Tuesday, 13 January 2015

alagutak a föld alatt

Jó sokáig tartott és jó sokba került a négyes metró építése - és ki tudja - talán nem is csak a négyes metró épült abból a pénzből. Időnként azon is elgondolkodom, hogy vajon ez a déli áramlat mégis minek is kell? Hiszen van már itt egy vezeték amin szépen jön a gáz, sőt többfelé el is ágazik... akkor miről beszélnek ezek? Csak nem arról van szó, hogy mégsem adták fel a circus tagjai és a nagy manipulátorok a harmadik forró világháború tervét és szeretnék megjtszani a felújított régi-új atomarzenált végre bevetni? Ez egyszerre megoldást jelentene a túlnépesedés problémájára - amit valljuk be szintén ugyanazok okoztak, akik a természetes rendet felborították és most a saját elmebeteg megoldási módszerükel meg akarják oldani a problémát, csak hát a probléma ők maguk, és a gondolkodásuk. Nyilvánvaló a helyzet. hová menekül a patkány, ha veszélyben érzi magát? A föld alá!
Európa szerte már Hitler is rengeteg alagutat épített, Szálin úgyszintén. Az angolok egész föld alatti városokat építettek fel, amerikában is csak töredéke került napvilágra a már felépült iszonyú méretű és kiterjedésű föld alatti világnak. S ráadásul a harmadik világháborús terveket szövögetők nem álltak le az alagutak építésével. Szóval akkor lehetséges, hogy a magyar kormánytagok is beszálltak a titanik építésébe? Hát persze.
Jelenleg a garázsban alszom, mert állandóan támadnak még mindig különböző hullámtechnológiákkal. A fülem a földön van s hallok. Mit hallok? Hát olyan hangot mint amikor egy metró indul el s megy aföld alatt, csak ez valahogy halkabb... fapadló recseg, emeberek beszélgetnek, kutya ugat - s mindez kérem, nem, nem tévedés: a föld alatt.
Baja alatt egyébknt is van egy hatalmas alagútrendszer - hiszen tolvajok városa volt ez mindég, de jó ne legyünk ilyen szigorúak, hisz valamiből fel kellett építeni azt a hatalmas zsinagógát - és akkora alagút épült s került időnként újságba, hogy egy szekérrel is utazni lehetett benne. Hová? Merre? Hogyan szellőztették? Hogyan szellőztetik most?
Annak idején én amgam is lementem az egyik ilyen járatban, mint jó felderítő megismertem a helyet ahol születtem - bár ne tettem volna - s az egyik régi alagút pont a házunk alatt megyen. A szellőzés is megvolt az egyik pont a bagolyvárnál az öreg suszterrel szemben aki maga is szabadkőműves volt, a festővel egyetemben.
A suszter házának ma már csak a helye látszik: "Itt lakóépületek épülnek..." feliratú táblával.
De erre is van megoldás: Denverben már le is teszteltük anno a technikát, ami elég egyszerű ahhoz hogy a pórnép is meg tudja csinálni, és be lehet vele robbantani még a több száz méter mélyen lévő alagutakat is... Nincs hová elbújniuk. Ha háború lesz hát ők is meghalnak... A pácban mindenki benne van. Ma már ők is fent vannak a táblán.
A sok hülye lehyülészi a másikat, mert ő már valamit megértett - de persze klímaváltozás az nincs, hülyeség ezzel is csak a világkormányt akarják megvalósítani azért ijesztgetik vele népet. És persze ez a birka is birka csak ő már érti a doppler hatást, s emiatt a másikat már lebirkázza. Kemény nézni ezt a csürhét, emberoidok. Ha közel jönnek egész szerethető némelyik - s közel is jönnek sokszor. Aztán olyanok is leülnek velem szemben a kávézóba, akik lejárnak az alagutakba elemet cserélni a kristálygenerátorokban amik az ultrahangot generálják, meg a mikrós cuccot beállítják, pótolják, ha valamelyik másik ellopta volna, hogy ne legyen nyugtom, mert ezért nekik fizetnek.
Persze s a végén mennek ők is a levesbe. Vehetnek jegyet a Titanicra... menjetek csak keressetek másik bolygót hahaha - költsetek sokat rá. Minnél többen elmentek annál jobb.
Úgy legalább a leggazdagabb pusztul mihamarább, s így igazságos, mert ma már csak az lehet gazdag, aki mocskos szarházi.
Azt hiszik nem tudom ki ül le elém, ki veszi a mintát, a boltban... Megjegyzem őket és bosszút fogok állni rajtok ha eljön az ideje. Több mint 30 évet lehúztam a legszarosabb mocsokban, úgy hogy a legtöbbje észre sem vett semmit belőle. Dolgozni "jártam" miközben összesen ott voltam vagy 10 alkalommal, s közben jártam a világot majd egy éven keresztül. Senki nem vette észre. Azt hiszik még mindig hogy ők már mindent tudnak, értenek és kontrollálnak - pedig ha tudnák és látnák amit én...
Egyre kevésbé látják át a dolgot, de a saját igazukról meg vannak győződve: ők az erősek és neki van ász a kezükben. A tudásuk sajnos nem elegendő ahhoz hogy ne történjék meg a katasztrófa, s egyre kevésbé érdekel. Senki nincs a környezetemben aki eljutott volna a felelősségvállalás szintjéig. Senki nem jön oda hogy azt mondja: na jó akkor csináljuk. Mindenki ott vállaljon feladatot ahol a legjobb. Mert persze mindegyik irányítani akar. Nem baj hogy szart se ért hozzá, nincsenek meg a képességei - ő akar irányítani. Én csak mondjam meg hogy mi a véleményem erről, meg arról, meg amarról, meg az mi, meg ezt hogy lehetne megoldani, meg légyszi segíts - de ne irányíts... hahaha. Nem tudok segíteni. Ahhoz hogy segíthessek irányítanom kell. Azok akik még ma is sikeresek és életben vannak, azok azért sikeresek, mert pontosan azt csinálták meg amit mondtam nekik.
Persze vannak olyanok is akik csak abban kértek segítségek: hogy n "jó katona akarok lenni" Megtanítottam neki hogyan tud jó katona lenni. Persze a reguláris hadseregek soha nem fogják azt a szintet elérni mint amit a para-hadseregek, a circus katonái elértek, s ellenük esélyük se lesz. Meghalnak. De ez sem érdekel. Ő döntött. Én meg elfáradtam abban hogy olyanoknak próbáljak elmagyarázni valamit aki magasról szarnak rá. hiába nem akarják megérteni hogy ha erre mennek az bukta lesz, mert ők csak a saját baromságukat akarják megcsinálni és csak abban segítsek amit kérnek és nem akarják a többit.
Aztán ott vannak azok is akik megtanulták kimondatni velem azt amit hallani akartak. hogy csinálták? Hát addig lavíroztak amíg  rájöttek hogy én nem kényszerítem őket akkor mindenre amit nem akartak megcsinálni azt mondták hogy "nem engedi". Látod? Megtiltják, adóztatják, szétverik letiltják - nem engedik, nem lehet. És közben ők nem akarják és ők maguk verik szét és kérik a többi szarházi segítségét. mert Mammon hitűek.
Putyint isteníti a sok propagandista barom, pedig ugyanaz a sazrházi mint az összes többi. ugyanaz a mocsok van ott is csak még büdösebb mint nyugaton. De meg fogják tanulni. Az ilyesféle propagandistáknak a kgb rövid befejezést szokott írni a normalizáció során. A nyugatiak ugyan szokták őket alkalmazni szép számmal, mert kell nekik a szakértelem. De az aló meg dölgött. Kissinger átnyergelt a kínai orosz lóra - szerntem ennek köszönhetően kaptak egy kis hátszelet a tőzsdei vágás elhárításához, s ennek fejében az RT-ről Putyin hű barátként eltüntette a pedofil perről szól eszámolókat, mai jelenleg folyik Londonban. Vagy az is lehet hogy ő is kenegeti a kislányokat, vagy talán kisfiúk ánuszát? hahaha ilyenkor mindig eszembe jut az öreg börni ekleszton esete. Amikor kiképeztünk gyerekeket arra, hogy az ilyen pedofilos bulikon gyilkoljanak (másképp hogyan véded meg a gyermekeidet? nem tudsz ott lenni és elviszik), akkor áttért a kutyákra. Miután meghallotta hogy kutyákat is kiképeztünk... és itt csak nevetni tudok. Végül a sonkánál kötött ki szerintem amit előtte megmikrózott hogy legalább meleg legyen...lol... Azért ilyenkor egy kicsit örülök. Vele se kitolni akartam csak rávezetni a rendes dugás ízére. De ő nem akarta. Félt. Azóta szerintem már kipróbálta a rendes hús vér nőket is talán rendes pózokban...hiába "ennek még a kurvái is jobbak" dícsérte asszem bokor gyuri a művem egy szeletét...
Hallgatnak. A legtöbb csak kihasználni akart, valódi változást nem. De most megbosszulok mindent amit rám nyomtak - hazugságokat, amibe belekényszerítettek, amit rámkentek.
Mindenért visszavágok háromszorosan.

No comments: