Tuesday 29 March 2011

Vízzel hajtott autó - Japán

Vízzel hajtott elektromos autó - Genepax, Japán
A Japán Genepax cég fejlesztett egy autót, mely pusztán vízből előállított energiával - környezetbarát módon szállíthat bennünket. Az autó tankjába a tengervíztől kezdve, az esővízen keresztül, a teáig bármit tölthetünk. A vízől hidrogént állít elő, majd a hidrogén segítségével elektromos áramot. 1 liter vízzel 1 órán keresztül tud 50 mérföldes (80 km/óra) sebességgel 'száguldani' a csodaautó. A cég a tömegtermelésen gondolkodik. (Remélem sikerül is nekik - olyan jó lenne ha Budapest belvárosába már csak ilyenekkel lehetne behajtani...:-)
Nagy előnye az elektromos hajtású autónak, hogy nem kell az akkumlátorait feltölteni. A tankját viszont vízzel kell - ezzel kapcsolatban kíváncsi vagyok mi történink a működés során, csak nem oxigént termel kipufodógázként? Jajj meg fogunk tőle fulladni!:-)
Képzeljétek el milyen következményekkel jár az olajiparra, az atomenergia-iparra, az elektromos áram-szolgáltatókra egy ilyen generátor léte, mellyel áramot tudunk fejleszteni pusztán vízből?
Az energia lobbi számára ez világháborús ok, simán megér akár egy tömegpusztítást is. És ha hozzávesszük, hogy Japán fejlesztette azt a műszert, amivel be lehet mérni a HAARP típus antennák (Alaszka, USA, Oroszország, Ausztrália, Kína) VLF és ULF impulzusait, és hogy hajlandóak voltak neveket mondani, hogy kik részesedtek óriási hasznoból a WTC tragédiája kapcsán - nem kell tovább kételkednünk, hogy miért Japán. A tektronikus fegyverek korában, ilyen hadviselés folyik. Az agresszor nem egy nemzet, hanem az a pézbirtokló és hatalmaskodó réteg, mely lélek nélkül, az egész világot pusztító függőségéből nem lát ki és nem gyógyul meg. Agymosott, és pénzelt titkolódzó, magukat szolgálatnak nevező, biorobot csoportok támgaják őket, akik egyébként eldobható alkatrészek ezen előbbiek rendszerében. Szerencsére vannak szabad és bátor emberek a világban. Minden tiszteletem a Japán embereké!

2 comments:

Cap Matifou said...

Köszi a bejegyzést, respekt

Anonymous said...

Teljesen igazad van! Találkoznék veled! Probil-Éma