Sunday 27 March 2011

Elhunyt Ranschburg Jenő

76 évesen, gyors lefolyású betegség következtében meghalt Ranschburg Jenő. Megint veszteség. 76-ban születtem. Ranschburg Jenő 2011 januárjában azt nyilatkozta a figyelőnetnek, hogy "A szemét ott ül a parlamentben." Igaza van. De sajnos nem csak ott.
"A demokrácia jó. Az összes bajával, ezzel az undorító korrupcióval, ezekkel a szarházi politikusokkal együtt is. Úgy képzelem én ezt az egészet, hogy van egy rettenetesen nagy pocsolya, amit valaki egy bottal felkavar, és hihetetlen mennyiségű szemét jön föl a felszínre." Az ország tán legnevesebb pszichológusa mondja ezt. És azt is: 2014-ben nem lesz szabad választás. Keserű és mosolyog.
Forrás: figyelőnet
A szabadságharcunk újabb halálos áldozata. Megosztotta a tudását igazi zsidó és hazafi módjára. A halálát valószínűleg nem fogja senki sem kivizsgálni, pedig a módszer a Moszad, a zsidó maffia aláírása. Üzenet gyilkosság elkövetésével. Minden tiszteletem az övé nemzetünk hősi halottjának tekintem.

3 comments:

Anonymous said...

Érdekelne ,hogy mi volt az a gyors lefolyású betegség amiben meghalt Dr.Rausburg Jenő? MI utal a tipikus Moszad aláírásra?
Köszönettel várom a választ.

Sound said...

Nem különösebben. A bejegyzésben leírtam mindent. A szívinfarktust sem vizsgálja senki, hogy mesterségesen okozott, vagy természetesen előforduló. Egyik orvos sem olyan bátor, hogy ilyen vizsgálatokat lefolytasson, s amíg ez így van addig nem érdekel a véleményük. A technika pedig létezik, amivel meg lehet oldani. Ez csak egy őrült skizofrén bejegyzése, nem kell komolyan venni.

Sound said...

De, mégis érdekel akkor, ha ön tud a következő kérdésekre válaszolni:
Hogyan lehetséges, hogy a JFK gyilkosság után J Edgar Hoover által folytatott nyomozás tanúi sorra meghaltak - megölték őket vagy egy éven beül szívinfarktust kaptak, vagy gyors lefolyású betegségekben elhaláloztak. (Bizonyára a stressz végzett velük ugye?)
Mi az a húsevő baktérium?
Milyen anyagot használt a CIA abban a pisztolyban, mely egy kis jéglövedéket lőtt ki és azonnali szívinfarktus okozott a célpontnak a tesben felolvadva (kis láthatatlan bemeneti sebet ejtve)?
Ha ezekre tudja a választ akkor érdekel a véleménye. Egyébként pedig azt tudom tanácsolni, hogy:
"Vedd ki, ami neked tetszett és hagyd a többit." Magyarán koncentráljon a pozitív tartalomra: mely RJ munkássága iránti tiszteletem kifejezése. Szeretni tanított az írásaiban és a valódi kapcsolatokban való életre. A többi lehet, hogy nem magának szól.