Wednesday 16 December 2015

Az én nótám, így

   Én vagyok az, aki nem jó
   Felleg ajtó nyitogató
   anananná...
   Nyitogatom a felleget
   Sírok alatta eleget
   anananná...
   Poros útnak kátyús széle,
   A tüskének horgas vége,
   a na azannnya keservit
   De az én utam oly egyenes
   Bátor szívem kis madár repdes
   anananá...
   A folyónak rontott partja
   Ellenségem vére marja
   anananá...
   Fegyveremet jól forgatom
   Ha rám törnek megmutatom
   anananá...
   Bolond vónék ha búsulnék
   Ha a búnak helyet adnék
   anananá...
   Én a búnak utat adok
   Magam pedig vígan járok
   anananá...
   Leánykának piros orcája
   Szépen libben a szoknyája
   anananá...
   Táncba viszem megforgatom
   Az orcáját megcsókolom
   anananá....
---
Így. Ahogy a Csík János húzza és énekli. Ez az én nótám.
---
A manipulációs eljárások kikerültek és sokan arra használják hogy az üzleteik forgalmát felpörgessék. Ez már régóta így van. Most leírok egy másfajta megközelítést. Aki bármilyen formájó manipulációs eljárást úgy használ hogy elrejti és a szabad döntést valamilyen módon nemteszi lehetővé a célszemély számára, és profilozás nélkül általános célpontra tervez, az gyilkossági kísérletet követ el és ennek megfelelően kezelendő. Ezekkel a módszerekkel ölni lehet. Aki nem győződik meg arról hogy célszemélye rendelkezik e megfelelő mennyiségű jövedelemmel vagy vagyonnal, vagy földdel és úgy a pénze elköltésére manipulál az gyilkosságot kísérel meg az életlehetőségek elvételével. Ezekkel a módszerekkel ölni lehet - ez bizonyítást nyert. Aki ilyen módon használja az gyilkos és akit ilyen módon célba vesz annak joga van az önvédelemhez.
Az ilyenfajta maipuláció fegyver és a fegyverhasználatnak vannak szabályai. Aki nem tartja be a biztonsági szabályokat az megjárhatja úgy is hogy a fegyver például visszafele sül el.
---
Még Pécsett a gyerek úgy gondolta érdemes ezt a Gömzsik féle dolgot itt is megpróbálni, mert a többiek lezárták önmagukat és nem figyeltek akármit mondhatott, semmilyen ésszerű és logikus érvelés nem jutott el hozzájuk. Ezt két okból csinálták. Az egyik ok az volt hogy az erős hipnotikus hatás alól kiszabaduljanak, amivel a gyerek "métejezte" őket, azaz nem akarták látni a valóságot mert így volt nekik kényelmes, másrészt azon kevesek akik pontosan tudták mi a helyzet ők irányították a hálózat megmaradt részét hogy álljanak ellen a gyerek bármilyen befolyásának mert egyébként meghalnak bele. Persze akoriban így volt mert egyrészt így tudta a gyerek kivenni a rendszerből azokat akik változtatni akartak és meg akarta őket kímélni a folyamatos élethosszig tartó zaklatástól, másrészt a rendszer irányítói vadásztak mindenkire aki segített vagy egyetértett a gyerekkel.
Szóval hogy mégis legyen elmozdulás odahívott valakit, hogy hátha az ő segítségével átjut néhány logikus és ésszerű meglátás. Így is lett. Ukrajnából érkezett a segítsége egy csinos lány formájában. Elmagyarázott enkik egy pár dolgot. Ekkor történt az uránvárosi támadás.
---
Akkoriban adták a németek a lehallgatós megfigyelős cuccokat, amit a gyerek fejlesztett. Az egyikük megmutatta és kérte a tanácsát hogy mit hogyan érdemes csinálni és mit kell tudni róla. A gyerek elmagyarázott minden specifikumot.
"De arról tudj hogy ez amit ideadtak legalább három generációval korábbi cucc, nem a csúcstech amit csináltunk."
"Jól van jól van, de odaadták és ingyen adták. Ha nem adtk volna még ennyink sem lenne."
"Szeretem az ilyen hozzáállást. Viszont arról tudj hogy ezzel a holmival csak azokról tudtok bizonyítékot szerezni akiket ők hagynak nektek és akárkit figyeltek velük, tudni fognak mindenről."
"Ez mit jelent? Nem bízhatunk meg bennük?"
"Ez azt jelenti, hogy amikor itt összefogdossátok a gyermekkereskedőket és őket prostituálókat, zaklatókat és velük visszaélőket stb, akkor a kínálat meg fogcsappanni. Kereslet meg lesz. Ezért a környező országokból jön majd a hiánypótlás. Amior azokat is legyakjátok, akkor az után csak azok maradnak akiket nem tudtok majd megfigyelni és elkapni. A németek."
"Jajj ne mondd már, most adtak egy csomó dolgot ingyen mindezt azért hogy egy pár év múlva átvegyék a piacot? Ezt akarod mondani?"
"Azt akarom mondani, hogy ott is ugyanolyan a hálózat mint akárhol. Van egészségesebb része de a java mocskos szarházi. És ha azokat a cuccokat használjátok amit tőlük kaptatok akkor őket nem fogjátok tudni elkapni - ergo ők ogják tudni átvenni a teljes piacot. Tehát fel kell erre készülnötök."
"De hogyan? Nincs pénzünk saját cuccot fejleszteni."
"Eza folyamat el fog tartani egy pár évig. Először a hazai szemetet fogjátok szelektálni, akkor majd jön a környező szemét és ők jönnek majd utoljára. Ha ügyesen gondolkodtok akkor nem csak azt derítitek ki hogy kik vannak benne, hanem azt is hogy hol tartják a befolyt pénzeiket. Szépen ellopjátok tőlük és a mocskos pénzből fejlesztési pénz lesz amivel a gyerekeket meg tudjtok védeni, és abból a pénzből pedig tudtok fejleszteni. De egy dologra nagyon ügyeljetek."
"Mire?"
"Arra nehogy véletlen a pénz mámora - mert itt nagy lóvék forognak ám - megszédítsen benneteket és elkezdjétek ti segíteni egy egy ilyen dealer pénzeszsákját megtömni hogy még több pénzt tudjatok majd ellopni. Lesz ilyen közöttetek. Ha lesz akkor az egész visszafele fog elsülni. Ezeket majd mind meg kell ölni azokkal a németekkel együtt akik idejönnek üzletelni."
---
Szóval Két rendszer van, az egyik technikai alapú - ezt ahsználhatja gyakorlatilg mindenki de elsősorban azoka használják akik süketek és vakok - úgy. És van a másik a természetes rendszer. Ők azok akik különböző szintekről és hozzáférési jogosultságokról beszélnek. Mert az a rendszer magán hordozza a szaros hozzáállásukat és értékrendszerüket amit mindenhová magukkal visznek. Ők azok akik visszaélnek ezzel a mesterséges telepata-gondolatolvasó rendszerrel. Ők azok akik át tudják ilyen módon lépni a különböző egyéni vagy csoportosan felépített szűrőket. Viszont ilyen módon meg is lehet őket találni. A hátránya ennek a rendszernek hogy mivel ők is ugyanúgy használják az agyukat, ezért a természetesen olvasni és hallani tudók minden "szinten" hallanak és látnak és bele is tudnak avatkozni ha akarnak. Ezt ők nem tudják megoldani, másrészt ők az akkumlátorhoz vannak kötve, mert ha valaki kihúzza őket a konnektorból akkor süketek és vakok. Míg a valódi érzékenyek nem. Ezért mondta a gyerek a csapatának hogy csak akkor kommunikáljanak ha muszály és csak minimálisan, mert így ki tudják szűrni a visszaélő szarházikat, akik azért ahhoz elég okosak hogy hozzáférnek a technikai tudáshoz és van elég forrásuk hogy megépítsék a rendszerüket. Sorban levadásszák őket a vadászok. Így megy ez. Addig amíg el nem fogynak vagy fel nem nő egy felelős nemzedék, vagy végleg elusztul ez a bolygó.
A technikai oldal fejlesztésére azért volt szükség mert a sátánista nagyurak észrevették hogy csökken az erejük és ha részt vesznek a vérrel kapcsolatos szertartásokon akkor utána hosszabb ideig vakokká és süketekké váltak, elvesztették az erejüket és a képességeik egy részét. Eltompultak. Ezért muszály volt makóhoz nyúlniuk és technikailag különböző többnyire elektronikus technikát találniuk a hiányzó képességeik pótlására. Ennek a másik előnye az volt a mellett hogy korlátlanul élhettek véres, szadista szenvedélyeiknek, hogy a technika amíg az elem működött benne addig folyamatosan képes volt fenntartani egy-egy kívánt hatást. Pl az ultrahangos manipuláció sokmindenre használható így pl bizonyos pontokon a nemi élvezet elnyújtható vele, vagy a kétségbeesés állapota előidézhető a tüdő kitartó ingerlésével, köhögtetéssel- nem beszélve arról hogy sok embert így az orvosi kivégző és kifosztó társadalom így meg is tud fejni mindenféle betegségeknek magyarázva a tüneteket, s pl a kavitációs hatását kihasználva (a sejtek összetömörödnek egy pontos kis csomóvá a folyamatos pl éjszakán át tartó megfelelő pontos célzás esetén) csomót kialakítva bebeszélhető az áldozatnak hogy rákos, majd kémiai úton vagy kórházi körülmények között (a rák mérgezéssel és sugárzással alakulhat ki, e két módon!!!) sugárzással valóban kialakítható a rák, majd egy másik méreggel (kemoterápia) ki is nyírható az áldozat miközben persze az egész a gyógyítás álcája alatt zajlik és az áldozat pénzét is kifejik ezalatt.
---
A Gömzsik anyja egészen kicsi korában észrevette hogy valami nem stimmel a kislánnyal. Beavatták. Ellopták vagy elvitték és beavatták sátánista véráldozati szertartás keretében, hogy kontrollálni tudják később a mosszadot okkult módon irányító csoportok.
  A triggerek beépítésével kezdődik az irányítási folyamat. Ezt meg szokták ismételni párszor. De az anyja észrevette és megpróbálta ellensúlyozni a dolgot. Ezért nyúlt a nemiséghez a szexuális élmény nyújtotta erőhöz hogy hátha azzal ellensúlyozni tudja majd a sátánisták hatalmát. Azt nem tudta hogy a kettő ugyanabba az irányba vihet nagyon könnyedén, ha a szex elveszíti az egyesülés extázisát és munkává, mechanikus tevékenységgé válik. Olyankor a visszafelé elsülő fegyver módjára viselkedik.
Ez az amiért a pornó és a túlhajtott nemi élményhajhászás vagy ennek a másik oldalán a kiégett érzéketlen munka-szex ugyanoda vezet mint a vér világa: a rombolás és rothadás felé - és mint ilyen nincs kellő ereje, még akkor sem ha látszólag rövid távon működőképes alternatívának mutatkozik, hosszú távon az egyén erejét és a csoport erejét is aláássa.
A nemiség csak akkor nyújt valódi összetartó és építő erőt, ha nem csupán a testi síkon, hanem az érzelmi és a szellemi területeken is megnyilvánul azokkal összeolvadva együtt működik. Ez viszont már túlmutat az egyszerű testi örömszerzés mechanikus mozdulatsorán. A nemi aktus, a testi érintés egy misztérium a nagyon közel engedett másik, a testi jóleső érzés, az orgazus amikor a közös tudat felé megnyílik az elme és megtörtén(!)het a tudati egyesülés, az elengedés, és az ezzel járó elégedettség érzés a feltöltődés pozitív erőkkel - mind egy bizonyos szintig enged csak betekintést.
A legerősebb extázis azonban akkor jelentkezik amikor mind szellemi mind testi és érzelmi síkon megtörténik a nyitás-beengedés folyamata. Ez vezet a legnagyobb extázishoz amit semmilyen más technikai trükkel vagy ajzószerrel, droggal  partnerek váltogatásával, csoportszexxel, nem lehet elérni.
A homoszexualitásban legtöbbször nem az egyesülés extázisa jelenik meg hanem a polgár pukkasztás extázisa, a mélyen meggyökerezett társadalmi konvenciók, hagyományok felrúgásának, a határ átlépésének az extázisa, ennek a szabadság élménye, az elvárásoktól való elszakadás bátorsága adja az extázis lényegét. Ennek semmi köze nincs a nemiség misztériumához. Ez a pornó világa. Mechanika. Testi fizika. Lehet kellemes, lehet többlet élmény mint a megszokott, de soha nem éri el a maximális extázis gyönyörét. Ezért van az hogy a magukat homoszexuálisnak bélyegző emberek, soha nem érhetik el a legjobbak szintjét a küzdelemben sem és ezért belepusztulnak saját helytelen alapállásuk tisztázatlanságaiba. A legtöbbjük ugyanis azt hiszi hogy egy magasabb kasztba léptek azzal hogy az általánosan gátlásként, hagyományként kezelt megszokottságból egy magasabb rendű szabadságba léptek, azaz megszabadultak. Ezt sokuk többletként élni meg, nyilvánvalóan azok akiket az irányító réteg e felé terel, pontosan abból a célból hogy elhitesse velük a szabadság mámorában hogy őket aztán senki sem irányítja és azt tehetnek amit csak akarnak, miközben természetesen továbbra is rabjai maradnak a meg nem értett összefüggéseket titkoló irányítók hatalmának. Összekeverik a határátlépés bátorságát, a valódi extázissal, a nemi élmény valódi misztériumával.
Nem az azonos neművel átélt testi közelség az ami problémát jelent. A testi öröm, gyönyör ha úgy tetszik átélhető azonos nemű emberrel, sőt most durva leszek akár állattal vagy egyedül is maszturbáció közben. (no itt azért persze megjegyzem hogy ez addig van rendben amíg minden partner szivesen és örömmel vesz részt a dologban. Amikor csak az egyik röhög azt kínzásnak hívják. S itt nem térek ki ennek a következményeire, amik vannak.) A testi öröm elérhető ilyen módon. A valódi extázis viszont nem érhető el ilyen módon. A teljesség nemi élménye gyakorlatilag elérhetetlen azok számára akik pusztán a testi szempont és megközelítés korlátai között élvezkednek. Ezen a szinten a nemi élmény egyre többet követel, egyre nagyobbat és egyre kevesebbet fog nyújtani - pontosan úgy viselkedik mint a drogfüggőség. A tolerancia szint megnő és egyre üresebbé válik, egyre több kell ugyanahhoz az élményhez és egy idő után már semmi sem lesz elég.
A valódi extázishoz a testi szintet meg kell haladni, ki kell terjeszteni az együttlét élményét más területekre is a szellemi oldalon, az érzelmi oldalon. A maximális élményhez oda kell figyelni, fel kell készülni a másikra, közel kell kerülni az elméknek, a karaktereknek, azért hogy az eggyé válás élménye megtörténhessen. Ennek bekövetkezéhez dolgozni kell. Figyelni. Kérdezni a nyelvi szinten. Kérdezni a testi szinten. Meditálni. Vizualizálni. S végül a történet célját is érdemes tisztázni. Elkerülhetetlen a nemiség misztériumával kapcsolatban a gyümölcs lehetőségének kérdése.
A mai nemi kielégületlenség annyira általános - köszönhetően a vallási nevelés és kondícionálás tudatosan pusztító őrületének - hogy ma például a csoportosan átélt testi nemi élmény, csoportszex akkora extázist nyújthat hogy az egyén el sem tudja képzelni hogy lehet ettől nagyobb is teljesebb is. Sokak számára ez az élmény megnyithatja a telepátia csatornáit is.
Voltegy bizonyos bennszülött törzs ahol a férfiak a farkukat egy fatokban tartották és háború esetén egy külön bungalóban együtt aludtak szorosan egymás mellett úgy hogy a farkukat a kis fatokban egymás fenekéhez egymás lába közé helyezték el. Az ilyen szoros testi közelség már majdnem szeretkezés, annak a behatolási-befogadási mozdulatai nélkül kialakíthatja azt a szoros tudati összehangoltságot amiben a telepatikus csatornák elkezdenek működni. Ez a törzs a hagyományai szerint, őrizte ezt a bölcsességet, ugyanakkor a háborús célokra használta a túlélés érdekében. Felismerték hogy jobban tudnak egymásra figyelni, összehangoltabban tudnak mozogni és nagy táolságokra tudnak "üzenni" ha harc előtt napokon át ilyen módon alszanak együtt. Itt nem a nemi élmény volt a cél, hanem a tudati összehangolás. Ők ezt az elemét használták a nemiség misztériumának a túlélésük érdekében.
A modern katonai hírszerzői közösségek is elmozdultak kísérletképpen ilyen irányokba, de a felső irányítói közösség igyekezett mindenkit megosztani attól hogy tökéletesen meg tudja érteni ezt az élményt és ezáltal hatalomra szert tenni, egészen pontosan kiszabadulni a zsarnokoskodó rejtett okkult irányítói hatalom alól. Ők tették a homoszexualitást azzá ami ma látható belőle, polgárpukkasztó határátlépés extázisává a nemiség és az egyesülés misztériumának morzsái nélkül pusztán testi kielégüléssé redukálva, mechanikus tornamutatvánnyá.
A Gömzsik anyja megpróbálta maga beavatni a lányát a nemiség gyönyöreibe - és talán ezzel sikerült is valamilyen fokú ellenállást kiépítenie az Anikóban a sátánista rombolás folyamatai ellen. De amit sikerült elérnie az a szeretet, a valóságos szeretet alapjainak, magjainak az elültetése. Ez elegendő volt ahhoz hogy valamilyen szintű belső ellenállás kialakuljon az Ankó énjében a sátánista irányítás egyébként az elmét rabul ejtő hatalmas erejével szemben. Amikor a gyerek elvitte kecsét áldozni előtte közösen felépítettek egy hipnózist amiben a kecskéből embert csináltak, hogy ilyen módon átélhesse az emberölés-áldozat élményét és mégis később visszaemlékezve tudja hogy nem embert ölt hanem egy kecskét, ezáltal ennek az élménynek a hatalma nem érvényesül az elméje felett. Mindazonáltal egy ilyen trükk segítségével a maga teljességében megtapasztalható egy ilyen élmény. A gyerek ezzel a módszerrel épített fel magának különböző karaktereket az olyan beépülési feladatok megoldásához amik lélekromboló hatásokkal jártak és ezeket a hatásokat el akarta kerülni hosszú távon. A Gömzsik tehát akkor ott embert áldozott, átélte ennek az elmét rabul ejtő hatását, megismerte fizikailag és tudatilag sátánista nagyúr, irányító figyelmének a specifikációit, megtanulta felismerni ezáltal annak érzetét és jelenlétét, tudatossá vált felőle. Viszont nem maradt a rabja ennek az élménynek, hanem később felismerve, visszaemlékezve az élményre tisztán meglátta a valóságot, a kecskét amit levágott, a vért ami valóban kifolyt, önmaga extázisát, a nagyúr figyelmének az érzés és tudati világát - felismerte, megjegyezte és az élete ezutáni szakaszában egyre többször egyre gyorsabban kiszabadult a befolyása alól. Akit egészen kicsi korában beavatott egy sátánista csoport azok többsége nem is emlékszik a beavatásra, és fel sem ismerik mikor kerülnek újra a sátánista irányítás hatalma alá.
A Gömzsik anyja mindent megtett amit akkori tudása lehetővé tett számára, hogy kiszabadítsa ebből a bűbájból. Úgy sikerült ahogy. Szerintem egészen jó munkát végzett ahhoz képest amit tudott az egészről. A valódi szeretet magját elültette és ez később ki is kelt.
Csukás emlék, a zeneiskolából.
---
A gyermekek ilyen beavatásának megakadályozása ezért annyira fontos. Ha elvágjuk az utánpótlást a sátánista iránytók (telepaták mindannyian) fizikai hozzáférését a gyermekekhez, akkor nem képesek a korai beavatás szertartását elvégezni. Kizárólag a remote azaz a távoli telepata módszerekkel tudnak dolgozni ezután. Viszont ha ezzel egyidőben valódi szeretettel vesszük körbe a gyerekeket és megmutatjuk nekik a legfontosabb alapértékek hatalmát és használatuk örömét, akkor elültetjük a magot, míg a sátánista telepata mainpulátorok a távoli módszereikkel - mégha van is így is hatalmuk - nem képesek teljes ellenőrzésük alá vonni egyetlen ember eléméjét sem.
A fizikai kínzásos kondícionálásnak ugyanakkor kialakultak távoli rejtett módszerei is. Ilyenek például ma az ultrahag alapú fegyverrendszerek, amikkel akár meg is lehet ölni valakit bizonyos feltételek megléte esetén. De ugyanígy a különböző elektromágneses hullám vagy részecsketechnológiára alapuló fegyverrendszerek, a kialakuló elme bombázása pornográf fantáziákkal, vagy egyenesen kínzás és vér alapú fantáziákkal, rettegéssel, ijesztgetéssel. Még ez is ellensúlyozható a valódi szeretet tetteivel. Odafigyeléssel, testi közelség biztonságot nyújtó, védő melegével, a létkörülmények feltételeinek biztosításával, közös pozitív tevékenység végzésével (játék, mozgás, a figyelem elterelése, pozitív irányba fordítása és ennek tanításával).
A probléma ott kezdődik hogy az orvosi társadalom nagy része maga is ezen sátánista körök hatalma és irányítása alatt áll, hiszen az "egészség" üzlet vagy inkább halálipar hatalmas pénzeket jelent, ami a sátánisták egyik fő célterülete a pénz és a hatalom megszerzése, megtartása, élvezete és növelése. Ráadásul a társadalom az orvost (orv) barátként ismeri fel, olyan emberként aki nyájasan és szépen beszél, megnyugtat és átölel, gondoskodik rólad, csökkenti a fájdalmadat - miközben a technikai csoportokkal együtt összehangolva a tevékenységüket a különböző láthatatlan és nehezen bizonyítható elcsíphető módszereikkel egyre több betegséget és egészségi problémát kreálnak persze azokra mindjárt megoldást is kínálva, természetesen komoly pénzekért, különböző szinteken.
Az orvosi társadalom ráadásul igyekszik egyre nagyobb hatalomra szert tenni a lakosság felett. Például rákényszerítik az embereket különböző termékeik megvásárlására az államszerkezet hatalmi vefolyásának elhasználásával (oltások, kötelező orvosi vzsgálatok, szülés környezetének kontroll alat tartása!!!, lásd Geréb ügy). Ezért a lakosság fel sem ismeri bennük az ellenséget. Nos nyilván nem mindegyik orvos sátánista. Van közöttük olyan is aki tényleg megpróbál az emberrel mint egésszel foglalkozni, de ilyen nagyon kevés van. A legtöbb csak az orvosság felírásáig jut el és futószalagon utalja be az ultrahangos támadószerkezetekkel okozott fájdalmakkal érkezőket az ortopédiákra, daganatot (kavitációs effekt) felismerő diagnosztikai helyekre ahol azután vagy megölik a pácienst vagy hosszú kezelési tortúra keretében ölik meg vagy ha van elég pénze vagy a páciens maga is sátánista akkor segítik a gyógyulását - miután kiszipkáztak a zsebéből egy csomó pénzt persze.
Orvosság - orv-osság: amit az orvosok adnak; gyógyszer: ami meggyógyít.
---
A sátánista triggerbeültetés egy másik nagyon látens azaz rejtett módja a folyamatos zaklatás módszere. Ez egy tipikusan női módszer, azok használják akik a szemtől szembe való küzdelemben elbuknának ahhoz gyávák. Két fő tipusa van az egyik a technikai (többnyire elektromágneses hullám vagy részecske, vagy kémiai pl mérgezés) és a viselkedéses, természetes alapú. A zalkatás végül is számtalan formát ölthet: zaj (alvásmegvonás, ütemes zaj: bizonyos frekvencia kinyitja az elmét a suggesztiókra); fenyegetés; létbizonytalanság teremtése; kiszolgáltatottság érzetének megteremtése; test nemi izgatása, betegségokozás, fájdalomokozás - ezen a téren hihetetlen kreatívak tudnak lenni a szarházik persze ezt is csak mások segítségével.
A viselkedéses zaklatásról akarok mostegy pár sort írni. Az őrületbe kergető viselkedés például az értelmetlen hiszti valami olyan dolog felett amin ott és akkor nem lehet változtatni, a logikailag megrázó nyilvánvaló hazudozás, azaz a valóság tudatos és nyílt megtagadása - ezek módszeres használtata az épelméjű ember tudatát egy olyan helyzetbe hozza mint amit Ron Hubbard a "lehetetlen feladat" tudatállapotával ért el. Ebben a tudatállapotban a személyes tudat sebezhetővé válik, különösen fogékonnyá a tudat alatti utasítások, subliminális instrukciók fogadására bizonyos feltételek között. Ennek megvannak a maga határai és megvan az ellenszere is: Aki nem hajlandó ilyen őrült helyzetekben részt venni azzal kapcsolatban nem működik és aki rendelkezik a logikus gondolkodás képességével és következetességével, gyakorolja a valósággal való szembenézés napi feladatait (leltárkészítés, 4. lépés) azzal szemben nehezen alkamazható.
Ma már több jól szervezett intézmény is igyekszik ezt a módszert felhasználni. Például több internet szolgáltató lehetetlenné teszi a szerződés felmondásának folyamatát azért hogy ne veszítse el az előfizetőit. Ez egy lehetetlen feladat elé állítás miközben szubliminális üzenetekkel megpróbálják a vevőt manipulálni hogy továbbra is fizesse a díjaikat. Egy szerházi visszaélés és megfelelő választ is kíván. De vannak ettől súlyosabb visszaélések is. Az egyik különösen gyakorli formája a főként nők által családi, párkacsolati rendszerekben gyakorolt hiszti-probléma komplexum köré felépített manipuláció. Sok női ügynök használja például ezt is egyrészt a társadalom további rohasztására, másrészt a partner/megfigyelt/manipulálni kívánt szemlély triggreinek kialakítására a szexuális orgazmus élményével együtt a mellett. Egyszerű a mechanikája: a taktikázó hisztit generál valami olyan dolog miatt körül amit a másik nem képes megoldani és úgy megfelelő pillanatban megteszi a tudat alatti itasítását vagy beépít egy triggert. A hiszti egyébként is egy egészségesen gondolkodó ember számára megterhelő helyzetet jelent érzelmileg, és ha olyan helyzet kialakítása melett jelenik meg aminek megoldása egyébként is kívül esik a célszemély hatalmának körén - akkor duplán hat szinte. Sokkol és lehetetlen feladatot jelent. Ennek a módszernek a határait az egyéni érzelmi elszakadás és az őrült helyzetből való kilépés, elfordulás jelenti a végét. A helyzet végiggondolása, értelmes megközelítése, az ésszerű megoldások keresése a kilépési pont, s ha a cirkuszt elindító személy nem hajlandó együttműködni a józan gondolkodás és viselkedés keretrendszerében akkor a másik - ha elég erős a belső önértékelése - kilépésével véget ér a szituáció. Akkor tud ez a fajta manipuláció hatásosan működni ha párfüggő, kiegyensúlyozatlan ember a célpont, és pl egy párkapcsolat azaz érzelmi kötődéssel járó helyzetben történik megvalósítása.
Tipikus társadalomromboló tényező a családi kapcsolatok szintjén és alkalmas a gyermekek tudatának manipulációjára is, hiszen sokszor az ilyen érzelmi viharok kondícionálják a gyerekeket, hiszen olyankor nekik is kinyílik az elméjük a tudat alatti befolyásolás trükkjeire. A fóbia kialakulása is ilyen módon történik. Ami igen komolyan végiggondolandó hiszen a fóbia kialakulása sok esetben egy életre szól és egy pillanatalatt rögzül. Mechanikája: egy kiváltó sokkos élmény, ami egy életre hat. Ezért az ilyen viselkedés társadalomra veszélyes, egyénre veszélyes, a gyerekekre meg különösen veszélyes helyzet. Tulajdonképpen sokkal rombolóbb mint egy nyílt fizikai bántalmazás - pontosan azért mert rejtve marad és felismeretlen.
A sátánista hatalom egyik végső fellegvára ez a korai beavatási módszer.
Rituális cirkusz és feszültség, dráma, sokszor részeges késsel való hadonászással, ordítással - de látható felismerhető ceremónia nélkül, tényleges ölés nélkül pusztán a fenyegetés és a félelem talaján - de jól tervezetten és kívülről észrevétlenül kontrollálva a megfelelő pillanatban a megfelelő triggereket, utasításokat beültetve.
Ezért volt olyan iszonyú fontos például a hatalom számára hogy a gyerek ne tudjon hosszabb távon az ACA közösségével dolgozni és ezért szórták teli szinte kizárólag a saját ügynökeikkel a közösséget, hogy csírájában elfojtság vagy agyon kontrolláljanak bármilyen olyan kezdeményezést ami ezeket a problémákat hatákonyan és egyszerűen kezelni tudja, abból kiutat kínál és egyszerű stratégiákat a megoldásukra. Ezért lehetetenítették el a fizikai létfeltételeit.
---
Gömzsik "És a hiperszuper fegyverek?"
Gy "Akarod őket?"
G "Hát..." bizonytalan volt "ezek után inkább nem vagyok rájuk kíváncsi."
Gy csak úgy magában: "Nos ha odaadnék bármit az első dolga a kedves zsidó barátaidnak az lenne, hogy kinyírnának."
---
És azután a Gömzsiket szépen félreállították, azaz félreállt ő maga is hiszen kcsit besokallt a saját kis csoportja baromságaiból, ezért viszont ők zárták el előtte a csapokat így kénytelen volt visszamenni kurvának és luxus-élvezeti cikként árusítani a szextudományát. Sajnálom a csajt. A közösség amihez tartozik nem tűri meg a nála jobbakat, és most keserű valóságként tapasztalja ő maga is ennek valódiságát. kivéve persze néhány igazi havert... a szexiparban, jó pénzért...

No comments: