Sunday 15 July 2012

emlékezet, emlékezettörlés

Csak azoknak, akik már értik vagy legalább kapizsgálják.
Az emlékezet törlése lehetséges, sőt hipertechnológiává lett - on the fly - azaz menet közben (utcán sétálva) megoldható.
A rendszerben kiadott parancsok visszavonhatatlanná váltak. Miért? A titkolózás miatt és amiatt, hogy a közvetlen kontaktust el kellett kerülni (teljesen ki kellettiktatni a rendszerből a lehallgató és megfigyelő technikák iszonyatos fejlődése miatt). Ezért az egymástól elszigetelt rendszerek vagy sejtek egy bizonyos szint felett (nemzetközi célok és parancsok) önálló egységekként kidolgozták saját láncaikat. Mire egy stratégiai döntés végigért a végrehajtók szintjeire addig sok idő telt el és sok kézen ment keresztül az üzenet. A torzítás is lehetségessé vált egy bizonyos szint alatt. A központi vezetőket a rohadt héj igyekezett elszigetelni és a vissazfelé áramló visszajelzéseket informáiókat minden esetben torzította.
A vezetők felelőssége óriási volt, ezrek haláláról és életéről döntött - miközben a rohadt réteg folyamatosan nőtt és torzította saját érdekei szerint az információfolyamot. A sejtek sokszor egymásról sem tudtak.
Egy bizon yos idő elteltével a rohadt belső héj vastagodni kezdett. Elérte a nemzetközi szinteket is. Az innen kiadott gyilkossági parancsokat minden esetben végrehajtották. A parancs eljutott több egymástól elszigetelt sejthez is. Ezért ha az egyik kudarcot vallott, akkor a másik vette át a végrehajtás feladatát. A parancs visszavonása majdnem lehetetlen volt. El lehet képzelni micsoda kavarodást okozhatott néha ez a módszer, de eredményes volt. Akire kiadták a kilövési parancsot annak 99%-ban annyi volt. Akkor is, ha hadsereg vigyázott rá. Az elszigetelt sejtek folyamatosan akár 20-30 éves időtertamok alatt is "észben tartották a kiadott parancsot.
Megjegyzem, hogy van egy két kiképzett vadóc is, mint például a skalpgyűjtők. Ők testrészeket gyűjtenek a magángyűjteményükbe például arcbőrt, ujjakat (olyadmit ami alapján azonosítható az áldozat). Ezek a legkitartóbbak. Kiadják a díjról a hírt és időnként frissítik.
Egy időben volt emgerősítés is, de azek elkoptak, eltorzultak.
A túlzott titkolózás miatt nem lehetett már felismerni sem az üzenetek eredetiségét sem, az elektronikus alapú telepátia és a mikrohullámú audoi rendszerek miatt pedig szinte azonosíthatatlanná vált a hírforrás. Ettől szabadult el a pokol. A rohadt héj ugrásszerűen vastagodni kezdett, mert a tagok (a beavatott bizonyos szintű megértéssel rendelkező vagy rendszerismerettel ügynökök) önállósodtak és spirituális belső indíttatásuk szerint különböző alapértékek mentén különböző részcélokat tűztek ki és követtek. A kapzsiból volt és van a több? Az eredmény mutatja. Sok mostanában kezdi megérteni miért gyorsult fel a háború felé történt elmozdulás. Sokuk nem látta a különböző alapértékek (pl: túlélésért való hatalom (pozíció, tudásvisszatartás és anyagi felhalmozás) kapcsolatát és összefüggéseit más alapértékekkel például amikor egy értéket más alapértékek alá vagy fölé rendelve megváltozik annak előjele közösségépítő értékből - pusztító és romboló előjelűvé válva pl a hatékonyság esetében).
Az emlékezet törlésének technológiája pedig jelentősen hozzájárul a kavarodás fokozódásához. Hogyan emlékezhetsz az eredeti célodra, ha beépülsz egy piszkos szervezetbe és alapvetően jó célokért küzdesz pl békét szeretnél, de fel kell derítened a fegyverkereskedelmi hálózatot, és ehhez időt kell ott eltöltened a rossz oldalt szolgálva. Hogyan emlékezel az eredeti céljaidra? Mikor veszíted el teljesen önmagad és válsz magad is piszkossá? Honnan számítasz mocskosnak ha álcából te is részt veszel olyasmikben, ami ellenkezik a céljaiddal? Ezek a klasszikus ügynök-etikai kérdések az emlékezet törlési technikái miatt még súlyozottabbakká váltak. Megjelentek az első megoldások: Kihelyezett memória (mit sem sejtő civileknél hagyott emlékeztetők), a spirituális ujjlenyomatok tárgyakba vetítése (tárgyakhoz kötött hipnotikus üzenet), és fejleszteni kellett a tudatalatti emlékezettel kapcsolatos technikákat (és a csoporttudathoz kötődö emlékezet lehetőségeit).
A helyzet bonyolultsága a mások gondolatfolyamát felismerni képtelen emberek számára lehetetlen. Ezért a rendszer bonyolultságát ma kevesek érthetik meg, kevesek látják át teljesen. A rendszer manipulációs lehetőségeit pedig még kevesebben tudják úgy kiszámolni, hogy az ne a végső pusztulásba  taszítsa az emberi társadalmat.
Szükségessé vált, hogy legyen egy olyan elit kommandós csapat, akik képesek egy spirituális belső iránytűre támaszkodni és szilárdan követnek egy pozitív célt. A belső referenciapont (central intelligence) teszi lehetővé, hogy eligazodjék az ügynök a megtévesztő külső infók között. A belső pont kifejezés félrevezető, nem adja vissza teljesen az intuíciónak, a logikának a testi rutinnak és az érzékelésnek e változó belső tartószerkezetét. Magyrul ezt belső tartásnak nevezzük. Ugyanekkor a belső is felforgathatóvá vált. Ekkor ismét megnőtt a kihelyezett információk és iránymutatások jelentősége. Ezek nélkül az egyén ugyan teljesen megtéveszthető de ezek segítségével csoportként már minimumra csökken a cél végleges elfelejtésének kockázata. A csoport így erősebb is és kölcsönösen erősíti a tagjait.
Az új elitkommandót a régi már kiégett, vagy kisszállni szándékozókból (vagy azt többször megkísérelőkből) kellett megszervezni, azért mert ők már tudták milyen a pokol és hajlandóak voltak aktívan cselekedni. Másrészt ismerték már a rendszert belülről is. Ahhoz viszont, hogy újra élő emberi lényekké váljanak meg kellett tanítani nekik az intuíciót, a saját testtel való kapsolat jelentőségét, az érzelmek és érzések használatát.
Fel kellett kelteni az érdeklődésüket ahhoz, hogy önként foglalkozzanak ezekkel a kérdésekkel. Ezért olyan kommandós technikákat kellett fejleszteni, melyek közvetve (járulékosan) ezeket az emberi területeket fejlesztették. Légzőgyakorlatok a mesterlövészeknek a pontos lövéshez, tumo-légzés a hideg legyőzésére, a követés megérzéséhez a tekintetből származó energia észlelésének a fejlesztése stb... sok ilyesmi volt. A félelem használata a közelharcban (szinten tartott félelem - adrenalin - kisebb reakióidő, gyorsabb védelem nagyobb éberség), rest is a weapon - a pihenés mint fegyver. A különböző hullámhosszok (célzóberendezések technológiáinak) testi (tudat alatti) érzékelése.
stb.
9-11 emberi szervezés volt és Isteni figyelmeztetés is egyben.

No comments: