Friday 24 April 2015

Józanodás az intelligencia területén?

Hmmm... Van-e bármi értelme józanodásról beszélni az intelligencia területén? Van-e olyan egyáltalán hogy józanság ezen a ködös területen? Mi egyáltalán az intelligencia területe, kik tartoznak oda és mit csinálnak?
Ha valaki azt hallja hogy pl katonai hírszerzés - ja igen ott jól fizetnek nem? Hmmm ja. Van aki jól keres, feltéve hogy hajlandó bármit megtenni fölösleges kérdezősködé nélkül. És itt a faszszopástól a picsanyaláson keresztül a gyilkolásig, lopásig, hazudozásig minden játszik méghozzá igen magas szinten. Egy rothadó világ ahol némelyek igen remekül érzik magukat egy darabig persze... Egyesek meg sokáig is elvannak a területen, de csak ha nem kényszerítik őket olyan helyzetbe vagy meg tudják tartani a határokat vagy annak a látszatát hogy ők semmi komoly dologban nincsenek benne - mint emberkereskedelem, gyilkosságok, drogok, prostitúció, gyermekekkel kapcsolatos visszaélések stb.
Mára tulajdonképpen elfogadtam hogy ez része a világnak. A gyerekek ma már piacképes árut jelentenek. És az emberek semmit se tesznek ez ellen, mert egy hipnotikus álomban élnek és nem hajlandók szembenézni a valósággal. Elfogadom ezt mint tényt. De nem veszek részt benne. Elítélem. Képeztem ki gyerekeket én is, de kényszerűségből és azért hogy véget vessek bizonyos áramlatoknak.
De ne bolygassuk most a mocskot úgyis olyan szépen eltakarták már, a drog és emberkerekedelem és a többi is mind "üzlet" és teljesen rendben is van ez így. A gyilkosság ipart is átmeszelték egészségiparrá... és ez is rendben van így.
Az ügynökök úgy váltogatják a személyiségeiket ahogy más a ruháit, és szó szerint új alakot is öltenek, az igen fejlett maszkírozó technikáknak köszönhetően. Az ilyen ügynöki lét magas intelligenciát igényel és állandó készültséget. Kevés alvást jelent és sok utazást, sok lemondást. Cserébe felhasználható emberi masszából válogathat magának az ügynök szexpartnert, játszótársat és a többi - szinte korlátlanul áll a rendelkezésére pénz - ha ügyes vagy sokat vállall. De vajon az ügynök gondolkodását mi határozza meg gyökereiben? Milyen célokat tűz ki maga elé valaki, aki az átlagnál sokkal magasabb intelligenciával rendelkezik és esetleg több mindent megért gyorsabban mint az átlag?
Nos ez az a pont ahol rendkívül nagy veszteséget könyvelhet el az emberi faj. Az intelligencia - itt most a valamilyen átlagnál jóval magasabb értelmi, bölcsességbeli, képességbeli intelligens közösségre gondolok - ugyanis a képességeit, tudását ha nem ő maga irányítja és hangolja össze akkor valakiknek a szolgálatába állítva ezen mások iránymeghatározása szerint fogják kamatoztatni.
"Hö. Mi az nekem. Én gyártom a legjobb bombákat. Mit érdekel engem hogy mire használják fel ha olyen sokat fietnek amennyit csak akarok?"
"Én csak egy matematikus, egy informatikus vagyok - azt teszem amire megkérnek... jópénzért."
Nos mindenki hozzájárul a tevékenységével a nagy társadalmi közösség, ha tetszik a földi élet közösségének fejlődéséhez. Ki-ki olyan irányba tolja a szekeret amilyen döntést hoz.
Aki hazudozik az olyan jövőt épít a gyerekeknek ahol nem lesz igazmondás, mert a tetteink a gyerekekben hatványozottan jelennek meg újra, reprodukálódnak. Ma a társadalmak zöme az általános pénz és hatalmi őrület piramisjátékában tévelyeg, mert a jólét zálogaként tekintenek ezekre a konvertálható valós dolgokra.
Mindösszesen egy a gond ezekkel. Hogy nem olyan sokára a közösség a saját pusztulását okozza ha ezt az irányt követi tovább ezzel egy szerfüggő életútját befutva.
Mit csinál egy szerfüggő? Nos például egy heroinfüggő semmi mással sem foglalkozik mint az anyag megszerzésével, elfogyasztásával és újra megszerzésével. Tehát ha még képes is valami munkából, üzleti tevékenységből, lopásból forrást biztosítania magának a befolyt összegeket megint anyagozásra költi. Kényszer és rögeszme hajtja. Az anyag dönti el hogy mit fog csinálni nem ő maga.
Nos ugyanígy viselkedik az intelligencia is világszerte csak a függőség tárgya a pénz és a hatalom, egy kis szexfüggőséggel is megspékelve és mindaz amit ezen princípiumok révén el tudnak érni. A tét tehát óriási a legtöbbek szemében - és valljuk be tényleg az. Mára gyakorlatilag alig akad már olyan társadalom amit ne fertőztek volna meg az írott jog őrületével, a tulajdonjog őrületével és a pénzkibocsátás trükkjére alapozva ne alakult volna ki egy olyan pénzoligarchia akiknek a társadalom nagy része által elfogadott pénz biztosítja a sokmindenre átváltható egyenértékest úgy hogy közben semmit sem kell érte tenniük csak leülni egy számítógép elé és beírni hogy mennyi pénzt akarnak "csinálni" maguknak. Természetesen ez csak azért működhet, mert a "nép" elhiszi a varázslatot, hogy az a darab papír ér valamit. Abban a pillanatban hogy rájönnek hogy semmit sem ér áttérnek valamilyen más közös csereértékesre - mint például a pengő elértéktelenedésekor (ami a mértéktelen pénz-nyomtatás miatt lett annyira értéktelen) elkezdtek más tárgyakat használni közös csereértékesként mint például a dohányt, tojást, stb.
Szóval ma is ugyanzt teszi a társadalomnak az a fele amelyik érti a pénz keletkezésének folyamatát. De nem csak a pénz a fő célja ennek az éhes oligarchiának, mert aki igazán megértik a pénz keletkezésének folyamatát azok tudják azt is hogy még ők sem gyárthatnak pénzt korlátlanul hiszen akkor bekövetkezik az hogy a hit, ami fenntartja az illóziót - összeomlik és az emberek elfordulnak a pénztől. Akkor pedig elveszítik az előnyöket amiket annyira szeretnek. Tehát muszály volt más trükköket is bevetni a mértéktelen pénzkibocsátás elleplezésére és újabb buborékokat fújtak fel: derivatívák, kötvények, quantitative easing, és a többi marhaság mind arra szolgálnak hogy a hamis csalással keletkezett pénz trükkjét elleplezzék, mert ha kiderül - a gazdaság összeomlik és ezen réteg elveszíti az előnyöket és a hatalmát amit élvez.
Persze közben mindig jönnek a fiatalok is, akik éhesek és még többet akarnak, és érvényesülni akarnak és szépen megölik és kitúrják azokat akik előttük ültek a kényelmes és előnyös helyek székeiben. Megtanulják ma már a legalsó rétegek is hogy gyorsan is fel lehet jutni ha megtanulják a teljes test elmaszkírozásának tudományát, a karakterépítés tudományát és megölik és behelyettesítik a kényelmes pozíciókban élő figurákat. Mára egyre nehezebbé válik ott fent megmaradni élve hiszen ez a tudás terjed egyre gyorsabban és egyre veszélyesebb gazdagnak lenni, mert az alsó rétegek oda vágyank, a frusztrált és nyomorgatott világ korlátai közül a könnyebbség és a szabadság világa felé. Ma már sokkal nehezebbé vált gazdagnak lenni mert egyre nagyobb nyomás alá kerül ez a réteg és a nyomás egyre nagyobb és nagyobb lesz rajtuk. Gyakorlatilag ez elkövetkező néhány évben életveszélyes dologgá válik a felső réteghez való tartozás. Már most is megfigyelhető - gondos szemek által - a folyamatos cserélődés, és ez csak egyre brutálisabbá fog válni minden egyes nappal. És a tudás terjed egyre gyorsuló ütemben, pontosan úgy ahogyan a felső réteg számára egyre több pénz kell a védelemhez, mert egyre magasabbra kénytelenek emelni a lécet minden téren: biztonságtechnika, személyes védekezés, biztonságos közlekedés és rejtőzködés. Egyre drágábbá válik a titkok megtartása, hiszen nem bízhatnak meg senkiben mert mindenki őket veszi célba és őket próbálja meg irányítani, kifosztani és kicserélni egy másik jól vagy jobban irányítható figurára.
Nos azoka akik már eleget szenvedtek ezen a területen és már lehullt a hályog a szemükről - azaz meglátták a rendszer brutálitását és kegyetlenségét, a sok vért ami ebben a folyamatban elfolyik, a pusztító technikát ami a folyamat során létrejött - ők tudják hová vezet ez az út. Az emberiség teljes pusztulásához.
Ők azok - pontosabban közülük kerülnek ki azok, akik hirtelen kijózanodva meglátták a poklát ennek a folyamatnak, akik meglátták önmagukat csurom véresen hadonászva egy embert "áldozó" szertartás közepén amint még több hatalomért és pénzért imádkoznak, és akik egyre mélyebbre süllyednek elveszítve minden mást ami fontos lenne, amit régen még értékeltek szerettek, elveszítve mindenkit akik valaha szerették őket és akiket ők szerettek talán.
Ők azok akik meglátva a valós helyzetet úgy döntöttek hogy ezt nem szabad tovább folytatni és cselekedni kezdtek hogy megváltozzék a folyamat iránya. Ők azok akik a felépülés értékrendszerét gyakorolják életük minden megnyilvánulásában és megpróbálják a többieknek is megtanítani átadni ezeket az alapértékeket, amik a józanság alapértékei. Őszinteség, megkülönböztetés, a határok ismerete és betartása, egyensúly, stb a felépülés sok évtizedes irodalma bőségesen bizonyította hogy mik ezek az alapértékek. Természetesen azok is megjelentek akik ezeket is felforgatják és félreértelmezik, mert mindenbe muszály beleszarniuk. De aki józanodik az már rendelkezik a megkülönböztetés képességével és tudja merre van a lefele és merre a felfele.
Elkezdődött mára valami, erőtlen ugyan és eltérített, felforgatott - pontosan olyan mint ami az AA közösségével történt láthatóan: teli van szórva "ügynökökkel" akiknek nem a felépülés a dolga hanem a rongálás a lopkodás és azért dolgoznak hogy egyéni és a csoportjuk vagy vélt csoportjuk erejét, hatalmát növeljék azáltal hogy a ózanodók közösségét szétbombázzák elszigetelik és elnyomják rejtett eszközeikkel - remélve attől a saját egyéni előbbrejutásukat. Ők a részegek, a tobzódók és értetlenek. Ők rongálnak és rongáltak - mégha olyan csillogó csillámporos vonzó is a megjelenésük és az álarcuk.
Sajnos egyenlőre sikeresen akasztják meg a józanodás folyamatát azok akik ettől remélik a jobb pozíciójuk beteljesülését - s vakon nem veszik észre hogy ma már ezzel saját maguknak is megássák a sírt. Erről gondoskodtam.
Pedig a megoldás egyszerű. Tényleg az. És pofonegyszerű. Csak ehhez változtatnia kellene mindenkinek aki a rendszerben részt vesz. És mindenkinek önmagán kellene változtatnia - de ugye ki lépjen először amikor a helyzet olyan mint a cowboy filmekben az ellenfelek egymásra fogott pisztollyal állnak és üvöltenek hogy te engedd le elsőnek a fegyvered, de nem bíznak egymásban mert ha leengedik akkor a másik tuti lőni fog...
---
Hahaha hát igen. A mosszad új működik hogy ha kiadnak egy parancsot a tetején akkor azt először A team próbálja végrehajtani, ha elbuknak vagy elakadnak, akkor B csapat, C team, D csapat és így tovább.
Miután kicseréltem az általuk megtervezett és előkészített európai iszlám terrorista hullám célpontlistáját a mosszados irányítók listájára - azután igen nagy gondban vannak. Mert ugye nem csak erősségei vannak a rendszerüknek hanem gyengeségei is. Az egyik gyengeség pl épp ez a kegyetlenség és a felfuvalkodottság. Nem gondoltak arra hogy lehet bárki aki pontosan tudja hogyna működik a rendszerük és hol kell belenyúlni, hol vannak az irányítók, hol laknak, ki reggelizik és mit, és hogyan kell egy visszavonhatatlan parancsot ellenük fordítani... Most saját rendszerük ellen kell védekezniük. Mert a folyamat nem áll le csak késik. Tovább jönnek a zombik akiket legyártottak a folyamat kivitelezéséhez. Van mitől félniük, mert a listát ugye okkult módszerekkel, véráldozattal "küldték át a rendszeren" és az nem olyan dolog amit csak úgy vissza lehet vonni uk-mukk-fukk. Szóval most saját szarukban fulladoznak egy darabig. hahaha Azért ilyenkor érzek némi elégtételt. S azért is örülök ennek, mert egyrész megmutatom nekik hogy nem olyan jók mint amilyennek hiszik magukat, és egyben azt is megmutatom nekik hogy én viszont tényleg olyan jó vagyok... És ilyenkor kezdenek kételkedni magukban, végre kicsit bölcsebben - és kezdenek elgondolkodni azon hogy ha ennek a gyereknek igaza van és tényleg előkészítette azt amit, akkor lehet hogy mégis kurva nagy szarban vagyunk... Nos már nincs 15 év hátra.

No comments: