Tuesday 2 August 2011

"You supposed to be the Hitler of the 21st century"

U-turn of the NWO.
"You have sold a weapon to the mafia against what there is no protection?" "Yes I did." - mondta a ravaszkás félmosolyával.
"Már kipróbáltam mindent, amit akartam. Csináltam földrengést, csináltam vulkánkitörést, öltem nőt, férfit, gyereket, kínoztam is - már csak egy dolog maradt amire kíváncsi vagyok: a halál." - mondta. Szomorú, őszinte, zseniális és egyenes volt a sátán maga. A Pireneusok hágója közel volt már. mire felértem a "fészekbe" vége lett. Nest a la nesta - vagy valami ilyesmi volt kiírva a falu végére. Egy MK paradicsom volt ezen az oldalon is meg a Spanyol oldalon is. Még a turistatérkép logója is jelezte.
Lézerfegyverek, műanyag golyók.
"Te honnan szeded ezeket  az információkat?" - kérdezte a volántól hátrafordulva, felháborodásában. Meglepődtem egy kicsit a kirohanásán, de a válasz nem késett sokat: "Járok kelek a világban és közben nyitva tartom a szemem."
A nemzeti vagyon felmérése. Mit is lehet még ellopni. Sajnálom.
"You are the one." "I made you the one." "We can rule the world." "Micsoda Istentelen népség ez." "Látod tudsz te ha akarsz."
Az esővel köszködött az úton sokat. Egy enyhe dombra kaptott fel éppen. Balra észrevett egy korábban már látott arcot. Hmmm. Ez a srác ott volt a kompon is - gondolta, miközben taposta a pedálokat. Hirtelen a bal oldalról a dombtető völgyén kersztül az útra merőlegesen két felfegyverzett vadászgép húzott keresztül. Összenézett az ismerős arccal. Az felvonta a szemöldökét, félelemmel vegyes huncut kíváncsisággal a tekintetében. Nem fél? "Te csak tekerj, fiam."
Dolgozom. Elemzek. Oda és vissza.
"Dig deeper."
A legjobb alapállás: nem értem.
Minden emberi "beültetés"-nek van egy kiagyalója. Annak van egy története, tudása, lelke, tudatalattija és üzenete. Egyik sem pusztán fekete, vagy fehér. Minden valóság.

2 comments:

Anonymous said...

I just added your website on my blogroll. I may come back later on to check out updates. Excellent information!

Anonymous said...

I just added your website on my blogroll. Really enjoyed reading through. Excellent information!