Monday 5 September 2016

Matt

Írta valaki a képernyőre a TV-ben pár napja és igaza is van.
A rabszolgatartók köztársasága, a korlátlan felelősségvállalás nélküli uralkodás és fosztogatás közössége mattot kapott. Hiába hogy szinte minden közös munkánkba belecsempészte az üzenetet: "lázadóknak" nevezett minket, akik egészséges és emberi életet akartunk mindenkinek, de főként magunknak, minden fórumon azt üzente nekünk hogy el fogunk bukni és soha de soha nem fogunk egészséges életet élni, és mindig csak a fájdalom és nélkülözés és a szegénység és a megfosztottság lesz a sorsunk.
Most szembe kell nézniük a ténnyel: az univerzumnak vannak törvényei és ők a törnyvét megszegték. Ezért pusztulniuk kell, mindnek. És el is fognak pusztulni.
A pénzmozgásokat pontosan vissza tunjk fejteni - hiába is erőlködnek eltüntetni a nyomokat - a nyolcvanas évekig visszamenőleg logoltunk minden átutalást, és forgalmat. A karaktereket is ismerjük amiket írtak és amik között ugrabugráltak az elmúlt évben de azt még mélyebben is ismerjük mint a pénzmozgásokat.
A bartell ügyleteket is számon tartjuk. Igen pontosan megvan hogy ki kicsoda és mit rendelt és melyik gyilkosságért felelős, hány gyerek lemészárlásáért és megrontásáért. Ezekért mind felelni fognak.
Meg kell néznünk hogy ki mit reagál, ki lép és ki nem és mit lép.
A fegyverek, a követési technikák... - szagminta alapján is lehet valakit követni apropó... az iszonyú erejű rombolási mechnizmusok és a bolygót alakító erők feletti tudás, a maskaradé ismeretéről való tudás elterjedése, az emlékezet és a tudat törlésének elterjedése, a közös tudaton kívüli emlékezet és annak programozhatósága, manipulálhatósága és manipulálhatatlansága, az emberi és egyéb psziché legmélyebb rétegeiről való tudás, ahová már nem érnek el az emberi hatalmi és sóvárságból fakadó vágyak és akaratok... Végül is eljutottunk a mattig. nincs több lépés, s a tény hogy a rabszolgatartók társadalma vesztett csak azért nem realizálódik olyan hamar, mert egy sokszereplős, sokfigurás játszma utolsó mozzanatait végig kell játszanunk. Megállni ők nem tudnak, hiszen a legtöbb öntudatlan és fékevesztett, a többi szereplő pedig nem hajlandó lépni, hiszen az kellemetlenséggel jár.
Eszembe jutott megint egy szeretkezés emléke. Az Írisz egyszer kiküldött: "Menj az Andi szeretne veled szeretkezni, gyermeket szeretne..." S szeretkeztünk. Gyönyörű volt. Teherbe akart esni. De mindjárt utána törölnöm kellett az emlékét. Miért? Hogy megvédjem őket, mert aki tényleg adott valami valós szeretetre emlékeztető dolgot azt azonnal iszonyú erővel támadták. Andi a falhoz támaszotta a lábait s a derekát feljebb emelte. Kérdem "mit csinálsz?" "Próbálok teherbe esni." Nevetett, tudta hogy már ne memlékszem  mit csináltunk öt percell korábban. Ez vicces volt. "De én úgy tudtam ahhoz egy férfi kellene nem?" kérdem én is viccesen... "Hát ez az..." Nevet ő is. - kicsit később a konyhában az írisszel: "Milyen ember az aki pénzért el akarja adni a gyerekét, mert jobb anyagi lehetőségeket akar magának?" "De meg lehet érteni..." mondja Í "De indiában azok a nők nem adják el a gyereküket, holott nincs mit enniük, nélkülöznek és mégis megtartják őket. Az Andinak van mit ennie, van hol laknia és ha ne mállandóan ilyen ocsmány szarházikkal lógna akkor még a szeretet közössége is körbevehetné... Teljességgel elfogadhatatlan és nem is fogom hagyni hogy teherbe essen tőlem." - "Szeretlek..." súgta a fülembe. - "De ezt együtt találtuk ki hogy megvédj bennünket. És mégis adhassak neked valami igazán őszintét." Gyönyörű volt. És hazug és gyönyörű. Be volt drótozva az egész lakás, s figyelők is állandóan koncentráltak ránk. Az egész egy bohózat volt.
A háttérben meg röhögtek rajtam - kis naiv hülyegyereknek tartottak mind, akit úgy vernek át ahogy csak akarnak.
Palira vett mind, miközben a háttérben építgették saját birodalmukat. Saját rabszolgatartó, fosztogató és rejtett birodalmukat.
Most már nem gondolja egyik sem a legtetején hogy naiv kis hülyegyerek lennék. Most döbbennek csak rá hogy sehová se tudnak szaladni, és sehová se tudnak többé elrejtőzni. A mocskos hazugságaik most visszaütnek rájuk - no persze azokra csak akik még életben maradtak, mert valljuk be már nincsenek olyan sokan a legtetjén.
No persze van még egy kis idejük, hiszen az én kezeim is meg vannak kötve, még szaladgálhatnak egy darabig, de nagykanállal gyerekek, nagykanállal egyétek ami maradt, mert egymás után vadászlak le benneteket. Minden nap ott les valaki a következő kanyarban rátok, és amint azt megtapasztaltátok, nem kell a legokosabbnak lenni ahhoz hogy egy ember ember elleni küzdelemben alul maradjatok... elég ha az a valaki élete minden percét a mi ügyünknek szenteli. A technikai oldalát pedig megoldjuk, kellemetlenkedni tudtok, de meg fogtok halni mind. Ez a sorsotok. És nem ágyban párnák között... De hát nyilván ez a sorsa mindenkinek. Ebben nincs semmi új a nap alatt. A ényeg az hogy a ti uralmatoknak leáldozott és most szépen lekerülnek a figuráitok a színről, a terveitekkel együtt.
Matt.
---
Persze a régi redszer maskaradésai és komédiásai számára ez nem újdonság, ők mindig is bartellben dolgoztak, elkerülve a pénzforgalom általi azonosítás lehetőségét és a címzett, feladó mindig is rejtve maradt, hiszen az egyik akakterben feladták a pénzt a másik másik karakterébe, s így végül is senki se értette mi is az összefüggés.
Közben Gy Anbivali utolsó üzenetét lehellte az éterbe a való világba a többieknek: "Ne indítsátok el a riadóláncokat!" Ezzel az utolsó alakítással feltette a koronát az életművére. Már első alkalommal is feltűnt nekem az ostoba vihogása amikor felkínálta magát a közösbe mindenki kurvájának... már ott látszott hogy kicsoda is ő, a régi rendszer egy fiatal maradványa emberoid előre elkészített program alapján. Mint az Ervin, aki rosszul álította fel a szűrőjét - mindenkinek hazudott aki jobb volt nála... - nos ezzel megásta magának a sírt,  le is bukott hamar ott a bagolyvár környékén futás közben... nekem is rosszul mutatta vissza a dolgokat, csak úgy mint a gágá... Buknak le sorra, s végül is azt kell mondjam szinte mind kivétel nélkül csak azért voltak ott, mint amit a bátyámnak magyaráztam anno horvátországban, ahol egyébként Böröcz Andris helyettesítőm volt akkor pont rajta van a családi fotóalbum képein... hahaha szóval mondom neki, hogy "Szabolcs nehogy azt hidd ám hogy ezek itt tényleg segíteni akarnak nekünk!" "De ezt nem értem, akkor miért nem védekezünk? Miért nem öljük meg őket?" "Hát azért nem mert nekünk nincs pénzünk, nekik meg van. Elvégeztetünk velük egy csomó olyan feladatot amit mi nem tudunk megoldani. Addig meg el kell tűrjük őket s dolgozunk velük. De amint esélyük lesz rá el fogják akarni vágni a torkunkat úgyhogy végül vagy mi vagy ők lesz a helyzet." Szabolcs csak hallgatott. Andbivali az indaszappanban megycsinálta az üzleti ötletet amit adtam neki, csak vízfestés volt valóban, az itteni drogelosztó is hozzá kötődik - a cserkész csaj... jó fej meg jó a limonádé is, de a mini is megfelelt neki, végül is ugyanaz a banda...
Semmi gond. fejtjük vissza a hálókat, mindenki összekapcsolódik mindenkivel és automatizmusok működnek, de kiváló végül is a kezünkre játszik Anbika is bárhogy reagál a hálózat. Ki az aki tudatos és ki nem, ki adja tovább ki nem, de Anbika valahogy mirt nem tudja hogy a rendszer nem így működik. Az Öreg rendszerében nincs olyan hogy leállítasz valamit kivéve, ha te vagy az irányító... hahaha most ugrik a majom a vízbe és talán nem titok, de annak annyi aki így vagy úgy megakasztja a dolgot... és az is aki elindítja... mint az öreg mányi, kijött mert kirendelte a bully egységet a vizitelepre hogy enyhítse a dolgot, mert azt is tudja már hogy vissza tudjuk fejteni bizony a láncot hogy kitől jött a megrendelés és azt is tudja hogy mi nem viccelünk... persze barát, szeret, kedves, közben ő maga is vágja alattam a fát és mindenki alatt aki nem tömi a zsebét. "Egyik nap én merem ki a többiekét másik nap ők merik ki az enyémet - így megy ez bartellbe segítünk egymásnak... de nini a jóslacibéláét nem merte ki, nohát milyen dolog ez? valami hiba csúszott a bartelláncba..." S a szarházi az szarházi - mondom az Andrásnak miközben magyarázom neki is a pénzrendszer működési elvét. Ha egy program manipulálható, akkor a szarházi manipulálni is fogja. András jókedvűen nevet - miközben pontosan tudja hogy neki azért kell az ötlet mert még többet akar és ő akar lenni a fej... és nem is sejtette hogy tudom hogy ő miben sántikál... azt hitte ez a naiv kis gyermeki gondolkodású lelkes valaki simán átverhető és kijátszható kedvére. Ennyit igazán letűrt tőlem hogy leszarházizzam... hiszen milliárdokat fog kaszálni... Nos őérte is eljött a kaszás, s a többi is lassan az enyészeté lesz. SEgítsünk neki úgy hogy közben nem segítünk. Erről lehet felismerni ezeket a háttérben meglapuló rendszert jól átlátó azt könnyen manipulálni képes férgeket, akik szintén ugyanúgy ugyanolyan véreskezű patkányok mint a tetején akik vannak, csak ők megelégednek kevesebb látható luxuscikkel...
Jajj jajj, mikor lesz ennek vége, szerintem akkor amikor megnyomom a gombot és szétrobbantom először a holdat mondjuk - hú az mekkora show lenne, röpködnének a darabok a sok féreg össze vissza futkosna hogy jajj jajj ez most tényleg történik és iért nem csinál már valaki valamit? azután beindulna a láncreakció... s semmilyen pénz technológia sem segítene egyiken se azok közül akik ebben még ma is hisznek... ó mit nem adnék hogy lássam az arcukat hogy végre rádöbbennek legalább a végső pusztulás előtt hogy mit is tettek... Bár gyanítom ezek még akkor se fogják fel mit művelnek amikor már a nyakukon a kés mint anbivalikának, csak megy és adja le az üzeneteket a tv-ben hogy hátha rá hallgatnak a többiek, mert benne megbíznak... hiszen az ilyen szarházit szeretik... hisz mindenkivel kefél, szereti, nő férfi gyerek, hívják is "beavatni" szereti is a kislányokat főleg a leszbiszexbe bevezetni hiszen friss husi... hmmm... és odaadják neki hiszen az ő kezében jó kezekbe kerül mert ő szereti a gyerekeket és tényleg szereti. Nem annyira véres kezű mint a többi, csak épp a legjobbakat maga felől azokat támadja hogy nehogy valaki jobb legyen mint ő... olyan engedelmes és készséges kurváka kerültek ki a keze alól hogy csak na...
Féregkeringő, patkánytánc... Édes teremtőm mennyire elegem van ezekből... most már inkább nem is szeretnék emlékezni se erre a sok hazug szarfejű patkányra. Csak remélem hogy valamelyik szembe mer jönni és megpróbálkozik hátha elhiszi hogy ő a jobb... De a bolygó élő bolygó és erős... sőt cselekszik is, válaszol ha kérded... És segít is ha kell, és keresztbe is tesz ha kell, megtéveszthető, de az élet törvénye rá is vonatkozik: az élet él él élni akar. Döntenie kellett egyszer már akkor ott voltam hogy megteszem... végül is jól döntött akkor... meglátjuk. Azután ott vannak a fák a madarak, a kövek, az állatok, a levegő, a tűz, a többi ember, a humanoidokat ne mszámítom ide...
Nem tudom. S azt mondja nekem üzeni, hogy is jöt tilyen át? hogy "elegem lett a nélkülözésből..." Abivali mikor nélkülözött valaha? mindig is a high life ot élte pezsgő baszáshegyek, drogok, maszkok és karakterek szépen a porondtól távol a háttérben halka, csak csendben csak hallkan hogy senki meg ne hallja... s közben időnként amikor velem találkozott meg pár másik ilyen bolonddal mint én, akkor magára öltötte a kedves erkölcscsőszi Andika szerepét, s harácsolta a pénzt, nagyvilági életében a tűsarok és a pornó, de főleg a privát partik és fincsi szőrtelen még hamvas kislányok... ezt szereti a picike... Nos mindennek most búcsút int a haverjaival együtt. faragóstul mindenestül megy le a wc-n ez a banda is... feltűnt mintha a gyerekek nem nőnének mintha ugyanolyan alacsonak lennének, mint korábban az egyik mintha még alacsonyabb lenne... rajta a szandálom a kollekciómból... de végül is belefutott a dologba... valamelyi maszkkészítő elárulta vagy elbaszta a jelmezést, nem ugyanolyan volt a pillangó a lábán mint legutóbb, meg előtte odajött egy másik jelmezben a minibe... "simán átverem" gondolta akkor... hát majdnem. Végül is engem már a legkevésbé sem érdekel ez a maskarabál...
Közben a töltésen próbáltak megkönnyeztetni hogy szinte ne is lássak semmit se, majd lefújták az előkészített támadást, mert pontosan jól láttam őket. Három féreg egy kék furgonban helyi arcokkal, maszkban e vagy se mittudomén nem mindegy? azért voltak ott hogy megöljenek, aztán meggondolták magukat, mert nem működött a tervük... nos ők nem fognak visszajönni már többé... velem nincs olyan hogy rámlősz aztán ha nem talált akkor majd legközelebb... ha lősz visszalövök... Nem tehetem meg sajnos azt a luxust hogy elengedek bárkit is, mert olyanok vagytok mint a piócák, egyet hagyok elmenni akkor visszajöttök huszan még jobban felkészülve. Nos ezt már megtanultam. Úgyhogy aki lő arra viszalövök és halálosan pontosan és gyorsan. Ennyi. Az életemre törsz akkor én is a tiédre nincs alkudozás. És ugyanez vonatkozik az összes többire aki az élet dolgaiból ki akar zárni, elvágni az utam és a pszichikai teret állandó támadó állásban akarja tartani. Ezzel is lehet ölni bizonyítottuk, aki ezt teszi az lő rám - visszalövök. Nem hagytok életteret nekem, megfelelő életteret, mert nektek kell minden - szintén ugyanaz. Lősz rám, kiéheztetni akarsz szintén az életemre törsz - visszalövök. Ennyi.
Közben eszembe jutott hogy pont a ruben méltatlankodott hogy miért adunk az ede bácsinak szobrot? Miért maoval meg sztálinnal tele vannak a történelem könyvek ők se voltak valós személyek csak megírt maszkos karakterek, mindet meg is ölték nem egyszer aztán mindig újraalkották őket. Akkor egy olyan karakter mint az ede bácsi aki egy csomó jó dolgot csinált és felderítette a halászati szokásokat és megörökítette őket, ő ne érdemelne meg egy szobrot? Csak a szarházi férgek kaphatnak szobrot?" kérdem tőle. Végül is miért ne.
Egy olyan karakter kapott szobrot akinek a tevékenysége követendő, példás. Mindegy mit művelt a másik karakterében. Az amit másik karakterében művelt az róla a kugliról ad pontos és teljes képet, de ebben a karakterében nem volt mocskos. A többire nem emlékszem most. ? egyébként afaragó s már sok pont nulla verziónál jár... lehet hogy anbika is... bár ennyire jó utánzatokat azért nem lehet vagy ki tudja sokat fejlődtek én meg érdektelen vagyok a követésben... végül is van több szintű riadólánc is felállítva... hahaha azzal az indokkal lett felállítva hogy engem megállítsanak ha megint feltörnék... persze azért mentem bele hogy tudjam ezek is a patkányokhoz tartoznak mind... így jelöltem meg őket. Andrásnak is úgy emlékszem én mondtam hogy menjem minnél messzebb tőlem az országban mert meg fogom ölni ha itt marad baján, ezért ment el debrecenbe... jajjj jajjj ezek azért fájnak... örülnék ha nem lennének ilyen emlékeim de sajnos vannak...
S tűnődöm mi lesz ennek a vége? Hát gyakorlatilag mindenki benne van valamilyen módon nem is egy hanem több láncban, hálózatban. És mind a saját kényelmét és zsebét védi. Néhány kivételtől eltekintve az ember számukra nem is fontos, mert ha meghal egyik szeretett társuk valaki visszapótolja és ennyi. Nincs hiány. Nincs gyász és veszteség. Csak arra vigyáznak hogy ne a szemük előtt történjen valami nagy látványos halál amit aztán radírozni kéne, mert ma egyre nehezebb radirozni. Mondjuk azért meg tudják ldani de azért nőtt az emlékezők száma és az emlékeztetők száma is, az ismétlőké. Hogy nehogy elvesszen valami infromáció sokaknak kell emlékeznie. És ez azzal a következménnyel jár hogy egyre inkább tudatába kerülnek a tényleges veszteségeiknek is... Aki meg nem vállalja a kiképzésben való részvételt az úgy jár mint a horgász a csónakjában - azzal a fegyverrel lőtték meg amit ellenem soknaponta bevetnek: agyvérzést, szívinfarktust lehet vele okozni... aki lemarad az meghal kiesik a játékból. Arról is tudtak a mányiék - hogyan ki tudja - a figyelők tán, mert ez egy próba volt... működik e a fegyver... valamelyik low level szar hozzájutott valami régi fejlesztésemhez...
---
Ez a rész a legnehezebb... sokan azt csinálták hogy felém megőrizték az image-ukat mint jók és szépek (mert meggyőződtek arról mekkora erővel rendelkezem és ez tiszteletre kényszerítette őket, de mivel én nem vagyok olyan véreskezű mint az Öregék ezért nekem lehetett ellent mondani, nos ez változni fog mert muszály), miközben a háttérben bullyztak... s azt mondogatták hogy csak nehogy megtámadjanak mert segítünk neked... hahaha miközben saját maguk támadták meg magukat... jó vicc... Nos érzelmileg ez nehéz de pont ezért nem én hozom a döntéseket ma már, csak kikérik a véleményemet a többiek mert mi mindig együtt döntöttün kanno is... szóval én meg elmondom amire emlékszem ahogy jönnek vissza az emlékek... fantáziák? :-D ki tudja mi az irodalom itt és mi nem az... ? Van ilyen?
---
Egészen friss, most voltam a zsidó írószerben egy öregasszony és a lánya benn.
"Meg ne próbálj semmit se" - mondja az öregasszony úgy telepatikusan...
"Ugyan miért? Ez olyan süket mint az ágyú. Ez az a bolond aki meg akarja szüntetni a kamatszedést!"
"Halkabban ne olyan hangosan, mert meghallja..." suttogott szinte az öregasszony magában és közben fürkészőn kémlelte az arcom hátha elárulom hogy hallom-e. "Ugyan már akkor miből etetnénk a gyerekeket?" mérgelődött magában mintegy maga elé, hogy a lánya se hallotta... "Ez még él?" csodálkozott magában "Hogy lehet ez? ... Akkor nagyon nagy baj van. Vagy a mi ügynökünk aki a rövidebbet húzta..."
 tűnödött...
Nos még élek és mint az ilyen öreg motorosok mint ez az öregasszony már tudják sejtik, még nem merik nyíltna mert a tény hogy még élek igen sokat mond arról hogy a rendszerük elbukott. Ugyanis ő is mint a többi szar gennyláda szintén fizetett a halálomért méghozzá sok sok pénzt... Mert ők is úgy működnek mint a kgb és a többi ilyen típusú alrendszer: sok kicsi előretolják a nagyokat akik jobbak náluk, meghajtják őket amíg a belük ki nem szakad, majd megölik őket ha tudják... s már nem képesek mozogni se vagy feladják a harcot maguk...
Közben ők elvannak a maguk kis "csináljunk úgy mintha dolgoznánk" miközben ingyen élők vagyunk és  ingyen pénzből éldegélünk boldogan, a munka meg amit csinálunk csak látszat, hogy a többi rabszolgának ne tűnjön fel hogy mi milyen király módon elvagyunk...
De sor kerül ám rátok is mint a többire. S a anbika bringaboltba nem is foglalkoztak a kerekemmel, de a többi is egy rakás szar és nem azért mert nem szolgáltak ki, hanem mert patkányok és ugyanolyan pénzmosó és elnyelő helyek mint a többi féreg... az összes bringabolt itt Baján. Nincs kivétel. Sort kerítün krájuk is nem maradnak ki. Az első anbikájé a második a petrity féle láncból való. Azok is szarházi a gyökérig. Ervin aszonygya: megvárom én az igazit és elöl járok majd a jó példával... szétkúrt az mindenkit aki az útjába került gyerek, idős mindegy csak lyuk legyen rajta, s meg is találta a zsák a foltját, kúrókörütakat tartanak külön külön is meg együtt is... miközben ők a jó példa... No de sebaj lesz itt még hacacáré a cáré a hacacáré...
Ez az utolsó mondat igényel még egy pár sort. "Akkor lehet hogy a mi ügynökünk aki a rövidebbet húzta."
Az Öreg egy időben elterjesztette azt a szokást hogy azokat az embereket akik természetüknél fogva szerették a természetet érzékenyen védték és észrevették a rombolást amit a különböző fosztogató hadjáratok okoztak, észrevették a hosszú távú változásokat - szóval az ilyen embereket megtette "bolondnak". Ez egy olyan státusz volt a rendszeren belül akit a legtöbb szarházi fosztogató utált és ott rúgott bele ahol csak tudott de az öreg harapott ha valaki megölte volna őket. Az ÖRegék felismerték hogy szükség van ilyen emberekre a rendszerben, mert különben még hamarabb - azaz már a 80'as évekre európa is egy nagy sivataggá vált volna. Szóval ezért mindig csinált is ilyen "ügynököket" akiknek a természeteéből fakadóan illett ez a feladat, természetesetn erősek voltak. Nekik ezt a feladatot adta titokban persze és nem adott hozzá elég erőt és támogatást hogy véghez is tudják vinni a feladatukat, ilyen volt apám is. Ez a fajta szerep mindegyik térfélen elterjedt ciamosszadkgbgrubndstb mindegyiknél volt ilyen. De mindig olyan helyzetbe lettek hozva hogy véletlenül se legyenek nagyon útban, nehogy valós változásokat okozzanak azaz a problémákat a gyökerüknél kezeljék.
Nos a zsidó öregasszony téved. Én vagyok az aki igenis meg fogja változtatni ezt az egészet mégpedig vagy így vagy úgy de végleg.
---
A konyhaszekrény pántja tönkrement, elmentem venni egy újat. S rájöttem hogy anno végig zongoráztuk hogy mik mehetnek tönkre a házban és hogyan tudjuk majd megjavítani. Ezt a pántot én terveztem, persze vannak benne hibák mert nem úgy csinálták meg pontosan vagy nem adtam pontos leírást de én találtam ki hogy csak fém alkatrészekből legyen két csavar tartsa két fülön, és a formáját is én rajzoltam le hogy legyen. Az imiéknek volt ilyen bárszekrénye ami közécsükódott, az alap meg a rácsukódó volt... aladdig nem is hallottam ilyenről. hátul bele kell dugni egy fa pecket távtartónak hogy a hátsó belső csavar tartson ha kijjebb kell állítani. De erre is emlékszem amikor kész lett egy mintapéldány akkor rögtön rájöttem hogy így fogom megoldani.
---
Van egy másik riadólánc is azok ha csak rosszul veszik a levegőt azonnal menniük kell a másvilágra. Most ők baszakodnak velem éjjel, nem hagynak aludni hogy lassítsak mert már most beszart egy pár féreg és menekül pedig még scak el se kezdtem komolyan edzeni. Csak kényelmesen nyomom öregesen. Azok a férgek is magabiztosak mint a kutyaszar pedig megszivattam őket is kemnyen ahogy kell a hazug szeméthordát, de ezt most meg fogják tanulni mind, akik életben maradnak...
---
Egyébként valamelyik hilary kugli terjesztette el a borotvált puncit, mert ő nagyon szerette a gyárilag szőrtelen pincit, de azt mégse reklámozhatta nyilvánosan, vagy akkora nyilvánosság előtt, ezért a borotvált szőrteleített változatot népszerűsítette... olyan mint a gyerekeké... mondták a többiek...
---
Egyébiránt ezekhez a riadóláncokhoz tartoznak azok a hálózati részek - a középrészek, akik lapítanak és a lopott kicsalt pénzeket szépen beosztják és elosztják egymás között. Persze vannak fennakadások mert mindig van közöttük aki többet akar, de olyankor elintézik a bérgyilkosaikkal, vagy a saját erre a célra kiképzett méregkeverőikkal, kurváikkal, kurafiaikkal.
Szóval ők azok akik mindig igyekeznek a tetejét a legjobbakat hajtani és túlhajtani, majd megölni - mert a jobbakat utálják hiszen ők mindig annyi kérdést és felelősséget akarnának rájuk terhelni s az büdös nekik.
Nos ez a horda adja a hálózatok gerincét. Ők nem kapzsi annyira ők szépen kényelmesen élnek, úgy tesznek mintha dolgoznának, persze állandóan nyavalyognak hogy jajj mennyire rosszul megy soruk és mennyit kell dolgozni meg stb... közben élnek mint hal a vízben - s közben a többit, akik semmit se tudnak a pénz keletkezéséről, az állami pénzek eltüntetéséről, a maffiapénzek mibenlétérő... nos ezek rabszolgaként güriznek és egyik fizetéstől a másiig megrokkannak az állandó fizikai és lelki bántalmakban. Ez ugyanilyen rendszerben alakult ki mindegyik abc-s titkos hálózatnál. Így megy a kgb a mosszad a cia és az összes többinél is akik ezeket a nagyokat majmolja. Szóval ezért van az hogy ennyire merev a rendszer - túl sok az ingyenélőpatkány szarházi. Mert egyébként nem is zavarna ha ezt tennék úgy hogy közben a többit is hagyják élni - de nem hagyják, hiszen valakinek ki kell termelnie a jószágot is hogy legyen alapja a csalási mechanizmusnak. Félelemetes hulladék egy nyomorult patkánybanda ez.
Az egyetlen gond ezzel hogy most már anyit változtak a külső körülmények hogy már nem teheti meg senki hogy nem lesz véreskezű velük szemben. Most már nincs erre idő.
---
Ja a riadóláncot már akkor feltérképeztük amikor csináltátok... hoppsz. Egy rossz mozdulat és levertek valamit. Anbi egyébként akkor kapott rá a leszbikus szexre amikor egyszer megkérdezte hogy mit szeretek én annyira a nőkön és én elmondtam neki... Annyira magával ragadta a részletes magyarázat hogy kedvet kapott hozzá... hahaha... nem vagyok erre büszke, mármint arra hogy ő e miatt kapott rá, bár ez se igaz mert nem e miatt kapott rá, jól elő volt ő már azelőtt készítve mielőtt bekerült a körforgásba és a közelembe engedték... gabrielhabriel meg a kis szöszi is előkerült itt legalábbis imidzs formájában... hahaha csak nyomjátok őket keményen. Putyin is leköszön, nem tudja az új kugli megoldani a régi feladatokat, kell egy jóva lerősebb fiatal... mondják... de hát azért az nem úgy megy ám... Az Öregék nem úgy válogatták ezeket hogy akárki le tudja majd gyakni őket... és nem terem ilyen minden bokorban. Fel fognak sülni megint persze ők igyekeznek legalább a látszatot fenntartani, ha már a tartalom hibádzik.
Már nem zavar. Rájöttem hogy nem az én dolgom már nektek segíteni, majd megoldjátok. Van pénzetek, van időtök, van emberanyag - majd ti védekeztek ha akartok. Nekem már semmi dolgom ezzel. Csak figyelem ahogy rohad szét az egész. Kicsit belassult a folyamat, mert azért szerintem ti is rájöttetek hogy baj van. legalábbis a teteje igen a közepe meg az alja szarik rá, csak hajtanak tovább.A questor ügy meg porhintés hogy altassák a közép és az alsó szinteket... ja "mi nyomozunk" mondják ők... persze a nagy lé azért még így is vándorol tovább a magán zsebekbe... persze csak olyanokéba akiket jól tudnak fogni, hogy le lehessen húzni őket... mint a putyin... hahaha hatalmas vagyonával se tudta megvédeni magát s most más csücsül a szemétdomb tetején a fizimiskáját magára öltve. Hiába fel kell hizlalni a disznót ha le akarod vágni...
---
Utcaszínház az megy... no d sebaj,, krákágyíl mondja az általános iskolai tankönyv... s én meg csodálkoztam hogy hol van oroszországban kroki? hahaha apám röhög, ott nincs de van columbiában... s nevet tovább... hahaha no igen tűzszünet... na ja persze... hát elértek végül is odáig, hogy végre bejutottak. Nehéz volt a helyieknek is elmagyarázni hogy maszkos kuglik vannak a kormányban és miben is áll a hatalom valódi szerkezete, de ezek szerint megértették... Ezért teszik le a lőfegyvert... de a háborúnak közel sincs vége... sőt még csak most kezdődik igazán... pultyin meggyengült s ezt már kez di a többi is érezni a bőrén... még utcaszínház van mindig, semmi lényegeset nem változtatnak, de hát a szarházik nem is fognak ezt hiába is várná el bárki és aki ebben reménykedik annak rossz hírem van: a helyzet reménytelen és egyre súlyosabb.
De látják már ezek a szargányok is hogy mi van, hogy apadnak el a források, hogy alacsony a víz - sebaj! mondják kikotorjuk a medret és akkor is beférnek majd a hajóink... oda se neki... A csatorna egyre többször folyik visszafelé... sebaj... végül is ezt is meg lehet szokni... meg szopni is.
Kezdem elfogadni én is a mocskot. Végül is hadd rohadjon. A középszintek meg annyira el vannak kényelmesedve a jó lét miatt, hogy nem is aggódnak... végül is ha kapnak egy másik gyereket a hiányzó helyett aki épp a pornós kiképzésen van, akkor minden rendben... legalább megtanul jól szexelni... hahaha vagy levágják ha valakinek ahhoz van kedve éppen kit érdekel, van másik. Az alsó szintek meg szinte teljesen ki vannak szolgáltatva, bár ők még azért inkább ébren vannak mint a többi...
Egyik másik érzi hogy baj van, de alszanak, nem tudják miért, és mindig van egy másik jó barátnő aki meg is magyarázza és megnyugtatja őket, csak aludjanak ne is törődjenek semmivel és főleg a lényeget ne lássák, hogy tenyészállomány vagy, tenyésztehén és a gyerekedből legalább olyan jól irányítható kézséges kurva lesz mint amilyen te vagy, akinek kívülről lehet kapcsolgatni az emlékezetét...
Tényleg elgondolkodtam ezen a közös tudaton kívüli emlékezeten. Annak idején is megrémyísztett ez a gondolat most is elrémít. Mert ugye a karakterek lényeges elemei, életének főbb eseményeit a közös tudatban tárolja a karaktert irányító réteg. A kugli aki a karaktert játssza, a saját életére nem is emlékszik amikor benne van a karakterben - azaz van aki nem emlékszik és csak akkor lesz hiteles ha nem emlékszik mert egyébként lebukik, a figyelők észreveszik hogy vannak más emlékei. Ezért amikor valaki megöli a kuglit a karakterben a következő beugrónak végül is emlékeznie kell a saját halálára... bár vannak erős karakteralakítók akik képesek változtatni egy karakteren - mint én is - de ahhoz erősebbnek kell lennie a kuglinak mint a karakter megalkotójának. Szóval azért a legfelsőbb szinten ez nem olyan könnyű feladat. Főleg nem az öreg karaktereivel. Az enyéimet könnyű alakítani mert én szinte mindet nyitva hagytam, csak aki beletesz vagy elvesz belőle az megöli a karaktert és azonnal összeomlik elveszti az erejét... és tulajdonképpen magával tol ki aki megváltoztatja őket... mert mindegyikben amit én írtam fontos dolgokat rejtettem el... De térjünk vissza a rémálmomhoz.
Hogy miszerint az öreg karaktereiben - de tegyük hozzá nem csak az öreg írt erős karaktereket hanem van volt rajta kívül más is aki erős volt, van persze egyik se annyira erős mint ő - a kuglik átélhették a saját halálukat, azaz az előző kugli halálát, amit az öreg úgy oldott meg hogy megnevezte nekik ezt az élményt a halhatatlanság élményeként. Meghalt és újra feltámadt. Félelmetes élmény lehet és egyben rémisztő is, hiszen e miatt gondolták az öreg emberei hogy ők nem halhatnak meg soha, őket nem lehet megölni. Holott sokszor megölték őket, de mindig újra fogtak egy megfelelően előkészített kuglit és belehúzták a jelmezbe, a maszkba. Ettől lett annyira elviselhetetlenül nyomasztó a halált megvető azt nem ismerő magabiztosságuk. Hiszen ők nem halhatnak meg... És ugye a közös tudatban tárolt emlékek - amik nagy része előre megírt a karakter írója által, amit az öreg még azzal is megspékelt hogy a kuglikat előis készítette azaz nagyon hasonló vagy azonos élményeken juttatta keresztül a beugró kuglikat is gondosan ügyelve arra hogy az átélt élmény pszichikai hatása ugyanolyan legyen minden a karakterbe szánt kugliban - tehát ez ilyen emlékek mindig meg is jelentek, kivéve néhány esetet, hibár és szándékos módosítást amit szintén általában csak a karakter írója vagy egy nála erősebb kugli volt képes átvinni belülről, ha belebújt a karakter jelmezébe.
Ezek az emlékek lehettek annyira erősek a hipnotizált és önmaga emlékezetét elvesztett kugliban hogy ténylegesen a saját élményeként élte át őket. Az Öreg ezt még megspékelte azzal is hogy az összes kuglit úgy nevelte hogy a legtöbbnek nem is volt saját élete azaz egészen magzat kortól készítette fel ezekre a karakterekre őket. Tehát egész életüket különböző karakterekben élték le. Megszokta a pszichéjük a jellemváltásokat és azok elfelejtését, majd újra felidézését. Ezért az aktuális kuglikban nem is merült fel hogy tényleg meghalhatnak.
Ezért is volt fontos feltörnöm az öreg karaktereit. Belementem sokba és felnyitottam őket. Állandóan a tudatosságot gyakoroltam és mivel meg tudtam szökni az öregék legerősebb hipnózisából is sikerült miden karakterét feltörnöm amelyikbe belebújtam. Magammal vittem mindbe a halál tudatát, és a teljes tudatosságra való törekvést. Ezzel rést ütöttem a magabiztosságukban. Eszükbe jutott néha hogy tényleg meghalt az előző ember aki ezt a karaktert maszkba öltözve alakította. No ekkor már nem voltak annyira magabiztosak. Persze a legjobb karaktereit játszó kuglikat - akik egyébként különleges képességekkel bírtak és magasan az átlag feletti intelligenciával rendelkeztek - az öreg meg is védte, igen kemény kiképzést kaptak közelharcból, fegyverhasználatból és mindenből a legjobbat. Mert az öreg nem terjesztette, de pontsoan tudta, hogy az ilyesfajta képességekbeli tálentum ritka és lehetetlen pótolni. Viszont a rendszer többi tagjának ezt nem kötötte az orrára, ők megmaradtak abban a hitben, hogy a karakterek a lényeg és az adja az erőt, az hogy kki kerül a karakterbe kugliként az nem is számít hiszen bárkit fel lehet erre készíteni, sőt fel se kell készíteni csak belebújnak és már magukkal is sodorja a hipotikus erő ami a közös tudatban tárolt karakterből fakad. Valójában ez tényleg működött is, csak azokat a részeket nem lehetett így működtetni amik friss és naprakész tudást igényeltek.
Ezért kezdte el az öreg azt csinálni - miután elveszített jó pár kivételes tehetséget és rájött hogy nem tudja őket pótolni - hogy a kiemelkedő képességű kuglikat több karakterükben is kiépezte ugyanazokra a tudnivalókra. Idővel rájött arra is, hogy az ilyen módon több karakterben kiképzett kuglik miután minden karakterben elfelejtették amit a másik karakterben tanultak - mégis bizonyos dolgokban igen könnyen sőt gyorsabban tanultak mint mások. Sőt egy pár karakterben végigcsinált kiképzés után - kiképzés, elfelejtés, másik karakter, ismét kiképzés, elfelejtés ...stb ilyen ciklusok után egyszer csak a karakter az intelligenciája, megértési szintje, tehetsége függvényében egyszer csak emlékezni kezd a kiképzésre magától kiképzés nélkül. Erre egészen véletlenül jött rá úgy, hogy meg akart szabadulni egy túl erőssé vált kuglijától és ezért beletette egy új karakterbe ahol nem adott neki kiképzést és ráküldött pár másik karaktert - bérgyilkost a sajátjaiból - és megdöbbenve tapasztalta, hogy a kugli ugyanúgy legyűrte őket mintha megkapta volna a kiképzést. ekkor döbbent rá arra, azaz ezt én segítettem neki megérteni pontosan, hogy az emlékezettörlés és újratanulás, ismételt emlékezettörlés és újratanulás ciklusai miatt kerül a kiképzés anyaga annyira mély szintre ahol már az egyéni tudat emlékezete gyakorlatilag csak abban számít hogy ő maga tudatosan fel tudja e idézni a tudnivalókat és e mellett azt is hogy az élni akarás törvénye vészhelyzetben elő is segít hívni ezeket a tudni valókat.
Szóval ez a fajta hallhatatlansági tudat az öreg kugliaiban, karaktereiben félelmetes volt. Nem ismerték a halálfélelmet. Aki állt már szemben ilyen emberrel - humanoiddal - az tujda hogy velük szemben semmi sem segít, meg kell őket ölni vagy ők ölnek meg téged. Nincs ijesztgetés, nincs pofozkodás. Ők halálig harcolnak és bármire képesek. Nem is izzadnak meg amikor fel kell robbantaniuk önmagukat veled együtt -hiszen te meghalsz ők peig tovább fognak élni... gondolják persze ők hamisan, hiszen meghalnak ők is de mégis később emlékeznek a karakter korábbi élményeire.
Ugyanakkor az is előfordul hogy emlékeznek olyan emlékekre is amit egy korábbi kugli élt át és az öreg nem írta meg előre, azaz egy kuglihoz tartozó élmény beépül a karakterbe valamilyen esemény folytán. Ez akkor történt meg amikor például egy kugli az öreg egyik karakterét játsszva találkozott valakivel aki erősebb volt mint az öreg és akkora hatással volt személyesen a kuglira a karakterben hogy kibillentette az öreg hatása alól. ilyen voltam pl én, de vannak mások is. Ilyenkor az ilyen élmények is beépültek az öreg karaktereibe. Amíg élt az öreg ezeket mindig korrigálta azaz a karaktereit folyamatosan karbantartotta, de ezt ma már nem tudja megtenni. Miután sok karakterét megnyitottam, és a többi akikkel nem találkozhattam mert eldugta őket - ezek többnyire pont a karakter karbantartó csoportjai voltak, a kugli-előkészítők, és a technikai támogatók mint pl a maszkokat kuglira (személyre) szabottan legyártók csoportjai; ezen kívül a karbantartási profizmus eltűnt; az előző kuglik halálának emlékei egyre többször beszűrődtek a tudatossági szinjük fejlődése miatt; és mert a kuglik személyes képességei is romlottak a képességek hiánya miatt - az öreg karakterei meggyengültek és egyre gyengülnek. Ez egyébként az összes többi karakteríró karaktereire is igaz azzal a kivétellel hogy őket nem nyitottam meg vagy nem is találkoztam velük. Egy páran mint pl mr green megkértek pár karakterük kipróbálására test pilot-ként hogy véleményezzem. Az ő karaktereit egyébként szerettem, mert ő is nyitva hagyott bennük egy csomó mindent, ne mvolt annyira specifikus és sodró, de mégis nagyon nagyon erős volt sokmindenben.
Szóval ez a fajta fearless dolog a félelem tökéletes hiánya ma már gyakorlatilag hátránnyá változott a hatalmas előnyből - hiszen a gyakorli elhullás igen költségessé teszi a karakterek kugliainak pótlását és egyre gyengíti azokat. Korábban ez a fajta csirke gondolkodás működött és hatalmas félelmet gerjesztett mindenkiben aki szembe ment az öreg karaktereivel és a rendszerrel amit képviseltek, mára azonban lassan nevetséges bohózattá válik az ostoba önmagával tökéletesen tisztába nem levő kuglik önfeledt boldogsága (voldogságát írta először a boldogság helyett, hahaha volgasága) vagy balgasága és egyáltalán nem annyira félelmetes a rendszerrel egyet nem értő és az ellen harcolók számára.
A gond az ostobák hihetetlen nagy számarányában rejlik. A magukat jó-nak gondoló sok ostoba tulajdonképen konzumidióta-sátánista humanoid gyakorlatilag nagyobb veszélyt rejt mint a magas intelligencia, aki gonosz de azét a valós tényekkel szembenézni képes kétlábú. Ez előbbi ugyanis nem képes a tetiben rejlő önpusztító eredményeket felfogni sem, nemhogy érdemes választ adjon rájuk. És itt olyanokat is tessék ide érteni akik akadémiai szinten képesek bizonyos dolgokat tárgyalni, lexikális és logiai készségeik kiválóak és a realitással is valamilyen komolyabb szinten képesek számot vetni - mégis e rendszert se megérteni se a működésmódjából fakadó végzetes problémákat kezelni nem képes.
Az ilyenek ugatnak be nekem olyasmit mint hogy: "ez az a bolond aki meg akarja szüntetni a kamatszedést" "meg akarja változtatni a pénzrendszert" meg ilyeneket. Nos az a helyzet ha ezek nem szűnnek meg akkor az emberi faj fog megszűnni ezzel a bolygóval együtt. És ezek a dolgok akkor fognak megszűnni amikor az utolsó humanoid is meghal aki ezt támogatja. Ezek nem fognak maguktól változtatni ezen. Tehát az ember faj sorsa megpecsételődött. Egy szűk kis csoport akik ezt megértették képes lehet megállítani ezt a folyamatot hosszú távon, de sajnos már nincs rá időnk, mert a környezeti ártalmak amiket a fosztogató rendszer egyre növekvő tempóban okoz pontosan a pénzrendszer csalása mögött rejzőző kényszerfolyamatok miatt - kapzsiságból - előbb teszi végleg tönkre a földi élet alapfeltételeit (víz, föld, levegő, szeretet közössége azaz a pszichikai tér) mint ahogy ez a változás bekövetkezhetne.
De elfogadom ma már ezt is. van még pár dolog amit szeretnék kipróbálni halálom előtt, a többi már nem érdekel.
De látható a régi rendszer összes megírt karakterének a gyengülése, amit egyébként simán lehet csak annak is betudni hogy a rendszer egészében és azon kívül is terjed a probléma azaz a rendszer egészének a működéséről alkotott valós tudás megértése, és minden szinten terjed az általános tudatossági szint emelkedése. De nem csak erről van szó, hanem a karaktereket vadásszák is aktívan és behelyttesítik más kuglikkal más érdekcsoportok - sajnos akik pusztán a karakter pozícióját, vagyonát, vagy funkcióját akarják a saját irányításuk, hatalmuk alá vonni -tehát ez nem lényegi változás, de mégis hozzájárulnak a karakterek gyengüléséhez és lebukásához. A maskaradé technikai megoldásai is terjednek és minnél többen tudnak erről annál több a valós fenyegetéseket felismerő is aki megretten a rendszer ön és környezetpusztító mechanizmusától. A cselekvésig sajnos kevesen jutnak azonban el. "Hát én inkább aludnék, mintsem szembe kelljen néznem mindezzel" mondja valaki...
Nehéz. Nagyon nehéz. Élni meg még nehezebb úgy hogy tudod a humanoid zombihorda a város zaját életnek nevezi miközben a halált hirdeti és valósítja meg. Mulat miközben pusztul és sorban hullanak el a barátai. De sebaj van másik és már gondoskodott arról is hogy ne is vegye észre ha valakit kicserélnek a környezetében, mert úgy könnyebb elviselni, sőt úgy boldog lehet és nem kell aggódni a halál miatt - mi lesz ha engem is lecserélnek?
Aggasztó ez. Igen. Nagyon komoly. Félelmetes.
És főleg úgy félelmetes hogy még mindig ott tartunk hogy utcaszínházat szerveznek - számomra egyébként érthetetlen okokból - és ezen kersztül megpróbálják velem elhitetni hogy most elismertek engem? vagy mi? Nem is értem mi a céljuk ezzel. Többes céljuk volt mert itt volt, van egy banda is akik viszik bizony a gyerekeiket és néhányan főleg itt ebben a városban, azért már látják is ezt és felfogják hogy nem olyan kiképzésen vannak hanem jól megbasszák őket és elhajtják orvoshoz hogy tegye rendbe a károkat... azután várják hogy majd én lépek, miért is? Hát a sok izomcsíbor meg feszítős pólós karatés akkor miért nem csinál rendet? meg a sok rendőr... minek vannak itt? nem tudnak rendet csinálni? vagy nem akarnak? mert ők a legnagyobb haszonélvezői ennek a mutatványak? Akkor most ki-kicsoda itt és mit csinál. Hol van apuci meg anyuci? Én nem fogok védeni senkit se, mivel szinte kizárólag hazugok és olanok vettek körbe akik valamilyen módon vagy a halálomat akarták vagy ennek a megoldásán dolgoztak, vagy a tervemet akarták elbuktatni. Nekem nincs gyerekem, mert én gondoskodtam arról hogy ne legyen, és a többiek gyerekeit meg én nem fogom védeni. Megkapta mindenki a lehetőséget arra, hogy megkapja a megfelelőtudást és kiképzést arra hogy meg tudja maga oldani a szerettei védelmét. Sajnálom, de ti szartok rám én meg rátok...
Oszt volt itt mág pár másik vonal is, de azokat már nem fejtem ki. Nem annyira érdekesek.
---
hú de fontos ez, alighogy leírtam rámtört több emlék is.
Apu volt az az embere az Öregnek, akit meg akart öletni és mégis aktíválódott benne a kiképzési anyag, először elhajtott autóval ott ausztriában ahol átvágtam azon a hágón, a többi nem tudott utána menni annyira meredek volt a lejtős, enyhén köves erdei út, majd később is meg tudta védeni magát és megölte a ráküldött gyilkosokat. Azután az Öregnek anyira megtetszett amit csinált, hogy azt mondta neki nagylelkűen, hogy "na jó élhetsz, de ne számíts túl sok jóra tőlem..." Hát nem is volt túl sok jóban része. Én viszont ezért választottam apukámnak. Az Öregnek meg azért nem volt ebbe beleszólása, mert a vér szerinti apám volt az ő "főnöke". Az Öreg dolgozott apámnak és nem fordítva. Ezt az Írisznek mondtam először és ő is megértette hogy ez mit jelent. Ezért fizetett mindent vissza amit ellopott tőlem a kódjaimat amikor odaadtam nekik. És ezért nem kellett neki visszamennie kurvának, mint az Andinak meg a többinek...
Ezért válaszottam őt. És ő meg azért volt annyira erős - de ezt az ÖReg se értette csak én értettem meg, mert ő képviselte a természet törvényeit és az ő fontossági sorrendjében tényleg első helyen állt a természet, az erdő.
Közben egy intermezzo is eszembe jutott az arankával, hogy ő ugyanaz aki a csisztut is csinálta és átjött, apu beengedte és "nem bírom petikém mi most dugni fogunk" felszólítással álmomból ébresztett fel és úgy dugtunk az ágyamon. Ezt azért csinálta mert a frissen megszerzett ismereteit akarta felhasználni a szex által, közben orgazmus közben sugallt utasítások hatalmát rajtam, hogy manipulálhasson. De az utasítása az ágyhoz kötődött: "ha ezen az ágyon fekszel mindig állni fog a farkad..." vagy valami ilyesmit meg még mást is belerakott de az gyenge volt... Ezért gyújtottam fel az ágyamat és akkor apu odaadta az övékét, mert "de hogy fogsz erre emlékezni?" és tényleg hogyan lehetett volna zet megmagyarázni hihetően hogy én is elhiggyem? Mer én úgy voltam hogy alszok én a földön is, de azt nem lehetett volna eladni senkinek, nemhogy magamnak... hová lett az ágya?... kidobták, eltörött... "á az nem törik olyan könnyen..." Szóval lett az hogy megkaptuk anyuék ágyát, nekik meg csinált apu egy másikat szivacsból meg fakeretből. Nem volt pénzünk másik ágyat venni akkor.
És anyu volt a második ilyen ember akit nem tudtak az Öreg gyilkosai megölni, de volt ott más is az még nem jutott eszembe. De nem véletlenül őket választottam.
Szóval apu nem tudatosan de mégis az alapállása egyezett azzal amit azóta tanítok: a tetteit összevetette azzal hogy milyen hatást fognak kiváltani a természetre nézve. Ha behoz egy füvet mongóliából akkor az mit fog itt csinálni, jól fogja e érezni magát és egyáltalán miért is hozta be? Mert látta hogy elindult a sivatagosodási folyamat itt a kiskunságban és ő annyira előre gondolkodott hogy meg akarta állítnai. Ezért vette rá a ruszkikat hogy erdősítsenek arrafelé, azzal hogy elmondta nekik hogy az ottani homokból lehet napelemet gyártani.
Közben mutatják a roxy-szögyi maszkoládét de szerintem ez csak imidge, próbálják menteni a menthetetlent, legalább az alsó rétegeket be tudják csapni akkor időt nyernek a baszáshoz meg a hedonizáláshoz.
És még az is eszembe jutott, hogy végül is lehet hogy a teremtő akarja ezt így, mert azzal hogy ennyire elhúzzák a változások folyamatát és meg tudják akasztani időlegesen - ezzel gyakorlatilag rengeteg ember bocs humanoid halálát fogják okozni. És lehet hogy nem is ártana ha sokan elpusztulnának a jelenlegi humanoidmennyiségből... uram bocsá én nem akartam népirtani ilyen kegyetlen módon, de a teremtő természet másképpen gondolkodik. Sokkal kegyetlenebb mint én vagyok és bármikor is leszek.
---
meg még egy dolog, hogy a jelenlegi alrendszerek többsége gyakorlatilag azok akik süketek és nem ismerik a telepatikus rendszert azok használják az audio rendszereket (mikorhullám, plazmabeszélő, ultrahang stb) azok gyakorlatilag mindent a technikai oldalról közelítenek meg. Pedig a plazma állapot manipulálható pusztán az elme erején keresztül és ha ezt továbbgondolnák akkor rájönnének hogy gyakorlatilag mindenre hatással van a saját elménk ereje, azaz nem egészen ilyen módon hanem inkább mindennel kapcsolatban állunk a kőtől kezdve a vízen át az elektromos rendszerekig... Szóval ezek az alrendszeri tudatlanok vagy hitetlenek nagy hangsúlyt helyeznek a technikára. Ezért volt fontos - nem annyira de azért jó hogy megcsinálták, mert fontos hogy a technikai oldalról is a pénzmozgásokat követhetővé tették, azaz én mondtam meg nekik hogyan kell és én adtam a tudás nagy részét hozzá ők meg megcsinálták a fejlesztéseket mert nekik volt pénzük rá. Szóval odáig ment a rögzítés velük hogy már nem találtunk olyan anyagot amire írni lehetett volna olyan kis lézernyalábbal írtunk. A többi meg instabil ezért adatrögzítésre alkalmatlan, bár volt pár ötlet a stabilizálásukra, különböző folyadékokkal, meg adalék vegyületekkel, de nem működött úgy ahogy kellett volna. De sok ötlet került ki onnan is, pl hipergyors számítógép a piko-lézertechnológiával flash-re írva de valami folyadékban... élvezték nagyon az antigravitációs hajtóművet arra emlékszem... szarzsákok. erre volt eszük... azt hitték számukra elérkezett a kánaán... csak elkövették azt a hibát hogy ellenem indultak... mert a rendszer sok pénzt és hatalmat ígért nekik, meg békét - hiszen pénzük volt mint a pelyva, hatalmuk is de ezt korlátozta a többi szarházi, mert elég kellemetlenül meg tudták azért őket is szorongatni...
---

No comments: