Monday 1 August 2016

Törökország, Németország

Megint és újra... Nos az kiválóan látszik, hogy mindenki ott van és mindenki aktívan részt vett a puccs dolgában... mosszad, cia, kgb, sőt a kínai területről is képviselteti magát az ottani herointermelő maffia hiszen törökország az egyik legfőbb transitút európa felé és afganisztán pakisztán után kezdenek feljönni az olcsóbb kínai herointermelők cuccai is.
Szóval kitértem már arra hogy a törökországi kormányzat (nem török, hanem törökországi! nagy különbség!) lejúlytott szinte minden lényeges területre ahol az emberek tudata a jelen nemzedék és a következő nemzedék felől módosítható, alakítható. Oktatás, rend fenntartó és kényszerítő erők, katonaság, egyéb kényszerítő ágak mint a bíróság, politikusi éra azaz a törvényhozás területei DE EGY TERÜLETEN NEM SÚJTOTT LE A TISZTOGATÓ KÉZ ÖKLE: A BANKOK PÉNZKEZELŐI KÖZÖTT.
Bár ott egyébkénti s láthatatlanul megy a harc, hiszen a legtöbb esetben még a hivatalok se  tudják pontosan hogy egy egy bank kinek is  áll a tulajdonában - mint ahogy Bernanke kerek perec megtagadta a kongresszusi számonkérést végző szenátornak hogy megmondja kinek is a tulajdona konkrétan a FEDeral Reserve Bank, ami az amerikai dollárt nyomja, vagy inkább kölcsönzi az amerikai államnak...
Szóval ott csend maradt. De azért persze hullanak csak a háttérben és kicsit lassabban mert nehéz őket megtalálni.
Viszont kihagytam egy másik területet ami szintén fontos és sok szarházi rejtekhelyeként szolgál: a jól fizetett rabszolgák területét, az alkalmazotti, vagy kisvállalkozói, szakember, szakértő gárda hatalmas és csendben lapító embereit. Sok szarházi amelyiknek már nem annyira fontos a fényűzés, vagy jobban szeret élni mint állandó életveszélyben hedonizálni... it tlapul meg. Érdemes megemlíteni a sok maszk készítőt, hiszen a legtöbb ezeken a területeken húzódik meg. Erdészek, vadászok, kőművesek, különböző szakemberek, orvosok, művészek stb. A massza ez általában és kiváló rejtekhely. Tudok olyan szarháziról aki maga szinte korlátlanul rendelkezhet egy bank szinte teljes vagyonkészlete felett miközben maga semmilyen módon közvetlenül nem köthető magához a bankhoz. Mindegy ki kerül a bank igazgatói székébe mert nem engedi oda senki más emberét csak azokat akiket ő maga korlátok nélkül tud irányítani és kényszeríteni.
Szóval ott van mindenki, minden abc ügynökség szara, és szarkavarója. Ebből pontosan kivehető a megváltozott nemzetközi szerkezet: a titkosszolgálatok mam ár nem működnek nemzeti alapokon sehol a világon. Egy nemzetközi közösség van és ebben a különböző csoportok a pénzt a hatalom pozícióit hajszolják, egymást kinyírva kigolyózva. Törökországban is csak az egyi kszarházi banda váltja le a másikat, nincs ebben semmi különös. A bekeményítés és a nyít katonai jelenlét pedig valószínűleg azért kellett, mert egyébként a központi stratégiai pontokat kezdték elveszíteni a kezükből a háttérben elbújó valódi irányítók.
A fejetlenség kezdett eluralkodni, mert egy páran meghaltak közülük és gyorsan ahhoz az eszközhöz nyúltak amivel kezükbe tudták újra fogni a gyeplőt. A tisztogatás eszközéhez a nyíét erőszakhoz.
Egyébiránt mint ahogy Patrick szokott lenni vasmacska (metál-nyaú) miközben belgiumban egyszerű munkásemberként lapított, úgy ("Did you used t obe R.D.Lang?") miután ki lett onnan szabadítva ,onantól meg is gyengült az a karakter elég rendesen, mert a képességeit mégse mtudták pótolni még egy csoportnyi jól összehangolt majommal sem. Hiába a képességek szerint van egy természetes hierarchia a világban.
A régi társadalom szerkezete tükrözte ezt a termszetes rangsort. A legjobb képességekkel rendelkező és legbölcsebbm legnagyobb felelősséget vállaló ember lett a vezető, a király, a legtöbbet keresett személy akitől tanácsot és iránymutatást lehetett kérni a törzs vagy a nagycsalád tágabb a környezetbe való beilleszkedésével kapcsolatos és a belső működéssel kapcsolatos kérdéseiben.
Valamikor azután a történelem során ez a természetesen kialakult szerkezet elromlott és kialakult a származás szerinti öröklődés és egyben az irányítói pozíciók fogalma. Kialakult a király fogalma, a törzsi vezető fogalma, majd később amikor a felelősségtől próbáltak megszabadulni a valódi irányítók, a demokrácia térhódítása jelent meg. A királyt leváltotta a "nép akarata" Ami valójában néhány a nép tudatát kiválóan irányítani képes csoport uralmát jelentette és jelenti.
Azért mondtam a dtöbbieknek hogy azokon a területeken ahol még megvannak a törzsi irányítás struktúrái valószínűleg át kell hogy menjenek ezeken a folyamatokon , ahhoz hogy fel tudják ismerni azok a vezetők akik a megfelelő képességekkel rendelkeznek és nem azok akiet megválasztanak vagy akik örökölték a pozíciót. Meg kell érteniük hogy a név szerinti vezető először eltűnik, névtelenné és felelősség nélkülivé válik majd újra meg kell tallniuk az igazi vezetőket. Csak így állítható meg a strómanokkal irányított társadalmak a felelősséget vállalni nem hajlandó irányítóinak ámokfutása és ön és a külső környezeti pusztítása a nagyobb kényelem, hatalom és vagyon reményében. Így mongóliába is került egy jó pár ilyen főleg mosszad közeli csoport, mert ők a legjobbak a demokráciának hívott berendezkedési forma kihasználásában, az azon keresztüli fosztogatás legnagyobb mesterei ők.
Persze ebben jók az orosz területen élők is, meg főleg az amerikai területek irányítói. Csak érdekesség képpen említem meg hogy az iszlám területeken kialakult fosztogató rendszer nagyon hasonló módon kapcsolódik az iszlamista államok hivatali struktúrájához - mint az orosz fosztogató rendszer az orosz hivatali struktúrához. Végül is nincsenek annyira nagy külöbségek világszerte a fosztogató rabszolgatartó rendszerekben, csak részleteiben, a lényeg ugyanaz.
Szóval van mit nyomoznia azoknak akik a valós irányítókat akarják megfogni és kicserélni... Vagy irányítani. Nem könnyű őket megtalálni de nem is lehetetlen. Vannak visszatérő minták amiket mindig ugyanúgy csinálnak, visszatérő elemek amikről meg lehet ismerni ki adta az utasítást és ki hajtotta végre.
Mindig van egy egy áruló részlet ami jelzi a valódi irányító mindőségét és hatalmát. Nem tudják elrejteni tökéletesen, hacsak nem úgy van hogy nem emlékeznek... bár akkor meg nem húznak haszot abból amit csinálnak... Olyan gonosz nagyon kevés van aki nem saját zsebét, vagy jóllétét akarja növelni, vagy még több hatalmat magának tudni... de egyébként találkoztam ilyennel is. Néhány indiai meditáló között - aki különleges képességekre tett szert - találtam olyat aki élvezte a gyilkolást. Ezt telepata módjára követte el és általa képes volt átélni a halált, mert a különleges képességével rá tudott kapcsolódni az őrületbe hajszolt célszemély elméjére a halál folyamata közben.
Videodrom... a film bemutatja azt a technikai lehetőséget amikor technikai alapon ugyanezt a telepatikus képességet használva a gyilkolást és a meghalást mint egy videójátékot át tudja élni egy egyén valódi érzéseket és élményeket a meghaló vizuális ingereivel, audió ingereivel, testi érzeteivel, érzelmeivel együtt. Persze a valóság azért nem ilyen egyszerű, de van ilyen technikai lehetőség pl a telepatikus tudatos üzenetküldésre... és fogadásra, gondolatolvasásra.
---
Nézem a Kaiser reportot ügyesek a fiatalok...
Deutsche Bank megy lefelé... hahaha volt ugye egy beugatás most újra kéne számolni hány évig tudják vajon tovább fújni a buborékot: most már nem jönne ki 150 év sehogyan sem... és ezt már mások is látják... viszont nem állhatnak le ha meg akarják őrizni az elsőbbségüket. Róka fogta csuka... medvét fogtam de nem ereszt. Ha feladják akkor elhullanak egy jó páran közülük, ha nem akkor az egész banki csoport globálisan fog nekikesni hogy hagyják abba... És ez vonatkozik gyakorlatilag mindegyikre. Ha megállnak akkor meghalnak a tetején, ha nem akkor a többi fog nekik esni, hogy védjék a lassulást, a lassú fosztogatást... A végeredmény ugyanaz lesz, gyakorlatilag maguk után rántják a többit is. A belassítással maguk alatt vágják a fát, a gyorsítással szintén.
---
A tetején lévő már megőrült de kivételes képességű irányítók és gyilkosok egyben, zavarták a középszinten lévőket, a területi irányítókat. Ezért megkértek arra hogy én vadásszam le ezekn előbbieket -ez ugyanis igen nehéz feladat volt és ők nem tudnták megoldnai (igen, nem tudták megoldani mert nem rendelkeztek a megfelelő alapállással és tudással, képességekkel.
Nos megtettem. Azokat akik menthetetlenül át lettek tolva azon a határon ahonnan ember nem képes visszajönni azokat levettem a tábláról, azokat akik pedig még találtam valami emberit és úgy gondoltam hogy érdemes időt adni nekik, mert volt bennük hajlandóság - vagy eljátszották azt hogy hajlandóak megváltoztatni a viselkedésüket, minden karakterükben - azokat megtartottam. Nos ezen utóbbiakból sokan csak eljátszották hogy jönnek az új megközelítéssel miután rájöttek hogy bennem komolyabb ellenfélre számíthatnak mint bármelyik azok közül akiket le akartak söpörni. A valós ok amiért a segítségemet kérték nem az volt hogy megváltoztassák a rendszert, hanem csak azt akarták hogy a fejük felől legyen levéve a kényszerítő erő, amivel az Öreg fegyelmezte őket. És ezért is igyekeztek engem magriganlizálni és kiszorítani a pálya szélére, hogy miután leszedtem a nekik útban lévőket, akik náluk jobbak voltak - azután én ne legyek nekik akadály.
Nos több ponton is tévedtek. Azt gondolták hogy mivel ők csinálják a legjobbaknak a legjobb maszkokat, ők tárolják az adatbázisokat, majd miután le lett vágva a piramis teteje akkor ők fognak uralkodni és fürödni a lében. Nos a tervük csak részben teljesült és csak egy időre - noha elég hosszú idejig élvezhették a látszólagos előnyt amit kaptak.
A probléma az hogy az ÖReg rendszerében nincs olyan hogy te leveszel egy karaktert. A rendszer más elemei mindig visszapótolják azt akármennyi időbe is telik és mindig van egy két rejtett szál ahonnan átveszi a nem funkcionáló elemek szerepét az Öreg által kiadott parancs. A másik dolog, hogy miközben engem kértek meg hogy vadásszam le ezeket a tetejéről addig ők mndent elkövettek hogy bellem is egy őrült pusztító perverted lényt faragjanak mint amilyenné ők tették ezeket az állandó támadásaikkal. Igyekeztek is ilyennek beállítani engem és mindenkit aki segített a hálózatt alattuk lévő szintjeiben.
Nos a helyzet az hogy egy darabig csönd volt, amíg a tanítványaim teték a dolgukat, de mivel az emlékeztetők révén szépen kikapcsoltam őket azaz kivontuk magunkat részben kényszerítettségből - mert a szarházik felismerték hogy ők is követik azt az új megközelítést amit én és ebbe nem fér bele a fosztogatásuk és a hazudozásuk miközben rohasztanak mindent szét ami egészséges - szóval őket is margnalizálták és elszigetelték amennyire tudták.
Viszont e miatt most még iszonyatosabb tempóban pörög fel a rothadt része a rendszernek mint eleddig hiszen a hazugságaikkal ellentétben nem ők hanem mi tartottunk rendet. Mivel sem én sem a hű tanítványaimnak és sem azoknak akik fenntartások nélkül magukévá tették ezt az egyszerű programot nincs már fölösleges erőforrása sem anyagilag sem fiziklisan ezért visszavonulunk a rendfenntartás területéről.
Viszont a szarházik és a rendszer nagy átlaga - azok akik a pénzt fontosnak tartják mindenek felett - azok most döbbennek rá hogy nem tudják megvédeni a gyerekeiket és a szeretteiket, mert nem értették meg mi az én alapállásomnak a lényege. Most a szerettei vérével fizetnek többszörösen mint bármikor korábban, mivel kiterjesztették a pénzben kedvezményezett szarházik körét, de nem tudnak rendet csinálni és mi pedig nem fogun krendet csinálni mert sem lehetőségünk sem energiánk nincs azokra akik szarnak ránk és kiszorítanak minket minden egészséges életterületről, elszívják az anyagi erőforrásainkat.
Nos mint az egyik szarházi mondta: meg kell tanulniuk együtt élni a mocsokkal. Ezt úgy tudják csak elérni hogy még komolyabb összegeket fordítanak arra, hogy eltakarják a szemétdombot és eltakarítsák a hullahegyet és a szőnyeg alatt tartsák a borzalmakat. Közben persze azért közöttük is egyre többen vannak akik kezdik látni hogy hányszor cserélik ki a haverjaikat új kuglira és emlékeznek hány támadást kell túlélniük naponta, hetente.
Az ilyenek lasssan megtaulják a programuk válgatott elemeit, mert élni akar mindegyik. Ezért bele kell menniük az emlékezettörlés módszerébe, hogy jobbá valhassanak mint a támadóik. Viszont ők a pénzt is meg akarják tartani... ezért kénytelenek emlékeztetőket haszálni olyanokat amiket mindig megtalálnak. Mint ahogy a matolcsy összes cége szinte pa.. pa.. pa.. pa... papa az Öreg orosz oldali beceneve volt. Eto Papa.
Szóval kell az emlkeztető meg kell a maszk hogy kicsit valahol le is tudjon ereszteni, hogy mikor visszajön tovább tudja folytatni, viszont a helyettesítőknek is fejlődniük kell, mert különben kicserélik őket és kifosztják a kasszát...
Szóval meg a pörgés a matolcsy karakter körül is elég rendesen. És aki élni akar az komolyan veszi a kiképzési anyagomat és azokat az elveket amiet én lefektettem, mindazzal a törvényszerűségekkel épülő elemzéssel amit sokszor sokaknak elmondtam.
Közben persze a sok szarházi, kegyetlenkedő mostanra kezd újratermelődni, mert a hazugságaikkal ellentétben nem felülről jön a szar hanem alulról halmozódik felfele. A rendszer mocskát a közép és alsóvezetők és a massza ostobasága termeli. Ezt persze ők nem voltak hajlandóak se látni se megérteni. Most viszont senki mást nem okolhatnak mert megkapták amit akartak. Az övéké lett az irányítás. viszont a mocsok soha nem látott méreteket kezd ölteni. És nem a mi gyerekeinket viszi el hanem az övékét. De hát ők megtanultak ezzel együttélni. Semmi gond.
Időnként még beleesnek abba a hibába hogy nekünk jönnek de azokat levesszük a tábláról. Sajnos muszály. Nem engedünk meg semmiféle beugatást és támadást, mert ez is fegyver amivel ölni lehet és ha valaki lő ránk fegyverrel akor viszalövünk ahogy mi tudunk. Pontosan és halálosan. Mindegy melyi kszintről jön honnan indult, megtaláljuk a szervező ötletgazdát és mindenkit aki hajlandó részt venni a támadásban. És válaszolunk. Először, utána már mérlegelés után utoljára, de van akinél először utoljára.
Szóval a kegyetlenkedés mára kezd megint visszajönni egy soha nem látott furfanggal és rejtettséggel, és iszonyú kegyetlenséggel. A massza szenvedi meg főképpen és azok akiket a középről ki akarnak golyózni a többiek a középvezetők közül. Mert mindig kerülnek be újak, átveszik a régiek helyét - fiatalok gátlás és félelemnélküliek, akik még ha nem is élnek sokáig de komoly károkat okoznak, sokat megölnek a többi közül a közepén is... Hatalmat akarnak és még több pénzt. Még több lehetőséget és az öregek kantárját akarják elvágni. És el is vágják ha követik a kiképzési anyagot amiből egyre több és több részlet szivárog ki amit szintán nem tudnak kontrollálni akaratuk ellenére.
Szóval azokat a szarházikat, elmeháborodott kínzókat és kegyetlenkeőket akiket anno velem vadásztattak le, hogy utána engem is a pálya szélére lökjenek - mivel megölni nem tudtak és nem tudnak - és közben a mgauk sikerének tüntették fel korábban, most egy felemelt éberségi szintnél kell tovább hazudniuk az alattuk lévőknek miközben ez a mocsok újra megjelenik. Csak most nem fogok sem én sem a követőim sem segíteni takarítani. Elfáradtunk. Nincs pénzünk, nincs életterünk. Nem tudunk segíteni. És akinek van esze nem is segít, mert ez a mocsok fogja kikényszeríteni a többi málészájú ostoba bunkóból a tettrekész embert - már azok közül akikbe még szorult emberi érték és képesek felelősséget vállalni a szeretteikért. Azok akik erre nem képesek azoknak egyébként is mindegy: azok maguk basszák meg saját kölkeiket és kínozzák meg őket.
Szóval most már nem tudják ránk kenni a mocskukat.
Az a különbség az ő alapállásuk és az enyém között, hogy ők a pénzt fontosabbnak tartják. Meg is kaptam kismilliószor hogy bazmeg a pénz fontos, mert az működtet mindent. hiába mondtam nekik hogy: baszod ha kinyírnak akkor lehet a zsebedben a világ összes pénze mit érsz vele? Csak néz rám és röhög. Most már nem fog annyit röhögni. Most fogja ezek közül az okosabbja megérteni hogy miről is beszéltem és beszélek én. Persze a pénz ma már fontos, és nem lehet kikerülni vagy nagyon nehéz, de ha ezt teszed az értékrendszere legtetejére akkor nem éred el azt a szintet amit muszály elérni ahhoz hogy életben tudj maradni.
Erre ők mit válaszoltak? Azt mondja nekem az egyik hogy, de hát akkor a szarházik se tudnak majd olyan magas szintre jutni mint ti... és akkor egy szinten leszünk.... és röhögött...
Nos kár hogy mam ár ez a korlátolt idióta már nem tudja elmesélni a többiekben hol is hibázott a gondolkodásában. Mint a német srác aki röhögva közölte velem hogy még legalább 150 évig lehet fújni a buborékokat. Az a kis csapat ha össze tudna ülni akikkel anno kiszámolta ezt - nem tud mert már nincs mind életben - akkor ma már nem jönne ki 150 év. Mert ő ezt a pénzügyi buborékfújást csak elvi lehetőségeiben elszigetelten értelmezte minden más változót kihagyva...
Apró bakik. Kár hogy az Öreg régi rendszere nem tud ezekből a hibákból tanulni - különösen ma amikor már külön injekciózniuk kell olyan embereket a tetejére meg a kirakatba, akik eljáttszák mennyire boldogok és biztatást adnak a többieknek... Merthogy a régi rendzser elrejti a hibákat nehogy támadási felületet adjon a kritikáknak és a massza meglássa a gyengeségét... hiszen akkor azon nyomban azt tenné velük amit ők tesznek: eltaposná őket és kizárná mindenhonnan.
Szóval megint csak visszakajátok amit megérdemeltek. Újratermeltétek a mocsok ti magatok és most nem fog senki sem eltakarítani helyettetek. Vagy megugorjátok a szintet vagy megtanultok együttélni azzal ami volt régen is: ma te holnap én. Vicc lesz egymás csontjainak összetörése, egymás húsát fogjátok enni és vérét inni. Mi meg valahogy megoldjuk magunknak ahogy tudjuk. megvédjük egymást ha észrevesszük ki kicsoda.
Én egyenlőre nem látom azokat akik egy irányba mennek velem, de valószínűleg azért mert jelen pillanatban nagyon távol vanak tőlem és kevesen.
A legtöbb a pénzt hajtja és azt hiszi hogy van még idő bőven - mert ezt hazudják nekik minden fórumról. A gyerekek fogják ezt a legbrutálisabban megszívni. De ma már ez sem érdekel pontosan ezért ügyeltem annyira hogy ne legyen gyerekem addig amíg nem történik meg a rendszer irány váltása. Nos ez még nem történt meg.

No comments: