Sunday, 28 December 2014

összefogás

A csótányok karneválja ez... Ma összefogott - kiegyezett - egy szélesebb réteg s örömtáncot járnak, mintha lenne mit ünnepelniük. Azt hiszik győztek. Azt hiszik ezzel lezárták az elképzelésem előtt az összes lehetséges ösvényt, vadcsapást. Azt hiszik ezen a patkányhorda kelet-közép európai szinten létrejött ruszki-tábor csatlósai, hogy ezzel ki van húzva a kezdeményezésem méregfoga. De nem csak ők hiszik ezt. A nemzetközi porondon is ott vannak a pökhendi nagyravágyó maguk "tehetségétől" és képességeitől elájult, elszállt szennyeslelkek, akik szintén ezt hiszik. Persze van egy pár az intelligencia valódi csúcsain akik átlátják, hogy mi a valós helyzet - de ők meg lapítanak vagy nem hisz nekik a többség (mer demokrácia van a többség dönt, még arról is hogy mi a valóság - hahaha - legalábbis szerintük).
A probléma az, hogy létezik egy ezektől a szarháziktól független valóság, ami nagyon is véres valóság és nem sok beleszólásuk van azaz egyre kevesebb lesz az elkövetkező évek során. Annyira felfuvalkodottak, hogy beszólogatnak és kekeckednek még mindig velem. Nos én meg türelmes ember lévén egy darabig tűröm és aztán elszakad a türelmem fonala.
De sebaj még szerencse hogy számítottam erre is. Előkészítettem mindent erre az esetre is. Olybá tűnik hogy sajnos ezt az utat választja a többség - azt hiszik hogy ez a könnyebb út. Pedig a szenvedés ami ezek miatt a döntések miatt osztályrészük lesz nehezen leírható szavakkal.
Már nem fáj. Sokáig elkeserítőnek találtam, hogy még a hozzám legközelebb állók is ott rúgnak belém ahol tudnak, és mindent le és eltagadnak tőlem. De ennek is vannak előnyei és hátrányai is. Így nekem például a kisujjamat sem kell megmozdítanom ahhoz hogy elvégeztessem ezekkel a piszkos munkát. Ők meg nem is értik. Próbálnak bizonyítékokat összeszedni, és ha az nem emgy akkor legalább kreálni - ahogy azt szokták - de ma ez már ezen a szinten ahol én járok nehéz. Ezen a szinten ugyanis azonnali következményekkel jár ha valaki hazugságra építve próbál akciót indítani. És itt már nincs félrebeszélés. Mindenki tisztában van azzal hogy komoly felkészülés előz meg minden lépést. Félreértésről szó nincs. Itt már a ráutaló magatartás is halálbüntetéssel jár. Nincs pardon. A többi meg vagy megtanulja hogyan kell ezen a szinten létezni vagy megdöglik. Sajnálom. A kínálási idő lejárt. Mindegyikőtöknek volt elég ideje arra, hogy megértse és megtanulja miről van szó. Aki nem csinálta meg amit kértem, amiben megegyeztünk, ami az egyetlen helyes útat jelenti - azok most vérrel és szenvedéssel fognak fizetni, méghozzá súlyos árat.
De ennek a kiegyézsnek a kiszélesedése is ugyanoda vezet tulajdonképpen: csak így egy kicsit fájdalmasabb lesz a dolog ott a piramis tetején.
Odáig fajult a pökhendi szarrágók elbizakodottsága hogy elhiszik amit a hazug "tudós" sereg állít nekik. Elhiszik és erre építik a terveiket. Ez borzalmas katasztrófát jelent. De már túlságosan elfáradtam ahhoz hogy bárkivel is vitázzak. Nem vitázok többet. Elmondom amit én tudok. Erre még hajlandó vagyok. De ezt is csak akkor ha valaki kérdezi vagy valakit érdekel. A szomorú ebben az, hogy mivel én terveztem meg a fegyverek és módszerek nagy részét - így én vagyok az aki mindent tud ezekről és ezek együttes hatásáról. Ezért elég nagy merészség figyelmen kívül hagyni azokat amiket megosztottam a világ dolgairól. De hát az ostobának kár magyarázni. Bele is fáradtam.

9 comments:

Anonymous said...

Volt korábban egy bejegyzésed, amiben azon gondolkoztál, hogy Putyin céljai valóban jók vagy csak színészkedik. Az előző bejegyzés alapján ez eldőlt. Meglehet kérdezni, hogy mi derült ki azóta?

Sound said...

Hát olyat hogy mik az ő céljai nehéz kijelentésként leírni. Az ilyen tapasztalt öreg rókák nagy vitorlázók, amilyen a szélirány úgy állítják a vitorlát... De nekem olybá tűnik nem a valóság talaján építkezik. Ezt a véleményemet a megjelenő hivatalos megjelenéseire alapozom. Mozgat egy hatalmas ügynöksereget, hadsereget és civil hadsereget - de a realitásokkal elveszzítette a kapcsolatát, ugyanakkor a birodalmi törekvését nem adta fel (nem is teheti meg a mögötte álló kényszerítők miatt). A Kásler Árpád honlapján közzé van téve egy lista ami felsorolja a devizaadósság problémájával érintett országokat: nagyjából pontosan fedi a rejtve fennálló russzki birodalom területét és banki ügynökhálóját. A hadserege nem elég fejlett ahhoz hogy meg tudja tartani ezt a területet. És nem is fogja megtartani hiába is igyekszik. Ugye csak innen magyarországról még ma is kosárszám hordják ki a lóvét a russzkik is többek között az IMF-el kart karba öltve és maradt is itt helyben belőlük. Pakson pl még ma is vannak olyan családok akik alig beszélnek magyarul csak oroszul... A politikusok alapból színészkednek egyébként. Igen Putyin is menni fog szépen ahogy a többi.

Anonymous said...

Ennek a maláj légitársaságnak van valami köze az eseményekhez, vagy csak "véletlen"?

Sound said...

Nem kötóvetem az aktuális eseményeket. Mi történt? Megint lezuhant egy MH valahányas repülőgép ukrajna környékén? Nem tudom mi volt. A legutolsó ilyen esemény az MH370-es híreit követtem. Ezekből két dolog állapítható meg biztosan. Az orosz vezérelt ukrán hírcsatornák mindegyike hazudik. A nyugat szintén hazudik. Pontosan kideríteni hogy mi történt akkor lehetne, ha megvizsgálhatnánk a roncsokat és a helyszínt, de ehhez nincsen meg a lehetőségünk. A hírek meg teljesen át vannak alakítva a propagandaigényeknek megfelelően. Sok a kérdés ezen járatokkal kapcsolatban. A kavalkád meg elég jó talaj az ügyeskedő titkosszolgálatoknak, mindegyik oldalon. Az egyszerű mit sem értő emberek meg ilyenkor sajnálatos módon a focilabda szerepét kénytelenek elszenvedni - egészen addig amíg a túlélési ösztön rá nem kényszeríti őket arra, hogy a fejükhöz kapjanak és elgondolkodjanak azon ki kicsoda és mit is csinál valójában (miközben simabeszédűen hazudik mint a vízcsobogás). n már nem vagyok aktív - bár néha megkérdezik a véleményem, tanácsom, segítségem kérik - tehát nem férek hozzá, számdékomban sincs hogy bekapcsolódjak ezekbe a játszmákba. Undorodom a legtöbb húzástól amit a legtöbb nagy manipulátor csinál, mert semmi másról nem szólnak mint harácsolásról - szép köntösökbe rejtve.

Sound said...

Röviden: nem tudom.

Anonymous said...

Elsősorban a 370-es gépre gondoltam, ami szokatlan módon szőrén szálán eltűnt márciusban. Az is érdekes, hogy mit keresett szintén egy maláj gép egy háborús terület fölött. Az utóbbi AirAsia QZ8501 pedig állítólag lezuhant. Mintha valami 'szarházi' a saját céljaira használná fel ezeket a szerencsétlenségeket, hogy likvidáljon valakit, szervkereskedelem, emberkereskedelem vagy valami még rosszabb céllal. Egyedül az ukrajnában lezuhanttal kapcsolatban lehet biztosabban kijelenteni, hogy a feszültség keltés volt a célja. Bár ez magánvélemény.

Sound said...

A repülőgépek gyakran azrt hullanak le az égből mert valaki azt úgy akarja. Elég régi dolog ez. Tulajdonképpen elég könnyű egy repülőgépet zuhanásra bírni, hiszen sérülékenyek önmagukban.
Mindegyik fél igyekszik előnyt kovácsolni a hírekből. A tények a háttérben viszont tények maradnak. És manapság hullanak a rosszfiúk is mint a legyek - hála a jó égnek... :-)

Anonymous said...

Köszi a válaszokat! Akkor néhány plusz kérdés, ha lehet :) Miért nem zárják le ezt az oldalt, lehetetlenítik el a munkádat? Vagy tudnak egyáltalán ezek a csoportok erről?

Sound said...

Sokan tudnak arról amit megosztok itt sőt... Valószínűleg azért nem vacakolnak ezzel a bloggal, mert azzal semmit sem érnek el. Felteszem máshova. :-)
Biztos lehetsz benne, hog akit érint a téma az árgus szemmel és nyitott füllel fülel állandóan. Nincs ugyanis más választása.