Friday 3 February 2012

Tek-Tak-Tek-Tak - egy időzített bomba

A külföldi "vendégszereplésnek" nem örülnek sehol. Ennek köszönhető a brutál kivégzés is. Hírmondót is hagytak: Kedves TEK-esek. Ez egy üzenet önöknek! Ha nem értették volna meg, lefordítom.
A fegyveres beavatkozás bármely más állam területén sem nem békefenntartás, sem nemes - ezek a hazugságok csak az önök agymosására (motiválására) valók. Tudom, hogy a katonai agymosás alapja a feltétel nélküli engedelmesség - de ha továbbra is követik egy gyilkos uralmi rendszer parancsait hazaárólókká lesznek, zsoldosokká. És a hazai és a nemzetközi társadalom is így fogja önöket kezelni. Figyelmeztetem önöket, hogy mostantól egy nemzetközi közösség figyeli önöket is - hiszen részt vállalnak bábokként, a terror (rettegés) terjesztésében. A TEK nem mehet külföldre. Több okból sem. Van itthon is elég tenni való. Vegyék tudomásul, hogy az állam és az államok generálják és tudatosan képzik a terrorszervezeteket. Ezekhez ugyanis pénz kell. A Pénz pedig a bankoktól érkezik. Tessék átnézni Chip Tatum beszámolóját. Az interneten megtalálható. Chip Tatum Bush személyes bérgyilkosa volt. Bármelyik bankban vehetett fel pénzt bármelyik államban, korlátlan mennyiségben, melyet pár hét múlva pótoltak.
El kell dönteniük, hogy milyen értékekre alapozzák amit tesznek. Érdemes volna a terrorizmust a gyökereinél kezdeni felszámolni. És ez a bankoknál kezdődik. Tehát elsősorban a bankok háza táján (hackerek is kellenek a TEK-be) kell kezdeni a keresést. És az állami, pénzuralmi megrendelőknél kell körülnézni. A külföldi szereplésről meg inkább hallgassanak, mert annak ártatlan magyarok esnek áldoztul.
Tehát, ha komolyan veszik a feladatukat, akkor gondokodjanak. Tanulmányozzá a történelmet.
Főleg "Carlos" I.Ramirez Sanchez magyarországi tartózkodása körül érdemes gondolkodni. Kik vettek részt ebben itthon? A Bankok megint. Hűvösvölgy. 2 év. Itthon is vannak támogatói a rettegés terjesztőinek. Nem árt olvasni és gondolkodni is a terror gyökereiről.

No comments: