Sunday 1 March 2015

I love you - szeretlek

Annyiszor hallottam már ezt - hmmm hányszor is? kb naponta pár százszor duruzsolja valaki a fülembe, miközben feni a kést... hahaha. Üres semmitmondó hazug és rothadt bűze van mindegyiknek amlyik ilyenformán próbál behatolni az elmémbe.
Nos a valódi szeretetnek vannak jól érzékelhető és megfogható - s persze megfoghatatlan - részei. A valódi szeretet aktív. Cselekvő. Azt adja amire a szeretettnek szüksége van. Az anya táplálja a gyermekét amely a gondoskodására szorul, megmelengeti, megöleli, testének melegével táplálja. Ételt ad neki, italt ad nekik megfelelőt ha tud - s még ezek nélkül is képes felnőni a gyermek, azaz ezek hiányában is ha a valódi szeretet jelen van. Ezek az alapvető dolgok: étel, védelem a külső viharok ellen, a szeretet cselekvő közössége. Az egymásért tett cselekmény. Az anya a gyermekéért tesz. Őt szorítja magához egy ölelésben.
Amelyik gyermeket nem simogatják, nem ölelik meg és nem töltenek el vele időt - az elpusztul. A szeretet cselekvő figyelme és közössége nélkül a gyermek elpusztul. Csináltak ilyen kísérletet is - ugyan azt hazudják hogy nem is kísérlet volt hanem csak úgy megesett a dolog - de ez nem igaz. Kipróbálták, hogy tudják. ugyanazok akik most is és akkor is hatalmas vagyonokon ültek és ülnek. Akiknek semmi sem drága hiszen mindenből van nekik elég.
A cselekvő szeretet nem a hátad mögött hiteget mindenféle gyönyörű és szép dologgal. A cselekvő szeretet nem játtsza azt hogy most félni kell és rejtőzködni az "ellenség" elől. Ma már nincs erre szükség. Az ellenség nyíltan megmutatta magát. Mindenki ellenség aki nem azokra az alapértékekre épít amelyek az emberi faj és élőhelye a föld életben amradásának kizárólagos alapjai. Őszinteség, józanság, felelősségvállalás hosszú távra. A hazudozás, megtévesztés, tettek nélküli üzengetés csoportja csak egy horda, akik próbálkoznak ugyanazzal amivel elődeik: megtévesztés és a kontroll a hatalom megtartása. A naiv őszinte emberek kifárasztása és elpusztítása. miközben pezsgőznek a magángépeiken, bárjaikben nevetnek mindenkin aki még dolgozik - és biztatják őket.
Nekik el kell pusztulniuk - minnél előbb annál kisebb lesz a katasztrófa amit maguk után hagynak. A többieknek nincs más választása.
---
A szar, az azért szar, mert nem olyan alapértékekre épít amik egy - és bármelyik - közösség alapjait képezhetik hosszú távon. Az ilyenek rombolóak és pusztulást hoznak - eleinte más közösségekre, majd önmagukra is. DZ elpusztul ha nem ismeri fel a veszélyt ami rá leselkedik. És nem ismeri fel mert a "barátai" úgy gondolják hogy nincs veszély - legalábbis őt ebben a hitben ringatják. Nem gond. Vállalom. Van esélye hogy életben maradjon ha észhez tér - ha nem akkor nem. Ő egy rohadt rendszer oszlopa. Okos gyakorlott abban amit csinál és szar. Rohaszt és ráadásul a legtöbb aki bedől neki észre sem veszi mit csinál vele. A velejéig rohadt. Soha nem tartozott hozzám. A ti szarotok. A segítségemet kérte korábban és ugyanúgy mint mindenkinek neki is segítettem abban amit kért. Manipulált autó, manipulált agyak és a többi. Szar, szar és fos.
---
Nem fogtok engem túlélni csak egy pár hónapotok lesz és annak nem fogtok örülni egyáltalán - ezt megígérem. :-) Szeretlek benneteket. I love you. Azért szabok egészséges határokat mert ez is része a valóságos cselekvő szeretetnek. Az anya határokat szab a gyermekének. Még a kutya is megfogja a grabancánál a túl messzire elkóborló kölyköt és visszaviszi az otthon központjába - biztonságba. A kölyök egy idő után megtanulja meddig lehet elmenni. persze addig időnként átlépi a határokat. most egy olyan határt feszegettek amin túl szakadék van. olyan mély hogy onnan nem fog egyikőtök se élve kimászni. sajnálom hogy nem hisztek nekem.

No comments: