Tuesday 21 July 2015

szerva itt csere ott

you see... now as you started talking loud and audible, they immediately put pressure toward widening the legal force on anybody who talks... they first talk about extremists... then the next thing would be the open violence (of course they will provide the event and build their business on it beforehand like 9-11) and than the strike back from the legal and enforcement level.
And also as you listen to these guys you thought that they have a clear and good understanding of what is going on - now you can see that they have not got a clue... Clear talk is not something you can just skip.
This phenomena happens because they are already committed to the cause but they coudn't bring it up to the conscious level, and that level can overwrite the course of action they will take. Of course on a deep level they will help and depending on the callers abilities they can be accurate but otherwise you do not want to trust them believe me... This deep level of commitment is a good base but there is a whole lot of work to be done and this is the hardest part: to break up and chnage the "operation system" and make the foundation a conscious choice based on voluntary action.
Talk is needed. But we are being hunted by them. But they failed on the fighter level... grin emoticon You started to see the point now... do you?
---
akkor elmondom hogyan pucoltuk ki a vért a gyémántüzletből - azaz hogyan indítottuk el a tisztulást, mert még korántsem tiszta... megmondtam a melósoknak hogy it fognak megdögleni hacsak nem kezdenek el küzdeni. kiképeztem egy párat, mindenkit aki hajlandó volt belevágni. Azután megtanítottam nekik hogy titokban öljék meg az irányító tiszteket akik értenek a bányászathoz vagy az egészhez. Miután egyre fogyni kezdtek és tűntek el nyomtalanul a fontos katonai szereplők meg egyebek, akkor kezdtek rájönni hogy valahogy nem működik a dolog változtatni kell... arra ők is rájöttek hogy a melósok teszik el láb alól a kápókat csak nem értették hogyan és nem tudtak védekezni ellene... :-D Ennyi. Így kezdődött. Romatikus? Szép? Keresztényi? Hát egyik sem. Működőképes. Az egyetlen út az erőszak. Más nem készteti ezeket a patkányokat a változtatásra.
De nem lehet nyíltan erőszakoskodni mert számban, felszereltségben mégis náluk az előny, náluk a törvény ereje és hatalma az emberek elméje felett miközben ők maguk titokban gyilkolnak: egészségiparnak nevezik a kivégzőosztagokat takaró "intézményeiket". Szóval nincs más mint nekünk is ezt a fegyvernemet kell használnunk elkerülendő a nyílt összecsapást: rejtett eszközökkel, rejtett bizonyíthatatlan összefüggésekkel vágni vissza. Ők persze ezt is arra használják hogy a titkolózásra épülő rendszerükben az elesettjeiket is a saját sikereiknek állítják be... :-D De azért azok akiknek az élete és a segge a tűzben van, most már kezdik látni a véget a saját rendszerük fenntarthatatlanságában. Kezdnek rádöbbenni hogy a barátaik simán kijátsszák őket is bármikor ha pénzt látnak benne... hahaha.
---
A tények viszont tények maradnak.
---
Csak az idő fogy vészesen.
---
Szerettem vezetni. Jó lenne már egy elektromos autóban taposni a pedált...
---

No comments: