Friday 19 October 2012

Ladder

Igen. Én irányítottam egy jó darabig. És ma ezért kel fel a nap, mert kegyes voltam veletek. Mert voltak, akik szerettek engem és ez reményt adott. A remény pedig azt mondatta velem amit mondanom kellett, hogy élhessen tovább ez a bolygó. A stratégia amit kidolgoztunk (!) a világ legjobb embereivel közösen - felboríthatatlan, mert a valóságra épül.
"Rendkívül arrogáns. Magyar. Tudjuk, hogy magyar."
A bokámig nem értek fel surmók! Azt fogjátok tenni amit elterveztünk. Nincs más választásotok. Vagy meghaltok mind. Rövidesen.
Arrogáns, mert elege van az állandó zaklatásból, mert pont azok, akik nemes célokra hivatkozva védeni akarják a társadalmat, a nemzetüket, a földet - pont ők viszok tovább a mocskot és azt a rendszert, ami mindezek pusztulását okozza. Igen ti vagytok a világ megrontói.
Otthagytatok amikor segítség kellett volna. Most megeszitek amit főztetek. Halva akartatok látni, most végignézitek a hatalmatok légneművé válását. A birodalmatoknak vége van. Még rúgkapáltok ahogy csak tudtok, de vége. VÉGE. A pénzrendszer meg fog változni. A jó pénz mindig kiszorítja a rosszat. Mindig a jó.
Byrd sokat tett. Most kezdem megérteni. Újra.
Idővel kapkodni fogtok majd a tudásom után. Nem kerülhetitek ki azt amit alkottunk. A katonáknak elegük van a háborúból! És úgy döntöttek, hogy véget vetnek neki. Azok akik nem voltak még háborban, azok akarják azt és szervezik, pénzelik. A legtöbb nem akarja. És ők a legokosabbak. A legerőssebbek.
Mi vagyunk azok és mi vagyunk többen. A terv úgy tűnik működik. A felszínen még látszólag ti uraljátok a terepet, de ez is csak a taktika része. Byby.

No comments: