Tuesday 22 March 2011

A transzparencián is túl

JR - street art
...a változás. Alulról kellene elindulnia, nem felülről. Jó, ha azok, akik elkezdik tudnak használni valami fajta intelligenciát. Főképpen a sajátjukat. Vannak már értékek, amik megjelentek. Példának megemlíteném Morvai Krisztinát, aki elsőként próbál valamilyen fokú átláthatóságot (transzparancia) biztosítani az elvégzett Európa Parlamenti munkájával kapcsolatban. Honlapján közzéteszi a felszólalásáról készült felvételeket - így pontosan lehet tudni, mit is mondott és hogyan is mondta el a minket képviselő szolgálattevő. Ez érték bár egyébként a legfontosabb kérdésekben ő sem jeleskedik - bár úgy tűnik, mintha próbálkozna. Meggyőződésem, hogy az államnak teljesen átlátszónak kellene lennie. Minden téren. Nincs szükség titkolózásra.
Világszerte lezajlott folyamat, hogy az államok titkos szervezetei beépültek az aktív politikai életbe - és ami még rosszabb - a törvényhozás folyamatába is.

1973 óta, csak elvétve dokumentálnak bármit is és a kapcsolatfelvétel módja is olyan rafinált lett (a különleges audio technikák: mikrohullámú audio, silent sound, infra sound, lézeres hangtechnika, elektronikus gondolatolvasás...), hogy bizonyítékot gyűjteni egy egyszerű (nem billionárius) halandó számára lehetetlen.
De kapcsolatfelvételre nincs is olyan nagy szükség. A hatalmat kezükben tartó állami vezetők önmaguktól követnek egy íratlan szabályt. követik a saját belső meghajtójukat: a hatalomvágyat és az ennek eszközeként szolgáló pénzt. A birodalom - mely összeomlóban van - egybentartásához viszont szükségük volt tudósokra és gynevezett rendes emberekre is. A rendes emberek nélkül ugyanis egyetlen céget sem tudtak volna hosszabb távon egyben tartani. A kiképzett (értsd: hipnotizált - sok gyermekkorától) romboló személyiségű és/vagy tudathasadt emberek nem tudtak együtt működni.
A technikát rombolással szerezték meg. A rombolásra épül az egész világfelfogásuk. John F. Kennedy a hidegháború egy pontján, amikor az oroszok Kuba felé tartottak pár atomrakétát szállító hajóval - felébredt. Mi történt vele? A CIA egy bombázógéphez hasonló típusú gépet küldött az oroszok fölé. Akkor volt  utoljára olyan közel a föld a pusztuláshoz, mint most. Az atomháború kitörésének lehetősége és az a felismerés, hogy az amerikai CIA-t irányítani tudó, háttérből manipuláló gazdasági hatalmasságok (náci családok és bankárdinasztiák) akarják és tesznek is a háború kitöréséért - segített neki észre térni.
A pálfordulását követően azonnal nekilátott a háttérhatalom erejének megregulázásához. A Kubai öbölben készülő akciót kersztül húzta, majd a maffia mozgásterét is korlátozta azzal, hogy feldarabolta a CIA-t - de a legkeményebb és a halálát okozó cselekedete a 11110-es számú elnöki rendelet, mellyel a Federal Reserve a bankjegykiadás monopóliumát bitorló bank bezárását döntötte el és egy új pénzrendszer bevezetését. Ez betette a kaput a háttérben meghúzódó náci hatalmasoknak. 1963-ban kivégezték a CIA, az FBI és a  rendőrség tevékeny részvételével. Lyndon B. Johnson, Prescott Bush (Bush papa) voltak a fő szervezői az akcióknak. Jutalmuk az elnöki szék lett a későbbiekben.
De nem csak ő ébred rá a hatalmaskodó háttérhatalmak sötét és emberellenes gondolkodásmódjának pusztító lényegére - és nem ő volt az utolsó, aki szembe is fordult vele.
Midaz, amit ma tudunk ennek a körnek a céljairól - a felébredt névtelenek, bátorságának köszönhető, akik életük kockáztatásával filmekben, művészeti alkotásokban, irodalmi virágnyelven megosztották velünk ezt a tudást. Ezek között az emberek között találunk olyanokat, mint George Lucas (Star Wars trilógia, THX 1138, Matrix trilógia), Orwell, pályája vége felé Michael Jackson (They don't really care about us),  George Green (billiárdos - a pénz előállításának folyamatát ő magyarázta meg a lehető legegyszerűbben és bárki által érthetően), Uri Geller (az emberek bevonása a hétköznapitól eltérő tudat erejének megtapasztalásába), és nagyon sokan mások. Sokan meghaltak közülük: John Lennon (Mind Games), Jimi Hendrix (szalag visszafelé játszása - tudatalatti üzenetek felfedezése) és sokan mások.
A birodalom a gazdasági hatalmat szépen lassan megszerezte minden állam jegybankját (pénzkibocsátás - infláció uralma) és gazdálkodását uralva. Az egyik fő céljuk az emberiség feletti tökéletes és teljes kontroll megszerzése volt. A totális hatalom. De nem csak az emberiséget, a természetet (időjárás, szél, hőmérséklet, állatok) is uralni akarták. Ez a függőség az, ami az emberiség számára a legtöbb szenvedést, vért, és halált hozta el - pusztítóbb, mint bármi más. E miatt nagyon fontos megértenünk azt, hogy mi a függőség. Amíg ezt nem értjük meg - nem lesz változás, mert bárki belekerül - menthetetlenül elveszik benne - s a földünk pusztulását fogja okozni. A tektronikus fegyverek létezésének korában élnünk és egy nemzetek feletti háború zajlik a fejünk felett ezekkel az eszközökkel (is). Ezek a fegyverek képesek az egész bolygó elpusztítására (a föld alatti bunkerek sem nyújtanak védelmet ellene).
Hogyan jutottunk el idáig?
A kapzsiság és a hatalomban megrészegedett ember függősége juttatott bennünket ide. A függőség gyökere: a spirituális teljesség hiányában szenvedő ember.
Ma a háttérhatalom által elindított adósság-hitel buborék, hatalmas világválságot okozott. A célja ennek a válságnak a következő szintre emelés lett volna: a világpénz és az ezt szabályozó központi bank felállítása. A buborékból ugyanis csak így lehet kitörni, ha még egy szintet helyezünk az eddigi rendszer fölé, aki apuka módjára kezeli majd az államok kaszzáiból hiányzó (ellopott) pénzeket.
Ugyanakkor e háttérhatalom mellett lassan kialakult egy másik hatalom is, mely ma már erősebb ez előbbinél. Ereje abban rejlik, hogy nem rabszolgákat és robotokat (értsd: agymosott, osztott tudatú, boilógiai emberforma) használ, hanem spirituálisan egész-séges emberek az életüket teljességében neki szentelve támogatják. Ez a hatalom csak akkor pusztít, ha muszály. Ez a hatalom nem a destruktív energiákra épít. A harmóniára épít. A szeretetre.
Tagjai felismerik egymást, a tetteiken keresztül. "Egy új emerfaj van kialakulóban." - mondja Hamvas Béla.
Noha a háttérhatalom még látszólag birtokolja a hatalmat, órái meg vannak számlálva. Az emberek egyre tudatosabbak. Kezdik megérteni mi is az a hipnózis, hogyan lehet kilépni belőe és szabadon dönteni. Kezdik összegyűjteni az évtizedek óta szigorúan titkos technikák létezéséről szóló adatokat. Kezdik megérteni az évtizedek (generációkon keresztül) alatt kiépített agymosó rendszerek - iskola, egészségügy, katonaság, egyház, politikai berendezkedés, egyetem, médiák, igazságszolgáltatás - működésében a manipulációs szándékot, az emberiesség kiirtására törekvő, konzumidióta robotok legyártását célzó, sorok közötti üzeneteket.
Nagy öröm látni egy egy valódi értéken akár az Európai parlamentben is megjelenni. Transzparens egzisztencia, univerzális orientáció. Az ébredezők nem tökéletesek. A manipuláció folyamatosan jelen van. A visszaesés napi veszély. A probléma alábecsülése szintén. Az értékeket viszont észre kell vennünk. Nincsenek oldalak. Emberek és robotok vannak - majdnem ahogyan a Mátrix című filmben láthattuk egy különbséggel: bárkiből lehet robot, ha nem figyel önmagára.
Hogyan ne legyünk robotok? Kérdezzük meg magunktól van-e közös célunk? Kérdezzünk rá minden tudásra, amit a szüleinktől kaptunk. Ne higgyünk el semmit, csak ha megtapasztaljuk, vagy meggyőződtünk róla. Bármikor legyünk készek megkérdőjelezni saját tudásunkat. Szeressük önmagunkat. Gondolkodjuk a szavaink jelentésén. Cselekedjünk pozitívan, szeretettel teli. Halgassunk az intuícióinkra, figyeljünk a testünkre.
Ez a tanácsadó lista hosszú lehetne.
Röviden: Tedd azt, amit helyesnek gondolsz, és az érzéseid is helyesnek jelzik. Ha helytelen javítsd ki.
Uff...majd én megmondom mi van című műsor...

No comments: