Tuesday 9 December 2014

A mindent látó szem - The All Seeing Eye

Hórusz szeme. Nos miután a sok szarházi rájött - némi segítséggel - hogy az ultrahangos radar-célkövető-fegyver kiválóan használható megfigyelésre mivel a házak falai közé is belát, ezért elkezdték teliszórni a világot (a hatótávolsága szabad levegőn pár kilóméter, ha falakon kell áthatolnia akkor ez lecsökkenhet pár száz méterre, esetleg pár tíz méterre is).
A parametrikus elrendezésű kis szerkezettel már több célpontot is lehet követni vagy támadni, vagy egy célpontot több helen támadni - ezeket mind a vezérlő program határozza meg.
A bal oldalon látható szerkezet egy szórakoztató elektronikai termék (TEHÁT NEM FEGYVER, bár mint minden használható negatív dolgokra is, ennek a teljesítménye kicsi mindössze néhány méter a hatótávolsága), audio eszközöket lehet hozzácsatlakoztatni melyek irányított hangnyalábként hangosítják ki kedvenc muzsikánkat, leckénket stb. Viszont ugyanez a kis szerkezet egy ügyes számítógép vezérelt program segítségével - amia kár egy mobiltelefonon is elfér sőt egyben a távvezérlés is megoldható a telefonon kersztül - mindjárt egy halálos fegyverré alakulhat, vagy akár egy követő, manipulációs eszközzé.
Egy ilyen pici kis szerkezet képes egyszerre több ultrahang nyalábot produkálni, mivel egy "lövéshez" három ultrahang generátor fej szükséges. Ezen a szerkezeten a parametrikusan több jeladó van elhelyezve. Ugyanaz a jeladó, vevőként is funkcionálhat, így a pulzált jeladás mellett a szünetekben igen pontos célkövetést lehet megvalósítani a visszaverődő jelek radarszerű használatával. Az eszköz igen egyszerű, az irányító program fejlettsége határozza meg hogy a beérkező képeket hogyan dolgozza fel (milyen intelligensen) és mit hogyan támad.
Ilyen és ehhez hasonló eszközökkel - mivel nagyon olcsó előállítani - be lehet szórni egy egész országot is. A nagy tömegben kihelyezett eszköz képes arra, hogy pontosan lekövessen egy célszemélyt, és akár a célszemélyt követők számára is képes kommunikációs kapcsolatot biztosítani - mivel képes audio hangnyalábokat hallható formában is közvetíteni. (lásd a Holosinics cég termékeit)
Bonyolultabb programok használatával össze lehet hangolni akár 100 résztvevő mozgásának lekövetését és hangalapú utasítások közvetítését is. Ezen a szerkezeten alapul a jól szervezett zaklatás intézménye és ez teszi lehetővé hogy olyan iszonyatosan jól ellenőrzött környezetet teremtsenek egy bizonyos célszemély köré. Pontosabban ez az egyik technológia.
"Ne törődj a függöny mögött azzal az öreg kis emberrel!"

Minden csoda három napig tart, főleg ha a bűvész trükkje lelepleződik. A szerkezet és a módszer azért kellett, hogy megtanítson benneteket arra, hogyan nyissátok ki az elméteket olyan irányokba amit korábban nem voltatok hajlandók még csak meggondolni sem. Ma már - a technikának köszönhetően - széles körben foglalkoztok ti ott az intelligencia köreiben olyan problémákkal amiket 10 évvel ezelőtt lesöpörtetek az asztalról vizsgálat nélkül. Sajnos ez a technika is sok ember életét oltotta ki. Ha odafigyeltetek volna arra amit mondani akartam 20 éve, akkor ez nem történt volna meg. És még ma sem, még mindig nem akartok hinni nekem és ez további életek kioltásába fog kerülni. Rátok szabadítom a következő hullámot.
A doppler hatás egyébként cunami elindítására is alkalmas. A mindent látó szem kiszúrva.

No comments: