Wednesday 17 August 2011

Organised Stalking & Mind Programming

Organised Stalking - a szervezett üldözés vagy zaklatás. A szervezett zaklatás sok kis apró zavaró esemény együttes hatásából fakad. A technika és módszer egy titkosszolgálati (titkos társaság, szövetkezés, bűnszövetség, titkolózó társaság) közösség és egyén romboló technika.
Ahhoz, hogy megértsük először csak az egyszerűbb és már szakállas verzióját vegyük górcső alá.
Olyan eseményekre alapul, melyek megtörténhetnek mindenféle szervezettség nélkül is. Például defektet kapsz az autóddal, segítséget hívsz, de ott kell hagynod az autót fél órára - mire visszaérsz feltörik a szélvédőt bezúzva, a főnököd kirúgással fenyeget, ha még egyszer elkésel aznapra estig berendel, a monitorod elkezd vacakolni, alig látod rajta a betűket, megfájdul a fejed, a kollégáid bekapcsolják a rádiót, amikor szólsz, hogy zavar döbbenetes jelenetet rendeznek, mire a főnököd megint rádugrik, hogy ha már elkéstél legalább húznád meg magad. A kávéautomata benyeli az apród és nem ad kávét, a többiek pedig folyamatosan sugdolóznak a hátad mögött. Amikor könnyítenél a lelkeden és elmondod az egyik kollégádnak, hogy kész vagy és nem tudsz koncentrálni az beköp a főnöknek, hogy egész délután nem csináltál semmit - újjabb lebaszás következik.
A klasszikus módszer bemutatásra került már az előző század közepén a Gaslight című filmben 1944-ben Ingid Bergman főszereplésével. A mentális zaklatás kifejezésére használt

Gaslighting

is e film nyomán került  a köztudatba.
A történet csak lazán mutatja a nyomvonalat. Az szervezett zaklatás ettől sokkal messzebb megy. Belefér az autó fékrendszerének a tönkretétele (komoly balaseti forrás), a betörés, a félelemben tartás, a fizikai fenyegetés, a fizikai erőszak (de csak, ha nehéz bizonyítani), az elektronikai eszközök manipulációja stb.
A hatalommal való visszaélés egyik formája, amikor a titkosszolgálatok sokmindenre képes tagjai (maffia) a rendelkezésre álló eszközökkel kezdik el ezeket a folyamatos és apró eseménysorokat szervezni. Ők hozzáférnek sok modern technikákhoz. Persze itt is vnnak különböző szintek az anyagi lehetőségeik korlátai szerint, például nem mindenki fér hozzá a szatellit rendszerekhez, vagy az elektronikus gondolatolvasás technikájához. Ezekkel a technikákkal le tudják hallgatni a telefonbeszélgetéseidet és olvasni tudják az elektronikus vagy sima levelezésedet is - úgy, hogy semmit nem veszel észre belőle.
Miután lehallgatták és otthonában bekamerázták - és hosszú időn keresztül megfigyelték - leprofilozták az áldozatot: kezdődhet a műsor.
Egyszer csak azt veszed észre, hogy a szomszéd padon ülő ember épp arról vált szót a barátnőjével, hogy az egyik kollégája mindig bevizel, mert vizelettartási problémái vannak (miközben neked van ilyen problémád), vagy aggódsz a gyermekedért, hogy sikerüljön a matekvizsgája, de valaki "véletlenül" a kávézóban azt mondja, hogy meg fog bukni. Persze mindig van szövegösszefüggés, nem "rólad beszélnek". A skizofrénia egyik leíró tétele is megjelenik, az érzés, hogy figyelnek téged. Tudtodra hozzák, hogy nincsenek titkaid.
Az elmeprogramozás megjelenésével ez a technika fegyverré vált. Úgy lehetett (lehet) vele megölni vele valakit, hogy az áldozat "maga húzta meg a ravaszt". Se nyom, se indíték. A tökéletes eszközzé vált. Nemhiába tartják olyan hihetetlen nagy titokban.
De hát, amit egy ember tud, az már nem titok. (morfogenetikus mező)
Lassan kezd terjedni ennek a technikának a híre és mind a technikai háttere, mind az elmélete is napvilágra került. Az átlagember csak azt érzi, hogy valami nincs rendben a világgal, de a telhetetlen hatalomvágy ezen eszköz tekintetében leleplező erővé vált. Ezt a technikát tették meg ugyanis (erre épül) az új világrend (New World Order) alapjává. A MATRIX - a képzelt modellvilág (álomvár), melyben az emberek elmenekülhetnek a borzalmas valóság elől: hogy tulajdonképpen csak rabszolgák és nincs joguk dönteni. A döntéseket mások hozzák, akik ráadásul sok esetben sokkal hülyébbek.
Ezek az egyedek azok, akik "felébrednek" vagy kilógnak a rendszerből. Emberek, akik érzékenyebbek, paranormális képességekkel rendelkeznek, gondolkodnak, következetesek, és alapvető emberi értékekre építik tudatosan az életüket. Ők az elsődleges célpontjai ennek a titkos elmemanipuláló rendszernek.
A rendszer ellenségei. Mert ők ki tudnak lépni a műanyag mesterséges világokból, amit a rendszer betáplál.
De kilépni sem kell. Elég ha a szeretet valóságos fogalmát gyakorolja valaki az életében - már össze fog ütközni a rendszer függőségre és uralkodásra épülő piramisrendszerével. Ez ugyanis az emberség, ami ellenséggé teszi a természetes erkölcsi értékekkel leszámolt rendszergazdák szemében.
Sajnos a világ, amit felépítenek alapjaiban nem fog megállni. Ezt ma már az eszükkel felismerték ők is. Bele fognak pusztulni ők maguk is. Hiszen már jelenleg sem működne egyetlen cégük, szervezetük a szeretet  valóságos képviselői (gyakorlói) nélkül. Selejt. A modell egy selejt.
Másodlagos hatása viszont az efféle elmemanipulatív kínzásnak, hogy akik túlélik - azok tudatosabbá válnak és kénytelenek spirituálisabban átgondoltabb életet élni. Sovány vigasz?

5 comments:

Life said...

kerlek tudnek veled beszleni szervezett zaklatott vagyok,kerlek....

Life said...

jo hogy ezeket leirod,de beszleni is lehet Veled valahol....

Sound said...

kedves life írd meg az email címed ide kommentben azt nem tesze mközzé én írok egy emailt neked és onnantól tudunk levelezni
Üdv

Anonymous said...

Szia,Péter,tudnál-e jelentkezni?

Sound said...

Kinél ki vagy te? névtelen üzenő... írj egy email címet ide a komment mezőbe, nem publikálom és válaszolok rá onnantól tudunk levelezni