azért amit te mondtál rólam miközben fontos feladatot végeztem el és én beszéltem azért hogy fel tudjam dolgozni az engem ért élményeket. most szembe fogsz ezzel nézni ha fel akarsz épülni. És jóvá teszed amit csináltál.
A lánykának is megvan a felépülési program ő már csinálja is találkoztam vele. Azt is fel kell dolgozni hogy leszopta meg dugottt az apjával. A feladatohoz kellett - muszály volt. Természetesen ez messze áll mindentől ami természetes; ez határátlépés és muszály feldolgozni. A brit királyi család is elkezdte ezt a munkát. Az Öreg őket is felhasználta mint annyi sok embert ilyen nagyon brutális kondícionálási irányokra. Nekik ez volt a feladatuk hogy dolgozzák ki a szülői éscsaládi kötelékből fakadó szeretetre épülő szexualitással kiépített manipulációs eljárásokat. Én segítettem nekik felépíteni a megoldási módokat is és teendőket. Ők ma hatalmas segítséget jelentenek azok számára akik ilyen módszerek hatása alá kerültek. Tudják a megoldást és ismerik a problémát. Megkeresésre segítenek a mieinknek és a tiszta felépülő szándékúaknak.
---
Természetesen bennünket is lehet ilyen ravasz és körmönfont módokon manipulálni de aki elvégezte az alárendelés feladatát azt csak apró és sokszor lényegtelen dolgokban tudnak csak irányítani a feladat és a célirány ugyanis mélyebb szinten van tárolva mint ahol ezek a módszerek hatnak. Ezért az irány megmarad.
A mac még azt is úgy oldotta meg hogy visszajelezze a lopós trükköt hogy a lopás tényével is emlékeztetett egy másik fontos dologra... lassan jobban csinálja mint én... momentán sokkal jobban... :-D Csak ne szálljon fejébe a dicsőség... :-D Hatalmas volt!
Egymással meg tudjuk csinálni ezeket a trükköket ha az irány megvan és szükséges valamilyen fontos okból.
---
Varga Pistire ráállított az Öreg egy saját embert is hogy ha félremegy ez az egész akkor kivégezze. Azt a lyukat is be kell tömni!!! És igen megvizsgáltam tudományosan mi az alapja a varga képességének és taníthatóvá is tettem, de senki nem tudja ezt úgy megcsinálni mint ő... nincs még egy ilyen ember...
---
A társadalom nyitottá válása egy hosszú folyamat lesz én nyitok egy frontot nyíltan. A maskarabál még valószínűleg folyattódni fog mert vannak még olyan feladatok amikhez kell a maszk. A föld emberlakói különböző szinteken állnak ennek a dolognak a megértésében és nagyon sok dolgunk van a sok évszázados szemét eltakarítása érdekében. De ez végleg meg fog szűnni egyszer és maximum gyermekjátékként maradhat fenn szórakozásként. Szóval azok akik függővé váltak ettől a szabadságot nyújtó életformától azok szépen lassan le kell hogy bontsák az ember által felépített korlátokat és határokat, amik a társadalmak kotrollálására és irányítására szolgálnak. Országhatárok, osztályhatárok, foglalkozáshatárok, vagyoni határok és a többi. Aki nem ezen dolgozik azt keményen meg fogjuk szivatni és táncolni fog a mocsoktengerben.
---
hahaha nagyon jót nevettem... jajj... az oldalam. Az úgy volt... hogy a Rózsavölgyi Pistivel (megint istván mint a király) dumáltunk meg a barátnőjével (ő csinálta a daniela ruahot is a szemgolyófestést ő találta ki tőle tanultam) az egyetemen azokról a dolgokról amik éppen történtek meg úgy általában magyaráztam hogy mi a helyzet és mit csinálok. Kérdezték hogy miért csináltam a kislányos videót. Elmondtam, hogy azért mert egy csomó embert akiket kiszedtem és akiket én építettem be hogy kiszedjenek másokat azokkal olyan ocsmányságokat csináltattak ami egy egészséges psziché számára romboló és a hatalma alá keríti a tudatot így irányíthatóvá téve az egyént. És nekik szükségük lesz valakire akit látnak aki nyíltan megírja hogy mit művelt. Én tudatosan csináltam azért hogy legyen ilyen tapasztalat és legyen nekik segítség amikor kezdenek kiderülni a dolgok.
Szóval szó szót követett és kiderült hogy lázálom karakterét is én írtam és hogy mire képes az aki belebújik stb... azután valahogy a karaktergyilkossághoz jutottunk el... majd szóba került az hogy hogyan lehet ugye módosítnai. Elmondtam nekik hogyan lehet ezt megoldani. És erre a Pisti kitalálta hogy majd ő megcsinálja és leszop egy lovat a lázár karakterébe bújva... "De Pisti ne te csináldd hát húzzatok bele valami szarházit és csináltassátok meg vele." "De miért nekem amúgy is vannak ilyen mocskos fantáziáim most legalább kiélem magam..." nevettünk "Fúj Pisti nem is tudtam hogy neked vannak ilyen perverz gondolataid." "És hogyan foglak utána csókolni mi?" "Miért amior én csókollak én talán arra a pár ezer faszra gondolok amiket te leszoptál előttem?" jújjj... És komolyan gondolta. Adtam neki egy nap gondolkodási időt hogy aludjon azért erre egyet és ha még mindig úgy gondolja hogy megteszi akkor segítek fekészülni rá.
Másnapmég mindig úgy gondolta hogy megteszi. És azt mondta kedve is van hozzá. Fú mondom ennek van ám még egy hozadéka is... "No mi az?" "Hát ha kedvvel csinálod meg, akkor annak az lesz a következménye, hogy mivel neked az alapállásod jó belül, ez a feladat is a helyes irányba fog mutatni- tehát kívül is meglesz a jó alapállás és ettől ez olyan erősen bele fog épülni a karakter tudatalattijába, hogy aki belebújik a lázár karakterébe az amikor kijön meg fogja csinálni..." nevettünk "Le fog szopni egy lovat mind."
"Mert én is ettől fagyok ám ennyire erős. A karaktereim attól működnek ilyen erősen mert amiket beleteszek azokat a jó irűnyra építem kívül belül még akkor is ha negatív karakterek és a feladatuk a pusztítás."
"Ne hülyéskedj - mondja a Pisti - hát így még jobb a dolog bele fogok adni mindent!" ---
---
Hát bele is adott: "Paciiii!" Lázálom összes kuglija szopott e miatt lovat. nagy imi is... Elmondtam a rózsavölgyinek a karakter teljes történetét a kódjait és belehúztuk megcsinálta...
"De hülye vagy Pisti hát most mondta hogy a végén minden ki fog derülni az is, hogy te csináltad a lázálom karakterébe bújva." "Igen - néz rám a pisti - de az is ki fog derülni hogy miért csináltam ls mi volt a célunk vele."
A nagy imiék terjeszteték egyébként a mosszad technikai és egyéb részlegeivel együtt az állatszexet az állatok között, mert ők állatoknak néztek mindenkit aki nem tartozott közéjük. A magasabbrendűségi tudat rabjai voltak talán még most is... Ezért erőlködött az imi állandóan azon hogy minden amit mutattam hogy ezt meg azt meg tudom csinálni akkor ők is gyorsan megpróbálták megcsinálni valahogy, és ha nem sikerült akkor legalább vlaami profi módon elhazudni... hogy megy nekik is.
Én soha nem szeeltem semmilyen állattal. Ha van felvételetetek akkor mutassátok elő vele! Viszont az összes szarházi aki azóta belebújt a lázálom karaterébe fel lett véve és megvan róluk a film... És ki is fog derülni és megnézhetitek.... :-D paciszex...
De volt más is akiket nem bántok ezzel és nem is tudok bántani mert soha nem a szarházik által nyomott irányokba tartottak mint a többi patkány... és megszivatták őket mert meg tudták oldani mert gyermekkoruktól kondícionálták őket.
---
A libabaszók meg bekaphatják :-D
---
A mac amikor nyomozott a bolti gyilkosságok után és az én véremet találta a helyszínen akkor utána elmentünk ebédelni és tovább dumáltunk a dologról. Elkezdett zavarni hogy az egyész dologt elképzelhetőnek tartja hogy én csináltam.
"Mac nézzük végig hogy mi lehetett ezzel mondjuk annak a célja aki csinálta. Ha bolti lopás ami félrecsúszott, annak teljesen gáz mert ha megszorult helyzetbe kerülnék akkor max kizsebelek valami agyhalottat és rögtön van pénzem minden erőszak nélkül tisztán célszerűen, ha meg kaja kell azt is megtudom oldani. Ha gyilkosság volt és a boltos volt a célszemély akkor meg emlékeznék rá hogy ki volt ez és miért öltem meg, de akkor se hagytam volna itt a véremet, mert én nem hagyok nyomot ráadásul soha nem is választanék ilyen módszert. Ráadásul a tettes először arra a személyre lőtt akinél nem volt fegyver, csak arra tudok gondolni, hogy az akinek lőnie kellett nem volt erre képes és ezért lőtte le a másikat először a - hoppá a nagy imi csinálta... most jöttem rá ebben a pillanatban - szóval azért a másikra lőtt hogy rábírja emezt arra hogy lőjön már... És utána kivégezte hogy ne maradjanak tanúk. Azután a hátsó kijáraton távozott és odaöntötte a vért, amit egy régi véradásból szerzett itt baján. Azért ott távozott, mert az a rész volt a legjobban takarva még a rejtett kamerák sem vették fel a kézmozdulatot amikor kiöntötte a vért.
A nagy imi volt a lázár, aki ezt kitervelte... De ahhoz elég pongyola mondjuk ez még a kezdet kezdetén lehetett valamikor amikor még nem sokat tudtak rólam az imiék???
Szóval Ha gyilkosság akkor se az én módszerem stílusom hiányzik a cél érthetetlen az egész. Viszont a mac továbbra is erőlködött és kezdett felbosszantani ezzel. Persze akor még ő se volt túl jó állapotban azt hitte hogy még én is lyan állapotban vagyok hogy nem emlékszem miket csináltam és miért holott az egész circusban talán én voltam az egyetlen aki folyamatosan ugyanazt csinálta és abszolút céltudatosan az egész rendszert átlátva cselekedtem. És ekkor előhúztam egy másik kivégzést amit én csináltam biztosan.
Az egyik nyomornegyedben volt egy csávó - az öreg embere egyik igen értékes embere - akit körülvett egy hadsereggel. Azaz két hadsereggel vette körbe akik állandóan sakkban tartották egymást. Tudtam ha lépéseket teszek arra hogy onnan kiszedjem ezt az embert akkor mind a két csapat össze fog csapni és a kavalkádban engem is és őt is megpróbálják madj eltenni láb alól. Ezért el kellett érnem hogy ne legyen túl nagy bandaháború és legyen pár napom megtalálni és hatni rá miközben nincs utcai harc. Az öreg valami vegyes vallásos hitet épített az egész negyed lakóinak a fejébe ami részben keveredett a vérsátánizmus, a régi természeti vallások és a kereszténység motívumaival, de sok babona és egyéb elem is volt benne.
Ezért kellett előbb egy olyan elterelés ami segít emgőrizni a békéjüket a két rivális banda között. Persze ez hosszú nyomozati és előkészületi fázist igényelt. Megtaláltam egy embert akivel tudtam dolgozni - valójában ez korábban történt egy pár évvel korábban amikor is segítettem neki egy kicsit fejlődni hogy átalakítsam és kicsit kibővítsem az öreg kondícionálását ennek az embernek a hatása által. Megtanítottam egy pár elmetrükkre meg egyebekre hogy valamiféle "szent" szerephez jusson a gettóban. Ő pontosan úgy nézett ki mint a Machete akit erről a karakterről mintáztam meg külalakra! Csak a külsejét hagytam meg védelmi célból.
Ez az ember olyan durva dolgokat művelt azután amiket nehéz elmondani és nem is érdemes. Egyet pl "Emlékszel arra a gyilkosságra mac amikor valaki láncfűrésszel darabolta fel a gettó egyik szentnek tartott emberét és kitette a fejét mint egy mária szobrot a falra?" "Igen." "Ott voltál nyomozni? Láttad a helyszínt?" "Nem én vezettem a nyomozást de emlékszem mindenre a helyszínre és az összes adatra." "Nos emlékszel arra hogy a csávónak volt egy réz szerkenytű az övén?" "Igen. Arra ne mjöttünk rá hogy az mire való." "Nos azt arra használta, hogy az emberek száját kipeckelje vele. Az volt az egyik szokása hogy mindenki a hatalma alá tartozott és bárkit szájbakúrhat. De félt attól hogy leharapják a pöcsét, ezért csináltatott egy réz távtartót amit belerakott a szájukba hogy ne tudják leharapni neki. Onnant tudom hogy ezeket mind én segítettem neki kitalálni. Meg kellett nyernem a bizalmát hogy eljussak a célszemélyhez. Ezért adagoltam neki tudást de persze csak ilyen mocsokságokra használta fel őket. Bármikor majdnem bárkit szájba dugott. A kedvencei a fogatlan öreg nénik és bácsik voltak. Nos ezt a csávót én daraboltam fel láncfűrésszel. Azért volt erre szükség, hogy ne törjön ki a bandaháború és a másikat ki tudjam szedni és megengedje nekem hogy odajussak hozzá. Úgy kellett megoldanom a dolgot hogy a vallási keretrendszerbe ami a fejükben volt beleférjen a tett és összefogjanak a helyett hogy összeugrojanak. Mert közben az öreg több patkány féregszarházija pontsan tudta hogy mit csinálok és igyekeztek elvágni az utamat mindenhol... még a Karbantartós pisti is akit az öreg tiltott le rólam az után hogy végre aljutottam arra a szintre a verekedésben, hogy bárkit meg tudtam ölni még őt is. Őt védte nem engem.
Szóval egy brutális az ottani viszonyokhoz képest is sokkoló és valamilyen módon spirituális és vallásos módon kellett megölnöm a csávót. Mindkt oldalon tisztelték mert sikerült beadni neki, hogy ha korrekt módon tartja a szavát és annyit fizet amiben megegyezett és senkit nem enged el aki neki nem fizeti ki az egyezséget akkor általános tiszteletre fog szert tenni. Így is történt. Elfogadták minden oldalon. Ezért kellett őt megölnöm. De leszúrtam előtte mielőtt feldaraboltam. Csurom vér lett minden körben és ez is volt a cél. A késelés a lelövés szinte mindennapos dolog volt arrafelé, a kínzás is bizonyos formákban, de a sok vér mindenkit sokkolt. A fejét pedig feltettem egy kis polcra mint a mária szobrokat szokták. Ez után ki tudtam szedni az emebremet onnan és megcsináltam neki ennek a fickónak a maszkját és írtam egy karaktert mellé. Lett egy mozikarakter belőle és a két gang pedig nem ment utána mert tudták hogy fel lett darabolva."
"Nos az én voltam. Mondd meg nekem Ma találtál e bármilyen nyomot ami hozzám vezetett volna?"
"Nem. Ha most nem mondod el hogy mi történt ott, akkor talán soha nem derül ki."
"Na most mondd már meg nekem hogy egy ilyen gány munka hogy lenne az enyém? Egyenesen sértésnek veszem lassan amit csinálsz. Semmi közöm nincs ehhez a bolti gyilkossághoz ami itt történt."
---
Áááá tényleg... a csávó akivel a nagy imi felvette azt a részt amit most láttunk elmondta hogyan csinálta az imi ezt a dolgot. Ő is egy mester. Odamegy megcsinál valamit és utána amikor a célszemély odamegy a helyszínre akkor bele tudja ültetni az emléknyomot egy másik ember fejébe. Valamiért velem ott ez nem működött neki... :-D Talán pont azért mert az alapállásom és a tudati szűrőm nem engedte át ezeket.
Szóval a nagy imi képes egy általa végrehajtott cselekmény emlékét beültetni egy másik ember fejébe mintha az a célszemély sajátja lenne. Ő csinálta a bolti gyilkosságot és utána meg akarta a többieket győzni mintha én lettem volna - arra alapozva hogy eleve érzékeny lévén majd összerakom és "emlékszem" a történtekre.
Nagyon ravasz és érdekes képesség.
De visszaért hozzájuk a dolog. Azt hitték mint az a két zsidó lány akik ott kuncogtak - hogy őket manipulálják a zsidó vezetők a vallás keretrendszerén keresztül ... áááá... dehogy is. Az nem lehetséges hiszen olyan gyönyörű vallás ez... Na mondom akkor most nem olyannal vitatkoztok akivel lehet ilyen ostobaságot állítani. megszivattam őket. Elmondtam nekik hogy én vagyok a megváltó és bizonyítottam is... :-D Annyira elsodorta őket a messajah szó önmagában, hogy azonnal hipnotizálni tudtam őket és kinylattam velük egymás punciját." most már lehet hogy elhiszik... bajuk meg nem esett nagy... nem halnak bele.
Szóva laz imi volt... Ezért hozta a gömi anno hogy kivette a fogsorát és úgy szopott le... "Na mi han hán hész hog jehajapom..." machete... és a trükkmester angy imi... képes emlékszerű nyomokat produkálni egy célszemély elméjében. De utólag rájöttem elemezgetve a történteket, hogy az emléknyomok amiket hagy korántsem teljesek és van egy jellegzetes aurájuk. Felismerhetőek. Van rajta spirituális ujjlenyomat. Nem olyan részletes bizonyos dolgok kimaradnak és van egyfajta idegenszerűség - ami első átélésre nem vagy alig vehető észre de ha tovább rágod az élményt amire látszólag emlékszel, kiderül hogy nincs se eleje se vége sőt a testérzetek is hiányoznak nincsenek ízek, szagok csak az audió a tudattartalom és a képanyag kerül át.
Nem teljes az emlék. Mély hipnózisban sem jönnek elő ezek a részletek pedig a mélyhipnózisban még azokat a dolgokat is fel lehet idézni amiket a szokott érzékszervekkel nem vagy képes érzékelni. Például fel tudod idézni mi történt a hátad mögött pedig nem is láthattad fizikailag.
Fú ez mekkora. Hányszor próbált megszivatni ez a szarka... de megszopta a lovat fizikailag a lázálom szerepében... What goes around comes around... Aki másnak vermet ás maga esik bele.
---
Szóval Rózsavölgyi pityu vállalása hatalmasat üt... magyarország belügyminisztere lószopó.... "Paciiii" és fut.... .-D A Pisti azért egy kicsit rohadék volt mert úgy csinálta meg hogy hasonlítson rám a mozdulatsor..." Nem bántom. Sok hatalmas disznóság van a nagy imi számláján amiket mások terhére elkövetett és megpróbált beülteti mások emlékezetébe. Nagyo nnagyon nagy disznóságok. Gyilkosságok, kínzás, perverziók és a többi szemét. Mondhatnám hogy ez volt a dolga. Az Öreg embere volt ez volt a parancs. De ez csak addig volt igaz amíg nem találkozott velem és nem segítettem neki kiszállni és fejlődni. Ez után is folytatta még sokáig és ehogy körülnézek... még most is igen aktív...
Ezt hogy magyarázzák majd ki... amikor kikerül a film mindegyikről...
...
Ja még egy dolog. A REddington karaktere hasonlóan működött olyan erősen. Megírtam és belebújtam és meg akartam ölni magam. Volt kedvem hozzá. A karakter szerette a kínzást és örömét lelte benne, de ismerte a psziché törvényszerűségeit és tudta lassan érzékelte hogy mennyire ellene mond az univerzum törvényeinek és így nem lehet élni. Ez a kettő kizárja egymást. Azért lett olyan erős az a karakter és azok akik szerették a kegyetlenkedést és a kínzás az öldöklést azok miután kijöttek belőle öngyilkosok lettek. Nagyon erős hatása volt rájuk. Ha olyan ment bele aki nem szerette a kínzást és a többi azzal nem történt semmi különös. A karakter iránya a mélyben jó, csak a tudatot módosítja valamelyest. Az eredeti célom az volt hogy esetleg segíthet a célszemélynek átlépni a mi oldalunkra és belátni mennyire az élet ellenes törvényekre épít, de nem iskerült. A legmélyén volt törött az eredeti személy aki azt csinálta.
---
Józsa eszti "akárhol is vagy: Szeretlek!" És tényleg nem érdekel.  És még egyszer szeretlek!
Természetesen azok akik eljutottak a kiképzési anyagom teljes elsajátításához azok nem kerülnek az ilyen típusú befolyások hatalma alá maximum rövid ideig. Azért nem mert ők folyamatosan elemzik önmaguk gondolatait és tetteit hogy mit tesznek miért és hogyan. Ez a három fő kérdés naponta vagy néha óránként akár percenként feltéve elmélyíti a lelárt és az irány megtartását. Persze aki nem azt az irányt követi amit kell a túlélésünk érdekében annak mindegy.
---
Az egyik mosszados fazon elmondta nekem mire képes az imi... méghozzá azért mert őt is megszivatta mocskos módon... segítettem neki és ott derült ki a dolog hogy az emlékei hiányosak. A két zsidó lány is mindjárt elmezte az emlékeit és ők viszont emlékeztek mindenre...  De csinosak és szépek. És vonzóak.
Felbosszantottak kicsit az elvakult hitükkel ami akkor volt remélem ma már átlátnak a saját vallási keretrendszerük elmekontrolláló szerepén.
---
A fürdős csaj meg gyönyörű és köszi a segítséget! innentől nincs gyerek a szexiparba! Aki odamegy az magra vessen. csak azért nem zártuk le ezt a csatornát, hogy a nemzedékekre átörökítő hallgatás bizonyítást nyerjen. Eddig engedtük a dolgot. Innentől nincs több gyerek a szexiparba és nincs több beavatás sem. A beavatásra csak azoknak volt szüksége akik nem természetes úton találkoztam már a nemiséggel valamilyen formában, és újra kellett alakítani a nemiséggel kapcsolatos megértésüket és tudásukat. Nekik fontos volt a beavatás. Egyébként a természet elvégzi ezt a feladatot jobban mint akárki. A gyerekek felfedezik a nemiség örömeit egymás között csak az alapokat kell elmondani nekik. Azt viszont el kell mondani és pontosan és érthetően abban a kornak megfelelően ahol éppen vannak.
---
Igen hazudtam, nem én daraboltam fel a machetét hanem egy másik srác akit betanítottam arra hogyan tudja ezt megoldani gyorsan és nyom nélkül. Ott állt és várt egy ajtó mögött és várta hogy mikor jön ő. Odahívtam machetét és mondtam neki hogy most küzdhet velem életre halálra és megölöm. Machete nevetett és előrántotta a kését. Azután én gyorsan mentem biztosítani a kijáratot a Dánielnek aki az Öreg pénztárosa volt. Fejben tudott minden bankszámlaszámot, az ahhoz tartozó pénzösszegeket neveket kódokat stb mindezt globálisan... képzelhetitek. Itt volt ő is most. Meg a srác is jött azonosítani. Persze a többi azért hívta őket és akarta hogy jöjjenek mert arra számítottak hogy majd ők megölnek... hahaha csak amíg ott várnom kellett arra hogy a machete fejlődjön és kialakuljon felém a bizalma addig én ott is dolgoztam és kiképeztem az embereket. Ott forgattuk a chatalina filmet - mellesleg szerintem azóta se forgatott ott senki más... bár ebben nem vagyok biztos. Sokat fejlődtek azóta ők is. Lett ott is egy erős csapat.
Azután belehúztam a machete bőrébe filmkarakternek és egyben felépülős karakternek. Amikor elért egy bizonyos szintet ki kellett ürítenie azt a karaktert ezt is megtanítottam hogyan tudja megtenni. Ő adta azokat a kódokat amikkel a megyó és a gömi olyan ügyesen loptak pénzt... És persze aratták a babérokat miközben azt hitték hogy ők milyen ügyesek... és hirdették. Most bizonyíthatnak... a segítségem nélkül mire mennek? Persze nem én adtam nekik közvetlenül a kódokat hanem apu attől azt hitték hogy akkor most ők az urak és velem már nem kell foglalkozniuk. Da apunak sem adtam oda az összes kódot...
most megtapasztalja mind a megyó mind a gömzsik hogy kik az igazi barátaik és kik azok akik most is segítenek amikor már nem tudnak pénzt felhajtani nekik.
Azért fedeztem a srácot hogy ne menjenek utána amíg ő és a csapat vele el nem éri azt a szintet ahonnan azért már meg tudják védeni magukat és a többiek is elfogynak.
...
Jó poén a bayertől: ahogy fogynak a szarházik úgy csökken az államháztartási hiány....
...
A srác aki kiköpött és utánafordultam itt fenn valami technikai szart fejlesztett vagy ilyen faladatot kapott de utánaküldtem valaki mást mert a hozzáálása szar volt. És ők folytatják a technikai támadást. A nagyimi embere ez is. Együtt csinálták a bolti lopásos gyilkosságot. Ő volt a másik. De most megmutatja ki tartozik még hozzájuk.
---
Azért kellett feldarabolni a machetét, mert csak így tudtam feltörni az öreg mesterségesen legyártott tudati keretrendszerét amit ott kialakított abban a közösségben. Elterjesztettem hogy aki az isten útján jár az a legerősebb és közben fejlesztettem a machetét - aki egyébként is igen erős volt annak kellett lennie hogy az öreg által rábízott feladatot el tudja látni: a pénztáros őrzését és fogvatartását.
Közben a többieket is fejlesztettem. Így folyamatosan emelkedett a szint ott is. A machete egyértelműen gonosz volt és autoriter -másképpen nem is lehetet megoldani egy ilyen ocsmány feladatot mellesleg - és ezért a végére meg kellett ölni olyan módon hogy a legtöbb lakó felfogja: machete letért az isteni útról és isten megbüntette. Ezáltal bekerült a tudatukba hogy amit machete tanított nekik az hibás és isten nem szereti. Onnantól pedig már be készítettem az új keretrenddszert nekik ami az én tudásom a világ dolgairól.
Szóval machete is csak azt csinálta amit kellett ahogy tudta... no ja. okés tényleg ezt is megbeszéltem az öreggel, az is az én ötletem volt hogy a machete bassza szájba az ott lakókat... egyeztettem is az öreggel hogy úgy is meg tudja e csinálni a pénztáros dani a feladatát azt mondta igen. Ez is kellett ahhoz hogy a köztiszteletben álló machete figurája csúnyán elbukjon és az egész közösség a bukásával új vezető után és új keretrendszer után nézzen és fejlődésnek indulhasson. Egyébként az a gettó újratermelte volna ugyanazt a szemetet egy egyre brutálisabb mélységben...
---
A angy imi azért komoly kérdéseket vet fel... azért ő is önállósította magát. A libabazós csávót is ő szivatta meg persze én kértem, mert a libatartó elekzdett félni és parázni hogy most lebukott és idejönnek a gyerekek és akkor mi lesz... Ő is rendlekezik különleges képességgel: össze tudja zavarni a telepata kommunikációs rendzsert iszonyatos módon. Egymaga, mint a vpisti. Engem kért hogy csináljak valamit hogy ne legyen ennyire rivaldafénybe és a szarházik elfogadják. Az imit megkértem hogy akkor szivassa meg. Az imi megdugta a libát és átvetítette az emléket a fejébe. Azután ez a hülye ahogy múltak az évek tényleg meg is baszta a következő libát... Na jó hát ő még mindig erősen kontrollálható sátánista eszközökkel... a félelem vezérli. Nem sinálta meg rendesen a kiképzési anyagot ahogy kellett volna.
---
Egyébként azok aközött a katonák között is voltak érdekes képességekkel rendelkezők. Pl pont az a srác aki a feldarabolást csinálta - micsoda véletlen - bárkit megismer akit csak egyszer látott bármilyen maszkban vagy maszk nékül akármilyen másik maszkot húz magára. Le is lett tesztelve sokszor: nem hibázik. Azonosítani tud bárkit akit egyszer látott bármilyen külsőt ölt magára.
---
Szóval a te országod a te pinád? hahehehe és a te lovad mi? :-D
---
"Szóval aludtál rá egyet még mindig azt gondolod hogy megcsinálod?"
Rózsavölgyi nevetve huppant le a kanapéra. "Igen. Megcsinálom." nevettünk "De pisti, nem kell."
"Mi?" nézett még szélesebb mosollyal a barátnőjére - ő volt az aki a szexen keresztül manipulálta őt hogy úgy nézzen ki mintha én lennék és utánozza a mozgáskultúrámat és ezért mentek szét utána. "Hát nem kell megcsinálnod fizikailag."
"De ezt nem értem." nevetett megint valami hatalmas turpisságot sejtve "Mit találtál ki már megint?"
"Összeszikronzilátunk az Öreggel egy csapatot akik képesek emléknyomot juttatni egy célpont fejébe." nevettünk "Hát ez megint hihetetlen..."
"Van egy fazon aki képes bejuttatni egy élményt mások fejébe mint saját emléket. Eredetileg mindig meg kellett csinálnia a cselekményt hogy meglegyen a pontos történés minden részletével a fejében majd be tudta juttatni egy másik ember vagy akár több ember fejébe is. Csináltam mellé egy csapatot akik jó részletesen fel tudnak építeni egy helyzetet: színek, szagok, ízek, testi élmény stb hogy minden meglegyen és fel tudják építeni együtt a helyzetet részletgazdagon. Utána meditációval bejuttatják a fazon fejébe hipnózissal, majd ő átküldi a célpont fejébe."
...
"Majd kérdezzétek meg tőle milyen íze van a lógecinek! Arról eszébe fog jutni az egész felkészülés."
...
"Jó. Szinte teljesen olyan mint a barackos joghurt." Mert azt használta a x. A Gizi az aki szagokat tud bejuttatni. A Wong Karvaj aki aképet küldte - tegnap ott volt egy filmben azt is megcsináltuk amikor felfedetzem hogy ő az az öreg női karakterbe dugta el hogy gyengébb legyen és körbevette érdekes fazonokkal bebörtönözte. Az egyikük például a fókuszodat tudta szétzilálni úgy hogy alig bírtál odafigyelni bármire. De neki ott kellett lennie pár méterre tőled. Amikor vizsgáltam az mri-vel -teljes testre - akkor alig bírtam leolvasni az eredményeket és figyelni a monitort hogy mi történik annyira nehéz volt odakoncentrálni. Hatalmas humora van egyébként a fazonnak és fehér nem fekete mint a filmen. Utána meg kellett tanulni a zavarása mellett is koncentrálnom ez is bekerült a kiképzés anyagába. Azután volt aki a hangokért volt felelős, valaki meg a testi érzetekért. Ízekért.
...
"De így is működni fog?"
"Igen. Hatalmas ereje lesz, mert azt a célt szolgálja majd ami előrébb viszi a közös ügyünket."
...
A többi ilyen karakterünkbe is tettünk ilyen disznóságot. Ormány.... találd ki :-D hadd legyen néhány jó pillanatata az elefántoknak is... meg a paciknak is... :-D Ezeket az eseményeket vizuálisan is rögzítjük.
Erre azért volt szükség - vagy inkább azért jó - mert akik végigcsinálták a kiképzési programomat és gyakorolták és megcsinálták az összes meditációt az alárendelést és a többit azok mind ki tudják vonni magukat ennek a hatása alól és felismerik a dolgot, és egy jót nevetnek rajta. Akik nem azok meg miután kibújnak a karakter bőréből azután megcsinálják. Innen tudni fogjuk hogy ki volt benne. És ez ilyen fontos pozícióknál a rögzített struktúrákban fontos tudni hogy kik bújnak ezekbe a bőrökbe és mit csinálnak. gondoljatok bele: magyarország belügyminitsztere aki titokminiszter és hozzáfáráse van mindenféle adatokhoz a nagy kasszához, lehallgathat és megfigyeltethet az erőszakszervezetekkel és akár meg is ölethet akárkit és közben az embereknek fogalmuk sincs arról hogy az egy megírt karakter egy maszk ami alatt ki tudja épp ki lakozik, mekkora szarházi patkány...
---
jajjgatnak itt a nyugdíjasok, hogy akkor miből lesz pénzünk? éhen fogunk halni? elveszi ka nyugdíjunkat ha nem a gázzal fűtünk meg nem benzinnel jár a kocsink... idióta faszok vagytok mind.
Van már több ember is akik pontosan tudják hogy azok a pénzek vagy soha nem érnek be az magyar államkasszába, vagy egyből továbbállnak onnan és eltűnnek. A ruszkik ezzel a dumával butítottak mindenkit miközben a rendelkezésre álló adóbevételekből - ha azok mindenkitől be vannak szedve itt főleg a nagy cégekre célzok nem a sikemberre - meg lehet oldani az ország működését. Nem attól függ a nyugdíja senkinek sem. És ezt már évekke lezelőtt elmagyaráztam és ki is számoltam nekik pontosan. Ne mi hitték el és tovább fújták az agyhalott öregek a szarmesét a megmondóemberek, a csengős bárányok és a birkák.
---
"Mivel fűtnsünk? Minden tönkre teszi a levegőt minden drága..." Nyavajog a tejes öregasszony. Hát ti tüntettétek el a mikrohullámú kazánt! Ott van a megoldás. Olcsó és nem szarja teli a levegőt méreggel. Felszerelni se nagy dolog. Ti részt vettetek az eltüntetésében. És te nyavajogsz? Ti csináltátok a torgyánt ti is ott voltatok és rohasztottatok mindent vele. Itt az ideje rendet csinálni szóval vegyétek csak elő szépen a mikrót! Nálatok van. És az öregasszony ugyanúgy pornós kurva lett volna ha akkoriban akkora divat lett volna a filmezés... Ő is ezt csinálta.
---
Az Öregnek nagyon tetszett a szemléletem és az ötlet hogy csináljunk emléknyomokat amikor kiderült hogy a ngyimi mire képes. De neki mindig meg kellett csinálnia az élményt ahhoz hogy át tudja küldeni. Ha gyilkosság volt akkor azt, ha tehenet kellett baszni akkor azt. "Petikém, nekem azt kellett tennem amit az Öreg mondott. Vele szemben nem volt választás - vagy megcsináltad vagy megcsináltad."
"Dolgozd ki hogyan csinálnád!"
"De akkor ebbe a nagyimi bele fog rokkanni."
"Hát fiam, akkor egy ember élete árán megmentünk többet. Csinálja amíg bírja azután megöljük."
"De ezt én nem tehetem. Valamit ki kell találni erre."
...
Azután megszületett a csapat ötlete kidolgoztam hogyan szinkronizáljuk őket majdnem készen voltam amikor az Öreg kérdőre vont:
"Nos fiam ez mind szép és jó, de ezek amikor rájönnek mekkora hatalom van ebben és te alul leszel a végén, át akarják majd venni a hatalmat és megpróbálnak megölni."
Ekkor nagyon elkeseredtem. Igaza volt. Átnéztem a profiljukat és tudtam hogy ez fog történni.
"Hát nekik is el kell jutniuk arra a megértési szintre ahol én vagyok és a kiképzést is végig kell csinálniuk hibátlanul. Akkor már nem lesznek képesek maguk kontrollálni a képességeiket és közösen pedig végképp nem, mert felbomlik a szinkron közöttük ha letérnek az irányvonalról."
"De fiam, ehhez sok idő kell és neked most kell ez a csapat nem tíz év múlva és arra sincs semmi ganarncia hogy mind eljut erre a szintre. Ki kell dolgoznod a biztosítékot hogy azon az úton maradjanak amit kijelölsz a számkra."
Ettől nagyon elment a kedvem az egésztől. Elkeseredtem. Ez azt jelentette volna hogy megint a paranoia tudatállapotában kell terveznem egy csomó biztosítékot amiktől már annyira elegem volt hogy ki se tudtam fejezni szavakkal.
"Én ezt nem csinálom meg." - mondtam elkeseredett beletörődéssel "ha letérnek az útról akkor letérnek szarok rá, akkor ez az isten akarata és kész."
"Nem úgy van az... - mondja az Öreg - de igazad van, neked jobb ha a megoldáson jár az eszed. A biztosítékok rendszerét majd én megcsinálom." Ez levette a vállamról a terhet. Megkönnyebbültem.
"DE hogyan?"
"Azt neked nem kell tudnod. Én az én agyammal te a tiéddel kiegészítjük egymást. Jó lesz ez így!"
...
persze raktam bele én is dolgokat a könnyeb azonosítás végett... ébresztő triggerek és nyomjelzők hogy lehessen azonosítani melyik csapat csinálta az emléknyomot és tudjuk követni mi valós és mi nem az. Mert ez egy komoly problémát generált azok között akik nem látják át és nem ismereik ezeket az elmetrükköket. És még a mieinket is össze lehet ezekkel zavarni brutálisan.
A libát meg a helyettesítő baszta meg... ludas matyinál. 
---
miles ezek szerint döntött végre? meglátjuk mit tesz és állja e a szavát...
Vermona - megVer Mona - régen a vermona cég csinálta ezt a technikát. Nem volt még képátviteli lehetőség, csak fényeket tudtak villogtatni a lecsukott szemhéjadon keresztül... azt ár én csináltam fejlesztettem tovább.
orrdugulás, köhögtetés, prosztata izgatás, különböző fájdalmak itt ott, viszketés, szívdobogtatás, ifarktust is lehet vele csinálni néhány emberrel - aki nem kapott kiképzést - bőr kiszáradás, izomgörcsök, fejfájás, zúgó fül stb... mind egy technikától.
---
"Péter ennek a srácnak az első dolga az lesz, hogy téged kinyírjon ha rá tudja tenni a kezét erre a technikára." mondja nimi
"Hagyjunk neki még egy kis időt hátha megérti mit csinálunk és hogyan."
"Fölösleges."
"Neked is hagytunk időt imi neki is jár valamennyi. Meg nincs bizonyítékunk se rá hogy mocskos lenne, bár nekem is ez a megérzésem hogy igazad van. madj a végén elintézzük ha ne mtörténik meg a csoda és lesz bizonyítékunk is. De a lebutított verziót add oda nekik, ne a legjobbat és szivasd meg őt is hogy higgye azt hogy ő csinálta a fegyvert..."
"Rendben ezt meg tudod mcsinálni egyedül is."
"Nem. Nem csak őt kell tudnod átverni. Hanem azokat akik őt irányítják. És ők sokkal jobbak. Ahhoz hogy őket kihúzzuk őket kell átverned elsősorban. Pont ellenkezőleg komolyan fel kell készülnöd a teljes csapattal!"
---
"Ugyan már ez csak egy orvos. Nehogy már ne tudjak átverni egy orvost..." mondja a gizi a gömzsiknek...
Jól meg is növesztette az orrát mint a pinochiónak... :-D Persze ez visszafordítható abban az esetben ha mindent eldalol.
---
A gyerekek meg akik bekerültek a pornós oldalon a szemétverembe még most is azt hiszik hogy ez valami játék. Meg kell minden a profilját csinálni és meg kell velük értetni azon a nyelven amit megértenek hogy ez mennyire nem játék. Ahogy nézem van közöttük olyan aki már most tudatos és teljesen elrohadt. Nem fogja mind túlélni. Ez van. Ez nem az én szemetem. A ti gyerekeitek és ti engedtétek hogy menjenek. Azért mentek mert a szülők is ezt csinálták és agynélküli zombik lettek belőlük.
---
Csak ha a dunát végigrakjuk kisebb teljesítményű propelleres erőművekkel sokkal, már azzal pótolni tudjuk egy fél év alatt az atomot. És nincs hajóakadályozás, vízkárosítás, levegőkárosítás és egy csomó embernek munkát ad. Ráadásul ha egy elromlik annyi baj legyen kivesszük és teszünk másikat megjavítjuk majd mehet vissza. állandó vízsodrás. Állandó hozam. Csináltam erre tervezett generátorokat is.
Szelet is tudjuk használni napelemet is tudunk gyártani ha kell. És a nyugdíj meg a megélhetés nem a gáztól meg az atomerőműtől függ... azok a pénzek soha nem kerültek a nyugdíjalapokba... soha egyszer sem. Csak a folyamatos agylúgozás miatt hiszitek ezt.
---
Gyerek az aki nem érti a nemiséggel kapcsolatos alapokat. lehet akár 60 éves is akkor is gyerek. Aki nem képes felelős módon gondolkodni a saját testéről és pszichéjéről és a nemiségről. Az mind gyerek. És gyerek az is akinek a teste nem elég érett az a minimum. De főképp a pszichikai marker számít.
---
Susana susana... de miért az audio rendszeren keresztül kommunikál? mert máshogy nem tud... ajajjj szóval még mindig próbálkozik... vagy már nem?
---
Szabi egészen kicsi volt még amikor néha elgörbült a kezében a kanál... A kis vasgyúró. Azután egyszer csak összegyűrt egy tankot is mint egy papírgalacsint... :-D
---
Az idő fogy egyre vészesebben...
...
ja akkoriban mobiltelefonáltunk és nem volt egy mobiltelefon torony sem!!!
---
 Apunak is ilyen legyártott emléknyommal lett megoldva a beépülés a perverz mocsokárkon keresztül a kutyadugásról. A feloldó trigger ott van mindenkinél. A videóket meg ezek szerint a többiek nem a neten hanem a telepata rendszeren keresztül vetíti le és csak azoké kerül nyilvánosságra akik ennek ellenére továbbra is követik a szarházik által diktált irányvonalat. Az a csaj aki a susant imitálta audióban és a kakival poénkodott nem fogja túlélni. Ő szadista és abszolút tudatos a tekintetben hogy miről van szó. Sajnálom. Ezek a gyerekek egyébként mind a szarházik - a jelenleg is aktív szarházik gyermekei akik a szarkupacot ma is szervezik és irányítják. Aktív utánpótlás. És ez nem nyomásgyakorlás miatt kerül ide leírásra. Nincs már arra idő hogy az általuk okozott károkat el tudjuk viselni és felépülhessenek mind. Némelyiknek van némi esélye talán sokaknak, de nincs mindnek esélye már csak azért sem mert a szüleik is még mindig aktív féregnyúlványok. Tommy emannuelnek is gyártott emléke van a kutyaszeről. Ő is feladatot vállalt beépült.
---
A Karbantartós Pistinek meg nincs lánya... :-D hahahaha ez is gyártott emlék volt és kellett ahhoz hogy megértse mit jelent ez... Persze ő sokat gyakorolt és megcsinált midnen gyakorlatot ahogy kell úgyhogy hamar rá is jött miután ezt leírtam és kiedrült... hogy felderült... de szerintem meg is értette a dolgot.
Mocsok van dögivel de nem mindenki szarházi benne. Az a szarházi aki pontosan tudja mi van és mi mit akarunk elérni és ennek ellenére tovább csinálja a szemetet amit annakelőtte.
---
Machete is él igen. Azt is együtt csináltuk és volt darabolás igen. A srác azért volt ott az ajtó mögött hogy azonosítani tudja hogy nem a machetét ölöm meg. Volt egy csomó ember ott aki kiváló nyomkövető. A pénztáros dani sokszor megszökött onnan és elrejtőzött ezért az öregnek olyan csapatot kellett mellé tennie, akik bárhol bármikor megtalálják és visszaviszik. Ezért voltak ilyen erős képességekkel rendlekező emebrek a gettó csapatában. Mindent hallot már ott akkor is. Egy pillanatra meghűlt bennem a vér amikor rájöttem... de kiderült hogy ő is jó ember csak szar a feladat amit az öreg rábízott. Fogva tartani egy ekkora intelligenciával rendelkező embert brutális módszerekkel brutális környéken.
MA már egy virágzó közösség lett belőle. Egyszer visszahívtak látogatóba és ők sináltak egy játékfilmet maguk. Hihetetlen volt amit ott tapasztaltam. Mintha egy más világba csöppentem volna. Oda kívülről azelőtt aki bement az soha nem jött ki onnan élve. Mondjuk ma sem szeretik az idegeneket főleg a szarházikat és igen jól védett erődítmény de ma már a legjobbaknak rendszeres és biztonságos pihenőhellyé változott ahol nem kell attól tartaniuk hogy valaki elmeháborodott rájuk támad mert be se jut.
---
masa se buzi csak a horváth gabi szarkavarása volt a nagybácsi beültetésével még anno... És van dolga vele mert még nem tisztázta ezt az ügyet hangosan.
---
Gömi és megyó meg tesztelték a "barátokat" akiknek csorgatták a lét... nos megyót mind elhajtotta amikor neki volt szüksége segítségre, gömit is szinte mind... nos ilyenkor derül ki ki az aki csak pénzeszsákot látott bennük és etette őket mindennel a pénzért és ki az aki igazi barát... kölcsönös kapcsolatban... Nos egyébként nekik már könnyebb dolguk van ma mint nekem volt az elején. A negyedét sem kell kiállniuk annak a szarakodásnak és szemétkedésnek amit nekem kellett. Beleértve az övékét is felém. Szóval most már ők is rendlekeznek némi összehasonlítási alappal. Ki kicsoda és mi az értéke annak a segítségnek amit tőlem kaptak. És tőlünk. Macmaster most értette meg miért jöttem ide lakni. Sajnos én már elfelejtettem jó lenne felfrissíteni ezt az emléket, mert ma úgy érzem inkább laknék a holdon mint itt.
---
Hiába István a király.... hahaha egyszer a szabi is megkért hogy álljak be és kicsit zabolázzam meg a Pistit, mert vlee is elkezdte ugyanazt a szarakodást és kivagyiságot mint velem. Beugrottam az aktuális filmbe amit csináltak és kapott egy pár igen kemény pofont. tudok olyan pontosak a testen amitől lebénul a kar a láb a légzőrendszer és még csak nagyot se kell ütnöm alig látszik mekkora hatása van, de aki kapja az nem felejti el egyhamar. Cserélgettük egymást a filmfigurákban amikor mit kellett megoldani. Akkor kiváló fomában voltam és a legjobbakat is meg tudtam verni úgy hogy nem öltem meg őket. Amikor ilyet kellett csinálni akkor én mentem általában. Persze ma már a szabi is meg tudja oldani az ilyesmit ma már bízik anyyira a programban mert a tapasztalatai megmutatták hogy igazam van.
---
Ez az operációs rendszer ami a gépemen vn nem windows. Úgy néz ki de ez egy speciálisan erre a feladatra épített operációs rendszer a hackerek számára készült hogy be tudjuk azonosítani ki akarja manipulálni ki kémkedik rajta és loggoljuk a kísérleteket. A hacker oldalról is úgy látszik mintha windows lenne, de ez egy speciális linux verzió. :-D Linuxos csapat hip hip hurrá!!! Egy emulált windows7 linuxos alappal speciális hardware-el. Folyamatos távoli hozzáféréssel a számunkra. ja fekete áron :-D és barátai meg én csináltuk... :-D alias rayen lerman somtimes...
---
Apu megkapta a feloldó triggert, emlékeztetőt... és egyben le is tesztelte önmagát, még nagy nyomás és egy ilyen trigger beültetése esetén is meg tudja oldani a feladatát az irány megtartásával.
A ruben beépülős feladata miatt ölte meg a macskát - szegény pára - és ezért ő is kapott egy tehénbaszós emléknyomot legyártva bosszúból, de ez is segített neki a beépülésben végül.
Göminek egy ember segített. Egy azok közül akiknek ő segített. A többiből ki lesz pumpálva az összes pénz amit kaptak és amit abból azóta csináltak. Ott fognak kikötni ahová hagyták őket lecsúszni: az utcán éhezve. A mogyis srácnak se segített egyik se. Szóval ennyit a mogyis csapatról. Neki nem volt nagy köre hamarabb végzett.
---
fanyűvő: az az ember aki meg tud növeszteni egy fát magból kifejlett példánnyá! létezik nem mese, pont mint a vasgyúró. Van fanyűvőnk is. :-D fa nyövő növő. Hun néphagyomány. Hun vót hun nem vót. Jó megnyőtté te.
---
A tengelicek és a zöldikék egy csapatban jönnek kajálni az erkélyemre :-D A cinegék odarepülnek és elviszik a fára a szotyit és ott bontják meg nem szeetelnek az erkélyen, d ők csak a szotyira mennek. A tengelicek és a zöldikék eszik a búzát is meg a kölest is. A verebek sem válogatnak. A tengelicek kicsit morcosabb népség szeretnek veszekedni a kaja fölött is pedig van bőven, persze nem mind.
---

No comments: