Tuesday, 16 November 2010

Magyarország el fog tűnni a térképről

Nem gond. Ha belegondolunk, országok születtek és tűntek el a történelem során. Hol volt olyan, hogy Csehország és Izrael és hol van a Római birodalom, a Szovjetúnió?
Most Izrael állam igázza le Magyarországot. A Jobbik sem tiltakozik. Nincs remény. A palesztinok sorsában fogunk osztozni.
Magyarok nem tanultunk meg látni. De mint, ahogyan az USA-t is be tudta nyelni Izrael, úgy ez a pici ország sem kerülhette el a sorsát. Törvényszerűnek tűnik a dolog. És mint ahogyan Amerikában is kezd kialakulni egy ellenálló réteg, akik tisztában vannak azzal, hogy a mindenkori amerikai kormány nem az amerikai lakosság érdekeit szolgálja - úgy majd otthon is ki fog alakulni ez a réteg. Már vannak harcosaink és vannak sajnos áldozataink is. Ez utóbbiak közé sorolom Geréb Ágnest, Budaházit.
Ébresztő!

1 comment:

Anonymous said...

Jaj, Te kedves, nem baj ám az! Az Ember nemzetek fölött álló. Csak az a gond, hogy nagyon kevés van belőlük :S (Azért a nyelvért sajgok, de egy másik életemben úgysem fogom tudni, hogy volt egyszer egy gyönyörű, hajlékony, kifejező magyar nyelv.)