Monday 23 February 2015

modern sámán

Levelezés részlet egy sámános cikkel kapcsolatban
 
Még egyszer sámán
Na jó mondjuk azt hogy átment valóban a naptáncon. Felkészült és megcsinálta. Ha ilyen konklúzióra jutott hogy "ez" itt körülöttünk nem valóság akkor az ő beavatása manipulált volt.
miért?
Az eredeti naptáncra pontosan azért kellett hetekig készülni, mert iszonyatos fájdalommal jár és azért hogy azt ép ésszel és fizikummal kibírja valaki keményen fel kell készülni. Rengeteg futás, böjtölés, meditáció, szauna vagy gőzölés és egy már beavatott sámán folyamatos "jelenléte" azaz segítsége.
Mindez azért kell mert az a fájdalom amit ott ki kell bírni nagyon is valóságos.
A beavatás eredeti célja az volt hogy a beavatandónak megjelenjenek az ősök a tánc során és találkozzon a legbrutálisabb félelmekkel is. Halálfélelem, megsemmisülés félelme, megszégyenülés félelme, és a többi démonok.
Sokminden történhet egy ilyen erős tudatállapotban amikor ilyen extrém fájdalom járja át a testet. Ezért kell a már beavatot sámán jelenléte.
Egyébként megjegyzem, hogy a trauma alapú elmekontroll ugyanerre az elvre épül. De amíg a trauma alapú agykontrollnál többnyire egy vallató, vagy hívjuk programozónak van jelen fizikailag közel és beszél a kínzott fájdalomban lévő emberhez - addig a naptáncnál a sámán nincs fizikailag jelen vagy nem kell ott lennie fizikailag, mert a kapcsolódás telepatikus szinten történik és a kondícionálás is telepatikus ráadásul ilyenformán nem is muszály a nyelvet használni, egy ügyes beavatott meg tud jelenni szinte bármilyen formában a beavatandó elméjében. Nyilván itt a elkészülésnek (előzetes kondícionálás) komoly szerepe van (set és setting).
Van egy másfajta beavatás is amikor a föld alá ássák el a beavatandót három napra. kap egy bőrből készült csörgőt ami a nagyszüleinek, vagy nagyanyjának a bőréből készült, meg valamennyi vizet. Egy kis szalmaszálon kap levegőt. A föld alatt eltemetve a három nap alatt iszonyú tudati megterhelésen megy keresztül az áldozat vagy beavatandó.
Gondolj bele abba, hogy ha elmész a terror házába akkor ott beülhetsz abba a kis sötétzárkába ahol sehogy sem tudod kinyújtani a testedet, se ülve, se állva, se oldalt és tök sötét van - ráadásul időnként váratlanul kinyílik az ajtó kirántanak és agyba főbe vernek. ilyen típusú kondícionálást használt a zsidó és kgb-s ávó annakidején. Azok akik ezen átestek vagy sámánokká váltak vagy borzalmas összetört szadista mindenre képes torz-lényekké.
A sámán beavatásnak nem ez volt a célja.
Ugyanakkor itt meg kell jegyeznem hogy nem mindenki élte tl a beavatást. És ez sokat elmond a beavatások kegyetlenségéről és a legyűrendő fájdalom, szenvedés mennyiségéről. És azt is meg kell jegyezni hogy nem minden esetben lett a sámán jó sámán. Volt olyan is aki még brutálisabb gonosztevővé vált mint bárki amellett hogy beavatást nyert a a világ sokkal mélyebb összefüggéseibe és a telepátia, jövőbelátás, más szemével való látás, mes testének manipulációja és egyéb úgymond "para" képességek összefüggéseibe, azok iránythatóságába.
---
Szóval nem kérdőjelezem meg, lehet hogy átment rajta - viszont az intelligenciáját viszont már megkérdőjelezem.
Egyébkén az is egy kicsit már gyanús hogy ilyen mértékű kontrollált médiafelületen egyáltalán napilágot láthat olyasvalaki aki lényegesen többet ért a világból mint az átlag. Ezt nem szeretik a média urai, mert ébresztő hatással van és inspirálja a publikumot. Vonzza az embereket.
Hány és hány ilyen csinált sámán létezik?
Ház ha belegondolsz a sámánokat helyettesítették be a tekintéllyel és a pozíciókkal: egyetemi adjunktus, Dr (még a nevét is megváltoztatják), a kutya város polgármestere stb. Jó sok idegen szóval, mert egyébként a magyar ahhoz van kondícionálva hogy az idegenül hangzó tisztségek előtt fejet hajt... mer az biztos tényleg nagy úr ha adjunktus...
Üdv

No comments: