Thursday 20 June 2013

na mi van? nyaraltok?

Kicsit mehetne tempósabban ez az ügy. Tetves szarházikból már nagyon elegem van. Jó oké tudom, hogy szarból nem lehet várat építeni. Ez a Kásler is csak addig működött normálisan amíg azt csinálta amit megbeszéltünk. Natalyt is pofozgatják nekem úgy tűnik, de talán ő talál egyfajta egyensúlyt. Jack szerintem totál eltévedt. Szaros zsidrákok. Ez egy nehéz ügy, nekik lesz a legnehezebb a váltás.
Ja a váltás elkerülhetetlen. Ha élni akartok. Posta is egyre lejjebb süllyed a mocsokban. Azt hiszi, hogy majd ő megoldja így meg úgy, a pofámba röhögött, hogy ő nyaralót akar meg jólétet... Megkapta. Most ugyanazok akiket eddig szolgált szépen ledarálják tölteléknek. Én biztosan nem fogom a kisujjamat sem megmozdítani érte. Szarházi megeszed amit főztél. És mind fizetni fogtok - még felfogni sem tudjátok milyen súlyos árat. Ezek a Bogárék nem tudom miben gondolkodnak, mert amit tesznek az minden mocskot felülmúl - sajna ők okosak. Majd meglátjuk.
Érdekes, hogy már nem izgat ez a dolog annyira. Végül is igaza volt Ron Paul-nak. Ron paul was a useful idiot in the system. He did not see the hidden power-force (Gladio army) and he just calm everyone who was concerned about it. Teszem amit tudok és ez elég kevés most. De hát ahhoz képest amit elvégeztem - senki egy szót sem szólhat. Magamhoz képest érzem kevésnek.
Lassan kezdik megérteni talán, hogy vége a bulinak. A többi nem reagál, a tehetetlenségükben hagyták hogy kiépüljön a totál jogi infrastruktúra amivel helyettesíteni tudják a Galdio hadseregét. Snowden remekül dolgozott. Bátor gyerek, elszánta magát és végig is csinálta. Ugyan én is így indultam, nem sok eséllyel az életbenmaradásra - aztán még mindig itt baszom a rezet.
---
"We believe in democracy."
"You do not understand what I just explained to you."
"Yes I do."
"No you do not."
"Someone already spoke about the secret army to this guy, someone who discredited the subject in his eye with some bullshit. He was prepared for this meeting."
"Why are you guys wasting my time with this man?"
"Please just a little bit listen to him and talk to him."
He started to take play seriously and tried to make a point out of the situation.
"I mean, even if there is a hidden ruthless powerful struture present, we belive that every community has the right to make wrong decisions."
After a little silence:
"You will feel sorry for this statement later."
---
A,B,C,D,E,F,G,H,....tervek. Állandó elemzés és gondolkodás. Lehetőségek. Sakk. Elemzés.
Nem látjátok még mindig? Miért nem kérdeztek? Vagy látjátok és szartok mindenre? Vagy csak rövidlátó érdekek miatt szartok rá. Vagy teszitek a dolgotokat, de még nem vagytok elegen. Vagy egy kicsit erre táncoltok és egy kicsit arra? Vagy egyszerre mindezek együtt fejtik ki ezt a masszát. Mozog valami végre. Hírzárlat.
---
A paksi atomerőműben szivárgásriadó volt pár napja. Szarubán hírzárlatot rendelt el. Még nem tudják mi történt szivárgást nem mértek de a riasztó beindult. Értetlenül állnak az események előtt. Én nem. Figyelmeztetés volt.
---
I can remember a conversation between the us - I mean the peaks of the military intelligence. Albert asked me what I think of moving through a wall?
"Do you think it is possible?"
"Well. Yes."
"But I think I will never make it. If you can imagine it happen some way, if you can finde a racional scientific possibliity to complete it, a serious one, than by visualizing it trough strong hipnotic state of mind we could probobly reach that state of mind. But I think these kind of skills are unreachable for us in this times because these are there for discovery for curiousness, and exploration and in our time we would use it for distractions and war tools. I think when the collective consciuosness reches a level when thelepathy will become everyday knowledge and remote we will use daily remote viewing and spycic means to communicate and this collective consciousness will reach the level when the waste majority of human rae will understand the living rules of this universe (and committed to it by "live and let live") than we will have that kind of collective psycic power which will allow us to just teleport to other places in the universe not just walking trough walls. But right now I think individual power is not enough to do that and it wont be. Probobly these abilities are there in the collective area of psy because we are not allowed to have that based on one individuals power. And I think there are more restrictions on that kind of power. I think Rasputin did somhow that explostion. There was no sign of any crater, he survived more posionings... So my individual mindset, mindframe is however flexible, do not allow me to get that state of mind and have excess to that power. I think a few generations later, if humanity will survive, than we will be able to do that. Yes."
---
Ohh. Persze. Susurluk után voltak változások: egfajta bandahábor is elkezdődött, hiszen ezek a nagy halak kordában tartották a kisebbeket. Fékek. Eltűntek a fékek is és emiatt elszabadultak a kis halak. A nagy halak fékei - a Gladio hadsereg - feladata volt a kis halak megfékezése és a kívánt irány fenntartása. Ezért a becsületes és a nép közös érdekét szolgálókat megkínozták és megölték, a gyengébbeket elhasználták a mocskos profit és hatalmi céljaik szerint - miközben a társadalom felé mint "fék" mutatták be magukat, rendőrfőnökökként a társadalmi rend őrzőiként. De ez nem volt igazi fék hanem csak fake.
Nem ragozom tovább, aki érti az ösze tudja rakni a képet a Török eseményekkel kapcsolatban és úgy globálisan. Most próbálgatják, hogy mit tudnak tenni ellenünk. Sok vérfogelfolyni sajnos, mert szükség is van a brutalitásukra - a mélyen alvó társadalom és méginkább a mélyen alvó intelligencia miatt. Meg kell tapasztalniuk az embereknek a demokrácia mögé rejtett zsarnokság igazi arát ahhoz hogy fellépjenek ellene. És fel is fognak lépni ellene, mert ha nem akkor megdöglenek. Kegyetlenség? Az. Tudsz jobbat? Van jobb stratégiád? Állj elő vele és csináld meg. Volt jobb? Hazugságok tömkelegével találkoztam olyanokkal mint ez a Ron Paul. kedves és igazszívű öregúr, de idióta, mert nem hajlandó a valóságot látni. Oké vigyáztak is rá, hogy soha ne is tapasztalja meg a zsarnoki rendszer öklének valóságát: a Gladio hadsereg mocskát. Azért tutak ilyen hosszú időn keresztül uralkodni, mert okosan nem használták a technológiát, a módszert úlzottan és a legjobb szakembereket fizették meg akik eltüntették a nyomokat, lemosták a vért és letörölték az ujjlenyomatokat. Ezért kellett felemelni a szintet minden kommandós kiképzés területén. Mert a jelenlegi szinthez el KELL sajátítaniuk azokat a készségeket és képességeket, amik lehetővé teszik számukra az életben maradást - viszont ezek a képességek megtanítják őket látni azt is, hogy mi felé haladunk. Sokan vannak. És egyre jobban látják, hogy mi folyik itt. Egyre jobban és tisztábban látják a parancsadók féreg voltát - bár nincs olyan undorító egyik más teremtménye sem a földnek és nem akarom őket megsérteni a hozzájuk történő hasonlítással.
---
Azt kérded hol rontottátok el? Ott hogy velem ujjat húztatok.

No comments: